1. Sportstøjsbutik
  2. Sportstøjbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Alt i tøj og udstyr til svømmere, cykelryttere, løbere og triatleter. Våddragter, træningstøj og triathlon tøj. Kæmpe udvalg i vores ZEROD webshop.

3,2

Middel

1 anmeldelse

utroværdig firma

Jeg bestiller 3.6. en tri dragt via nettet. jeg vælger ZeroD fordi de skriver hurtig levering og jeg kan se de bruger DAO som lever 24-7. jeg skriver i bestillingen at den haster. Mandag skriver jeg til firmaet og han lover den afsendes samme dag dvs 4.6. korrekt dagen efter er der grundlovsdag, men hvis de afsender 4.6 ved jeg at jeg får den 5.6. da DAO leverer 24.7.
Jeg modtager intet 5.6 og skriver tidlig morgen til firmaet om tracking nr, kl 12 får jeg en sms fra DAO om at de lige har modtaget varen. dvs den mail jeg fik fra firmaet mandag at den var afsendt passer ikke. Jeg taler med ZEROD at det er vigtig det er Express, jeg kan se fra DAO de har valgt "Ikke Express" JEg bliver ringet op den kommer Express, igen tror jeg på ham for så ved jeg DAO vil levere så den ligger foran min dør dagen efter dvs 6.6. Den sker dog ikke og kl 8 den 6.6. får jeg besked fr DAO den er på lastbil fra Århus. og der er den stadig.
ZeroD skriver at de har rettet op på deres procedurer. jeg mener ville de rette op skulle de onsdag have sendt en tilsvarende dragt Express så havde jeg haft den. det ville de ikke, men de kunne godt have gjort det. De var ikke de billigste på markedet. men absolut de mest utroværdige. Jeg tør simpelthen ikke sende dragten retur HVIS den dukker op, klokken er nu 13, og den er ikke modtaget endnu. for får jeg pengene retur selvom de har skrevet det til mig. det skulle være det første de overholder af det de har lovet mig. og jeg har det hele på skrift.
Korrekt han siger til mig "du kunne bare have bestilt noget før" rigtig god service. Det gjorde jeg ikke, men jeg kunne vel også sige. du lovede afsendelse mandag det gjorde du ikke, du lovede Express levering det skete ikke.
dragten er nu ligegyldig vi er gået i en butik og købt en tilfældig for at nå tryk inden konkurrencen. men jeg tør mere at sælge den på Den Blå avis til lavere pris, så får jeg trods alt pengene idet jeg afleverer den.

7. juni 2018

Er dette din virksomhed?