Zilanspizza Anmeldelser 14

2,2

2,2

Under middel

Dårlig betjening

Blev betjent af arrogant ung kvinde. Spurgte til hvor langt maden var efter vi havde ventet 45min, hvor man tydeligt kunne mærke hun blev fornærmet og svarede arrogant igen. Mit barn spurgte mig mens vi spiste, hvorfor hun blev ved at kigge ondt på mig.
Så finder jeg hellere et andet sted at bestille mine pizzaer.

3. marts 2026

Ved ikke om det er ny ejer eller ny…

Ved ikke om det er ny ejer eller ny strategi - men øv hvor var det en skuffende oplevelse at hente mad hos Zilans pizza i dag… ellers vores go-to sted i Kerteminde.. men det var sidste gang. Pizzaer med så lidt fyld og så tørre grundet sparen på osten, pepperoni, skinken og jeg kunne blive ved. Øv hvor er det ærgerligt.

15. november 2025

Virkelig ringe pizza. Lav kvali for prisen.

Godt nok fint med hurtig levering - men virkelig ringe pizzaer. Skinkepizzaen bestod af tomat, ost og 3 skiver (SKIVER) skinke. Jeg tilkøbte pepperoni til 15 kr og fik 7 stk pepperoni på den.
Salamipizzaen smagte surt og slet ikke til at få ned. Lever SLET IKKE op til prisen på 100kr pr pizza. Kæmpe pil ned.
Desværre ikke første gang vi oplever ringe kvalitet.

17. september 2025

Sur og nedladende betjening

Vi var en flok der skulle ha nogle rigtige herre pizzaer så vi bestilte deres Meat lover til 105kr med ekstra gorgonzola hvad vi fik var en pizza uden kødfyld og ingen ekstra gorgonzola, vi blev mødt at en meget sur og nedladende ung dame der ikke kunne snakke ordentligt til os eller de andre ansatte vi kommer ikke igen.

17. juli 2025

Dårlig betjening

Pizzaerne var ikke helt som man kunne forvente til prisen.
Men det værste var betjeningen. De har en rigtig sur ung kvindelig ansat.
Hun var sur og arrogant og snobbet fra vi kom til vi gik. Hun talte meget nedladende og arrogant til de andre ansatte.
Man skælder ikke andre ud, mens kunderne sidder lige ved siden af.
Har aldrig mødt så sur en kost på en restaurant før 😫
Tak for denne gang 😱

20. juli 2025

Ventede 1.5 time på at få maden…

Ventede 1.5 time på at få maden serveret. Vi var 4 personer som valgte at spise i restauranten. Da maden endelig kom var der kun 2 der fik deres mad, de andre 2 måtte vente ydeligere 15 min. Der stod mange og ventede på deres mad og der var dårlig stemning.

20. januar 2024

Halvanden time inden maden blev…

Halvanden time inden maden blev leveret, oveni manglede der igen igen dyppelse til pommes frites, det sker stort set hver eneste gang, når pizzariet har travlt, så mangler der noget i bestillingen, ikke iorden når man betaler for det.

22. december 2021

Det tog 2 timer at få leveret vores…

Det tog 2 timer at få leveret vores mad, en pizza og en 1/2 grill kylling.
Efter en time skulle det efter sigende være “på vej”, til Marinaen som ligger 5 min derfra. Efter 20 min ringer vi igen og det er åbenbart stadig på vej. Men kom først efter en time. Og ikke nok med det så var maden kold..

17. juli 2021

Super gode pizza og service

Så lækre pizza vi fik igår. Personale er super søde og venlige. Bl.a. hjælpsomme med at holde dør når man skal ud. I gør det godt og vi kommer igen.
P.S deres cheeseburger til 15kr skal man lige sørge for at købe en ekstra med af.. De er super go’e

14. marts 2021

når jeg bestiller en herregårdsbøf så…

når jeg bestiller en herregårdsbøf så forventer jeg ikke en tør, smagsløs burgerbøf, som man havde lagt oven på pommes fritterne så de var helt bløde !!!! bearnaisen har jeg ikke smagt før og kommer helt sikkert heller ikke til det igen. Kærsten havde bestilt cheese og bacon burger smagte heller ikke af noget og baconen var næsten helt rå !!!! vi har nydt rigtig meget god med på Zilans, men efter ombygningen er det godt blevet utroligt dårligt

6. februar 2021

Hvis du vil spise hos Zilan’s

Hvis du vil spise hos Zilan’s. Så vil jeg nok fraråde det helt, jeg har aldrig set mage til dårlig service og ikke nok med dårlig mad.

De glemmer ting som man har bestilt til udbringning, og siger at man selv skal komme og afhente det..
Eller de kan komme om 2-3 timer.

Hold jer væk fra det usle sted, ejeren er heller ikke vel opdraget og vil ikke forstå dansk og er rigtig flabet over for mig og ikke mindst andre kunder.

Så find et andet sted og spise😊

2. august 2020

Er dette din virksomhed?