Både min mand og jeg har gennem mere end et år fået 45 min behandling ca hver 5. uge hos Kjeld. Derfor kender han os og vores skavanker, som han ufortrødent arbejder videre med. Han lytter, kommer... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos Zency er vi ikke kun massører – vi er specialister i velvære, energi og livsglæde. Vi er et fællesskab af nøje udvalgte, certificerede behandlere, der deler passionen for at skabe balance i både krop og sind. Vores klinikker findes lige dér, hvor du har brug for os – tæt på dig og din hverdag. Hos os handler det om dig. Derfor holder vi os løbende skarpe med videreuddannelse, nye teknikker og frisk viden. Alt sammen så du får en behandling, der mærkes – hver eneste gang. Vi glæder os til at se dig på briksen! Varme hilsner, Team Zency 🌿
Svarer typisk inden for 24 timer
Absolut en god massage 🙏🏻
Lasse er rar og behagelig…
Jeg kommer igen🙏🏻

Besvarelse fra Zency
Helt uenig i den negative anmeldelse af Morten, som er tikket ind i dag.
Tværtimod er han altid lydhør og prøver at finde en løsning der en god for alle parter-
Jeg har aldrig fortrudt at være en del af netværket, keep it up, Morten 💪❤️

Besvarelse fra Zency
Rene er fuldstændig fantastisk og har helt styr på det han laver . Han mærker alt og fikser det med det samme . En fornøjelse hver gang og bedst af alt det virker Max.

Besvarelse fra Zency
Jeg startede til behandling hos Marc M. fra Zency i Horsens i August, da jeg i mange år nærmest har haft kroniske spændinger, smerter og hovedepine og nærmest tog smertestillende på daglig basis pga. det. Jeg har prøvet flere forskellige slags behandlinger, men uden held, så jeg tænkte jeg ville prøve noget nyt. Siden jeg er begyndt har jeg fået en hverdag med langt mindre spændinger, smerter og hovedepine og tager ikke så mange smertestillende længere, så jeg har oplevet en stor effekt og det er virkelig rart, for det troede jeg faktisk ikke var muligt. Derudover synes jeg Marc M. er meget imødekommende, jeg møder ham altid med et stort smil og energi og vi får os altid en god snak og grin under behandlingen og jeg går afslappet derfra. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger hos Marc. M :-)

Besvarelse fra Zency
Skøn stemning, der er sådan en ro hos Sonja. Min krop blev arbejdet omsorgsfuldt igennem og ladet op med ny energi

Besvarelse fra Zency
Fantastisk oplevelse hos Lars - modtog også en hel del gode råd til tiden efter behandlingen til at opretholde min krop bedst muligt

Besvarelse fra Zency
Bedste behandling jeg har fået med fokuseret og optimal behandling for min krop og udfordringer.
Kommer helt sikkert igen. Sonja er utrolig dygtig og meget behagelig at blive behandlet af.

Besvarelse fra Zency
Der blev taget om mine problemer havde det super godt efter jeg kom hjem

God, effektiv behandling. Lidt svært at forstå, derfor kun 4 stjerner

Besvarelse fra Zency
Det var en virkelig dejlig massage der tog fat i alle de mange steder hvor min nakke og ryg havde brug for hjælp. Dejlige rolige omgivelser og det næste besøg er allerede booket!

Besvarelse fra Zency
Følte mig godt tilpas og behandlingen virkede for mig. God stemning og skøn behandler 😊

Besvarelse fra Zency
Lene giver en fantastisk massage, som giver velvære og ro.
Kan varmt anbefale Lene, det vil i ikke fortryde ❤️

Besvarelse fra Zency
Søren er en rigtig dygtig og omhyggelig massør. Blev mødt med megen venlighed og ro.
Massagen var helt fantastisk, og jeg gik derfra med sænkede skuldre og i et fantastisk humør.
Pænt og rent sted.

Besvarelse fra Zency
Meget kompetent og behagelig oplevelse.
Over et par dage efterfølgende går det meget bedre med mine smerter. Nu skal der følges op med en ny konsultation, som jeg ser frem til.

Besvarelse fra Zency
Aslak var rigtig dygtig og brænder for at hjælpe en med de problemer man døjer med.

Besvarelse fra Zency
Massøren var meget grundig og gjorde ekstra for at gøre det til en behagelig oplevelse.
Var meget interesseret i hvilke problematikker jeg har og hvad der ville være godt jeg selv kunne gøre og hvad hun kunne gøre for mig.

Besvarelse fra Zency
Det var bare en god oplevelse jeg havde og jeg fik hele bevægelsen tilbage i ryggen efter at jeg havde været inde hos Christina !! 😊😊😊

Besvarelse fra Zency
Lenette er bare så dygtig. Jeg er blevet så overrasket over hvad kropsterapi kan gøre for mig. Lenette er omhyggelig, rolig og lyttende, og jeg går altid der fra med en fuldkommen ro i hele kroppen.

Besvarelse fra Zency
God massage ved Kim i Aalborg. Der bliver løsnet op og lyttet til hvad man har brug for

Besvarelse fra Zency
Massøren virkede ikke særligt dygtig. Oplevede ingen som helst lindring efter behandlingen.