Både min mand og jeg har gennem mere end et år fået 45 min behandling ca hver 5. uge hos Kjeld. Derfor kender han os og vores skavanker, som han ufortrødent arbejder videre med. Han lytter, kommer... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos Zency er vi ikke kun massører – vi er specialister i velvære, energi og livsglæde. Vi er et fællesskab af nøje udvalgte, certificerede behandlere, der deler passionen for at skabe balance i både krop og sind. Vores klinikker findes lige dér, hvor du har brug for os – tæt på dig og din hverdag. Hos os handler det om dig. Derfor holder vi os løbende skarpe med videreuddannelse, nye teknikker og frisk viden. Alt sammen så du får en behandling, der mærkes – hver eneste gang. Vi glæder os til at se dig på briksen! Varme hilsner, Team Zency 🌿
Svarer typisk inden for 24 timer
Birte er en superdygtig behandler, stor intuition og empatisk. Jeg har på mine 5 behandlinger fået det mærkbart bedre og bedre både fysisk og psykisk. Kan varmt anbefale behandling hos Birte.

Besvarelse fra Zency
God bindevævsmassage (en blid en, men den har løsnet en del i min krop). Jeg har tænkt mig at tage flere bindevævsmassager hos Christina (fra nu af tror jeg jeg kan klare en hvor der trykkes en smulle hårdere/dybere).

Besvarelse fra Zency
Venlig modtagelse, samtale og min udfordring og forklaring på hvad der skulle ske. Behagelig behandling, men stadig hård, MEN der var virkning bagefter. God anbefaling fra mig.

Besvarelse fra Zency
En god forberedende snak og så fortalte Ove hvad han ville anbefale og jeg må sige det havde en rigtig fin indvirkning, jeg kunne mærke forbedring med det samme - meget positivt.

Besvarelse fra Zency
Professionel behandling. Jeg kunne mærke en forskel allerede efter 1. behandling. Hun tager fat, men ikke for hårdt.

Besvarelse fra Zency
Har lige afsluttet en times massage hos Dorthe i Ringsted. Hold da op hvor var det en skøn oplevelse. Meget lyttende menneske og meget hensyn til lige netop mig. Bestemt ikke sidste gang jeg kommer der.

Besvarelse fra Zency
Virkelig en fantastisk god massage, tilpasset efter mine problemområder og ‘smertegrænse’.
Ikke sidste gang jeg kommer hen til Zency

Besvarelse fra Zency
Behagelig og rolig atmosfære og en grundig og professionel behandling

Besvarelse fra Zency
jeg fik massage af Helle i Ringsted, og jeg må sige hun fik fat i ryggen så det kunne mærkes. så der kan arbejdes igennem igen tusind tak for hjælpen. mvh Rasmus

Besvarelse fra Zency
Claus er super dygtig. Behandlingen er professionelt udført, og man går altid derfra med en følelse af lethed og velvære. Jeg kan på det varmeste anbefale Claus i Hedehusene.

Besvarelse fra Zency
Aslak er mega dygtig til at få lokaliseret årsagen til mine fodsmerter. Det kræver nok en behandling eller to mere, men de hjemmeøvelser jeg også fik er super effektive og super simple.

Besvarelse fra Zency
Jeg bookede Aslak idet jeg havde ekstremt hold i nakken!
Jeg forventede ikke nogen nusseoplevelse, hvilket jeg heller ikke fik! Jeg fik tvært imod en utrolig professionel behandling af min krop! Jeg oplevede med det samme, at Aslak vandt min tillid og jeg stoler fuldt ud på at han behandler mig - samtidig med at han behandler skaden med den nødvendighed som den kræver! Jeg kommer igen!

Besvarelse fra Zency
Jeg var hos massør i Hedehusene. Han var velig og imødekommende, men der var flere ting der ikke fungerede.
Han lugtede af lidt af sved og var alt alt for forsigtig. Jeg blev ved med at sige han godt måtte trykke hårdere, men han fattede først tegningen ca 5 min til at min tid var ferdig. Massagen var mere strygepussenusse end massage hvertfald.
Sikkert fint hvis man ikke er vant til at blive masseret - men mår man får fysiurgisk massage 1-2 gange om ugen men tilfældigvis må bruge en erstatningsmassør duede det slet ikke.

Besvarelse fra Zency
Behandleren dukkede aldrig op og svarer ikke på min henvendelse herom.

Besvarelse fra Zency
En rolig og stille behandler, der respekterede at jeg bare ville nyde behandlingen og ikke snakke
Super dygtig behandler.
Allerede efter første behandling kan jeg mærke fremskridt
Jeg faldt i søvn under første behandling - det har jeg aldrig prøvet før

Besvarelse fra Zency
Det er så fint og roligt ,man falder næsten i en trance lignende tilstand . Det er så god en behandling ,som varmt kan anbefales .

Besvarelse fra Zency
I uge 18 modtog jeg en times massage hos Zency massage i Ringsted. Det var mit første besøg. Der blev taget venligt imod mig. Gode samtaler undervejs af både faglig og ikke faglig art. Det føltes kompetent. Jeg triller med stor sandsynlighed forbi en anden gang ikke langt ude i fremtiden :-)

Besvarelse fra Zency
Jeg var til behandling ved Peder i Randers i går på grund af ondt i lænden og problemer med groin/hofte området. Jeg fik en kombineret behandling med lidt fysioterapi, kiropraktik og akupunktur. Må sige at det var en rigtig god behandling. Det er rigtig mange år siden at min ryg og hofter har haft det så godt. Fik endda af vide da jeg kom hjem at jeg en rigtig flot kropsholdning... De varmeste anbefalinger herfra. Det er ikke sidste gang jeg er kommet ved ham.

Besvarelse fra Zency
Mega dygtig massør de har i Hammel. Hun har kunne fjerne 10 år gamle knuder. På kun en behandling. Ja det gjorde da ondt. Men mega effektivt! Kan varmt anbefale Katja i Hammel

Besvarelse fra Zency
Super dejlig massage 😀 alt gik upåklageligt stor anbefaling herfra!