De tager dine penge!
Jeg ville se livestreaming af World Cup fra Herning i efterårsferien, og var derfor nødt til at tilmelde mig premiumabonnementet.
Jeg tilmeldte mig, men fik bare en sort skærm. Jeg prøver op til flere gange at skifte browser og logge ud og ind igen, men intet virker. Jeg ser så inde på selve livestreamen, at der står, at jeg skal betale 149 kr. for at se den, hvilket jeg var villig til, eftersom World Cup kun er en gang om året.
Det virker herefter stadig ikke! Jeg ringer derfor ind til jer og får at vide, at købet for premiumabonnementet åbenbart ikke er gået igennem, så jeg bliver bedt om at prøve igen. Det gør jeg, og det virker herefter fint.
Men de 149 kr. jeg betalte udover premiumabonnementet, fik jeg at vide, at jeg ville få refunderet og selvfølgelig ikke skulle have betalt til at starte med, for livestreamen indgik allerede i premiumabonnementet. De 149 kr. stod reserveret på min konto, så jeg fik at vide af jer, at jeg skulle ringe til min bank og sige, at købet ikke var gået igennem, og at de derfor bare skulle refundere dem til min konto, men hvis pengene blev trukket, skulle jeg kontakte jer igen, og I ville refundere dem herefter.
Pengene står nu som trukket på min konto!
Jeg har ringet til jer og lagt flere beskeder på jeres telefonsvarer, jeg ved ikke hvor mange gange, og har stadig ikke fået svar! Virkelig, virkelig dårlig service!
25. oktober 2019
Uopfordret anmeldelse