Zhengqishop Anmeldelser 31

1,6

1,6

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Lavender detox foot patch

Lavender detox foot patch, har en fantastisk effekt på min hævede fod og knæ, som driller mig efter en skade. Jeg skal bare bruge foot patch ind imellem, så kan der gå måske et år inden jeg igen har brug for det Så tak for den pakke jeg lige har fået ind af døren 😀 Mvh Lisbeth Bech, Jystrup Midtsjælland

30. april 2023

Troede der manglede 1 ud af de 2 produkter og skrev til kundeservice. Det viste sig de blot havde pakket det sammen i den ene kasse. Jeg fik et super svar tilbage fra Grace med forklaring og at de ville optimere processen på baggrund af min henvendelse. Det er bare god gammeldags service når det er bedst. Mvh Brian 😊

30. december 2020

Besvarelse fra Zhengqishop

Kære Brian, tak for at tage din tid til at give os din feedback !
Vi er meget glade for at høre, at vores kundeservice har været af din tilfredshed. Din henvendelse har givet os mulighed for at optimere packing processen af varer frem af, så vi kan give endnu en bedre shopping oplevelse til kunderne i vores online shop.
Mvh Grace Andersen :-)

Besvarelse fra Zhengqishop

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en rigtig god service hos os. Vi glæder os til at se dig igen forbi vores webshop en anden gang.
God jul og godt nytår!

God og hurtig forsendelse

God kommunikation og forsendelse. Fin service.

6. december 2020

Besvarelse fra Zhengqishop

Vi er glade for at høre, at du fik en god køb oplevelse her hos os, i Zhengqishop.dk! Tak for, at du besøgte vores shop og tog dig tid til at fortælle om din oplevelse. Vi håber at se dig igen forbi!

Bestilte mundbind hvori der manglede…

Bestilte mundbind hvori der manglede filtre som lovet på siden. Skrev til dem og blev prompte ringet op og fik en undskyldning, dagen efter modtog jeg ekstra filtre og en strop-holder til mundbind. Super super fin service og kundebetjening!

3. december 2020

Kære Danny.
Mange tak for din positive feedback. Godt at høre at du modtaget de manglede filtre allerede dagen efter. Vi forsøger altid på at hjælpe vores kunder så hurtigt som vi kan og give dem en god oplevelse hos os, selv når vi laver en fejl- :)
Grace Andersen
Indehaver.

Super

Super fint, hurtig levering.

22. november 2020

Besvarelse fra Zhengqishop

Mange tak for din feedback!👍 Håber at se dig igen forbi Zhengqishop.dk

Mega god service

Mega god service. Hurtig levering.

21. november 2020

Besvarelse fra Zhengqishop

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores service, Sonja! Tak for, at du handlede hos os og tog dig tid til at fortælle om din oplevelse. Vi håber at se dig igen, på vores webshop.

Helt fantastisk service og god kvalitet!

Helt fantastisk service! Hurtig og lige til! Købte 3 stofmasker, hvoraf 1 til min søn i blå. Kvaliteten er helt i top og så er den pæn og sød. Knægten kan godt lide den. Vores er også i top og vi havde dem efter blot 1 dag, så super let at handle med. Vi har dog efterfølgende købt rem til vores og de virker godt til.

29. oktober 2020

God og hurtig levering 5 stjerner.

God og hurtig levering 5 stjerner.
4 stjerner giver jeg på grund af, at der ikke fremsendes faktura automatisk eller medsendes med leveringen.

Jesper Brommann
Sundhed syd aps

24. oktober 2020

Besvarelse fra Zhengqishop

Tak for de venlige ord og den værdifulde feedback. 🙏 Siden vi fik den, har vi arbejdet på for at forbedre vores kunde oplevelse og derfor vi sender nu altid en fysik kvittering sammen med vores kunde ordre. Glæder os at have dig forbi vores webshop igen!
Bedste hilsner
Zhengqishop.dk

Vis anmeldelser på alle sprog. (31 anmeldelser)