Jeg bruger Ziff da hendes behandlinger går dybt på mange planer. Hun starter altid med at lægge hånden præcist der, hvor jeg har spændinger før vi når at tale om det. Jeg oplever altid en kæmpe lettel... Se mere

1. Alternativ behandler

Ziff Aubert, stifter af Ziffiatzu, tilbyder unikke kropsterapeutiske behandlinger der integrerer det bedste fra Shiatsu, healing og massage. Hendes behandlinger hjælper med at balancere nervesystemet og skabe en dyb følelse af indre ro. Ziff har mere end 20 års erfaring med kropsterapeutisk arbejde efter en lang karriere som professionel danser.

4,8

Himmelsk

En behandling hos Ziff må være det nærmeste man kan komme til himmelen her på jorden. Hendes faglighed kombineret en stærk, intuitiv kraft gør oplevelsen til noget helt særligt. Jeg vil anbefale Ziffiatzu til alle jeg kender!

13. december 2024

Tusind tak for din rørende anbefaling Trine, den varmer dybt <3

Mine muskelspændinger forsvandt

For seks dage siden fik jeg en helt fantastisk shiatsu massage behandling hos Ziff. Jeg var generelt spændt i kroppen og havde især muskelspændinger i den øverste del af ryggen og ved venstre skulderblad. Jeg blev helt spændt af ved behandlingen og følte mig rigtig godt tilpas efter både fysisk og psykisk. Nu en lille uges tid efter behandlingen, er jeg stadig fri for spændinger i min ryg og venstre skulder. Ud over det, var det en meget behagelig oplevese at blive behandlet af Ziff og et smukt fredfyldt behandlingsrum at være i.

30. oktober 2024

Tusind tak Solveig for dine kærlige og varme ord ❤️🙏

En helt særlig indføling

En helt særlig indføling, ro og intuitive evne til at møde kroppen der hvor den trænger gør Ziff til en ekstraordinær behandler. Kan på det varmeste anbefales 🙏

8. oktober 2024

Tusind mange tak Gry for din varme anbefaling ❤️

Så godt !

Ziff er bare super dygtig og behagelig person så har det altid meget bedre efter jeg har været hos Ziff.

20. august 2024

Tusind tak for anbefalingen 🙏

Ziff har en meget behagelig…

Ziff har en meget behagelig tilstedeværelse, det er svært at forklare præcis, hvad hun gør, for det er næsten som magi, hun er helt klart den bedste massør/kropsbehandler jeg nogensinde har været hos 🌟

25. juli 2024

Tusind tak for din rørende anbefaling Jôna ❤️

Varmeste anbefaling herfra ❤️

Jeg kan på det varmeste anbefale Ziffiatzu.
Ziff har magic og masser af kærlighed i hænderne, massagen er vidunderlig i sig selv, og man oplever en healing ud over det sædvanlige samtidigt ❤️🫶

26. april 2024

Besvarelse fra Ziffiatzu

Tusind mange tak Nina for din anbefaling, det er meget værdsat ❤️

Ziff's behandlinger er ren magi!

Ziff's behandlinger er ren magi - hun har en enestående evne til at lytte ind i den krop der ligger på briksen. Mine stunder hos Ziff er guld værd og jeg sætter stor pris på hendes behandlinger! Tak <3

30. april 2024

Besvarelse fra Ziffiatzu

Tusind tak Mia, jeg værdsætter dine ord og din tillid ❤️

Varm anbefaling ❤️

Jeg anbefaler Ziffs kropsbehandlinger på det varmeste. Ziff har en evne til at mærke ind i, præcis hvad din krop har brug for, hvilket ikke altid er, hvad du tror. Jeg går altid derfra med fornyet energi og vitalitet i både krop, sind og sjæl. Tak for dig Ziff ❤️

23. februar 2024

Tusind TAK for din varme anbefaling Sophie ❤️

Jeg har nydt hvert et sekund i rum med…

Jeg har nydt hvert et sekund i rum med Ziff - jeg har fået rigtig meget ud af mit forløb, som både har hjulpet mit hoved, krop og sjæl. Jeg savner at gå hos hende regulært!
De kærligste anbefalinger herfra!

12. januar 2024

Besvarelse fra Ziffiatzu

Tusind TAK Josefine for dine dejlige ord. Det glæder mig, at det har hjulpet dig på mange planer.
Du er mere end velkommen igen <3

Mere end en kropsbehandling…

Kropsterapeuten og behandlingerne har fået min krop tilbage i balance. Jeg har fået forløst et gammel traume og fået mere af den gode energi igen.
Mere end en kropsbehandling.
Foruden også en af de bedste krops massager jeg har modtaget.

12. januar 2024

Kære Fam Elvirose

Jeg er inderligt taknemmelig for din varme anbefaling og at holde rum for din transformation.
Tak for at vælge Ziffiatzu <3

Kærligst Ziff Aubert

Ziff er mesterlig! Har aldrig fået en bedre behandling!

Jeg har besøgt mange kropsbehandlere, massører, bodysds, manuvision, gået på glødende kul og siddet i svedehytter. INTET slår Ziffs behandlinger. Er dit nervesystem i alarmberedskab? Føler du dig stresset? Har du ondt i kroppen? I hovedet? Ziff har hjulpet mig med det hele. Hendes intuitive - nærmest magiske - fornemmelse for kroppen og dit og dens behov er noget af det mest mesterlige, jeg har været i nærheden af. Jeg kan ikke anbefale Ziff varmt nok. Et klippekort hos hende er den bedste investering, jeg har foretaget mig i årevis!

22. september 2023

Af hjertet TAK for dine varme og kærlige ord Louise, de rør mig dybt ❤️

Vis anmeldelser på alle sprog. (42 anmeldelser)