Virksomheden har svaret
Virksomheden har svaret
Ik was opzoek naar andere sketchers, ben ik de winkel geweest om ze te passen en uit te zoeken. Ik twijfelde tussen twee paar en de vriendelijke dame vertelde me dat omdat ik nog geen keus kon maken,... Se mere
De schoenen van Ziengs ,merk Feyn, passen mij altijd. Ziengs heeft een uitgebreide collectie, ook in grotere damesmaten. De online bestellingen lopen altijd soepel, zijn snel geleverd en ook retouren... Se mere
Ik had tijdens de VIP actie 2 paar sneakers besteld want ik wist niet welke ik het mooiste vond en het lekkerste vond zitten, De volgende dag waren ze er al en kon ik op mn gemak de schoenen even pass... Se mere
Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van 79 jaar. Op 1 oktober 1946 opgericht door Berend Ziengs. De 65 winkels in Nederland hebben een ruim assortiment merkschoenen voor het hele gezin. De brede schoenencollectie staat garant voor een perfecte pasvorm en goede kwaliteit. Daarnaast hebben de medewerkers in de winkel ruime ervaring op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Ziengs Schoenen biedt je dus altijd persoonlijk & deskundig advies! Al deze kennis is vertaald naar de webwinkel. Nu kun je dus ook al die schoenen online kopen met de vertrouwde service van Ziengs Schoenen. Ziengs heeft een ruime keuze damesschoenen voor elke gelegenheid, van o.a. de volgende merken: Cellini, s.Oliver, Linea Zeta, Gabor, Ecco en Tamaris. Ook herenschoenen vindt u bij Ziengs: zowel sportieve als geklede schoenen, van o.a. Ecco, Panama Jack, Floris van Bommel, Vertice, Van Lier en Timberland. Op het gebied van kinderschoenen vind je bij Ziengs onderscheidende merken voor de leeftijd vanaf 1 jaar. Een aantal exclusieve kinderschoenenmerken heeft zich al aan Ziengs Schoenen verbonden, zoals het hippe kwaliteitsmerk Muyters, maar ook Giga en Shoesme.
Industrieweg 34, 9403 AB, Assen, Holland
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Prima site en winkel. Je wordt snel en adequaat geholpen. Echt een aanrader
Mijn ervaring is alleen maar bijzonder goed! Makkelijk een paar schoenen te bestellen, Zeer vlotte levering, goede informatie mbt de levering en eventuele retourzending… mijn schoenen van het merk Feyn zijn tot volle tevredenheid, eindelijk goed passende schoenen in een breedte maat tegen een acceptabele prijs !
Er was iets niet goed gegaan met mijn retourzending. Dit werd netjes en met duidelijk mail verkeer opgelost. Complimenten voor de klantenservice!!!!
Wordt snrl geholpen door de Customer Service. Echt toppertje.
Ik denk meteen mijn email beantwoordt.
Dank u voor de best service Ziengs 🙏
Retour is al meer dan 2 weken geleden ontvangen en nog steeds geen geld retour.
Telefonisch niet te bereiken want het is oh zo druk. Op mail kan ik wachten tot ik een ons weeg. Koop hier niet online
Goede service en vriendelijke klantenservice
Verkeerde schoenen geleverd, bestelde inmiddels uitverkocht. Enige waar ze mee komen is dat ik de verzendkosten retour niet hoef te betalen.

Besvarelse fra Ziengs Schoenen
Op 27 mrt schoenen besteld en betaald. Nu bijna 2 weken later nog geen pakket ontvangen. Meerdere keren via mail en chat contact opgenomen met klantenservice (Is een computer), reactie: ik moet geduld hebben. Daar ik er nu vanuit ga dat ik het pakket niet meer ga ontvangen ben ik genoodzaakt andere stappen te ondernemen...

Besvarelse fra Ziengs Schoenen
Online schoenen besteld waar klein foutje aan zat; dit werd in de winkel prima afgehandeld, waarna ik een nieuw paar ontving !
Altijd behulpzaam personeel in Heerlen centrum
Heel vriendelijke en goede service.
Mooi aanbod met hele leuke merken.
Met aandacht en kennis fijn geholpen
Vlotte levering en fijne sneakers voor mijn man! M 45 prima dus! Blij mee!
Makkelijk kiezen door goede filter en duidelijke afbeeldingen
Ik slaag namelijk altijd bij ziens.
Goed advies vriendelijke mensen.
En mijn favoriete is tamaris loopt goed zit goed. Fijn materiaal.
Goede service in de winkel, altijd behulpzaam. Geen vijfsterren omdat in de winkel aan wordt gegeven alles 20% korting maar dat dat toch niet op ALLES is… dat is misleidend wat mij betreft.

Besvarelse fra Ziengs Schoenen
Ik kan tot nu toe altijd slagen bij Ziengs. Ik heb grote maat en brede voeten dus vaak lastig schoenen vinden.
Het is n prima winkel en online is je bestelling ook snel geleverd
Gezien ik niet eerder dit merk besteld had, moest ik toch 2 maten bestellen. Ze hebben mij goed geholpen en betaalde een klein bedrag om de maten die te groot waren te retourneren. Voor mij een fijn bedrijf. En leuke actie's.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.