Fik aldrig varen og har rykket et utal af gange og fik heller aldrig pengene retur så fup med fup på Til sidst holdt de helt op med at svare på henvendelser 😡🤯🤬 Indberettede dem der til... Se mere
Zenlira.com er et svindelfirma registreret på Trustpilot med næsten 50 personer har samme forklaring: Svindelfirma langt ud over det sædvanlige, de hæver penge, men varen kommer aldrig, de sender... Se mere
Som så mange andre her, har jeg desværre også de samme dårlige oplevelser med dette firma. Har ikke modtaget pakken. Ifølge tracking blev varerne leveret. I følge dao var der oplyst et helt andet navn... Se mere
De købte varer er ikke leveret. Ved at følge tracking fremgår det at varen er leveret men har ikke fået meddelelse fra Dao eller andre om at varen er leveret. Henvendelser til Zenlira fører kun til... Se mere
Kæmpe svindelfirma
Kæmpe svindelfirma,
har modtaget besked om min vare blev leveret den 15/11-24, har skrevet med dem mange gange og får bare samme robot svar retur om at den er leveret men prøv at vente nogle dag eller led hos en nabo. det bliver ikke svaret på det jeg spørger om.
Har bestilt en aktivitet bog til mit…
Har bestilt en aktivitet bog til mit barnebarn den 10 november pengene er trukket på min konto men har ikke fået den så vil ikke anbefale at handle her det er utroværdigt firma😡
Købt et ur
Købt et ur, og fik sendt et tracking link til en anden forsendelse.
Kontaktede DAO som burde have pakken, de fortalte at pakken var til en anden.
Købte pakken d. 6 nov har stadigvæk ikke modtaget noget d. 27 nov.
Længere historie med mail svar for at trække tiden.
Kort sagt : Svindel
Svindel ganske enkelt
Har ventet i en måned på mit produkt
Pludselig er den “ leveret” - hvilket den ikke er !
Vi har overvågning på og kan ikke se noget
Ved henvendelse til firmaet får vi mange forskellige chatrobot generede svar
Lige fra vi beklager men den er leveret
Den står at praktiske til at være leveret men der kan gå op til 5-7 dage endnu ?
Den er af sikkerhedsmæssige grunde formentlig leveres til en af dine naboer ?
Tag kontakt til disse???
Og efter yderlige en henvendelse til firmaet kommer de samme mails så igen
Faktisk fik jeg tre mail med et minuts mellemrum - med tre forskellige svar
Undlad at købe her da det er ren svindel