Zellano

VILLE HELST GIVE MINUS 10 De største bedragere som findes I DAG HAR ANMELDT DEM TIL POLITIET OPFORDRER ALLE SOM BLEV SNYDT AF DEM AT GØRE DET SAMME!!!!

Modtog efter 16 dage en lille pakke med et par stinkende plastikstøvler i en allerede åbnet emballage..... Støvlerne svaret slet ikke til det produkt, der vises - og beskrives på deres hjemmesi... Se mere

Andre kiggede også på

Fup.

Fup.. Fup..Fup 🤬
Læste desværre ikke Trust Pilot først og bestilte ~ på filmen lækre herrebukser med stræk ~ og modtog nogle billige Kina bukser i ALT for lille str 😱
Jeg har flere gange forsøgt, at få en returadresse, men får hele tiden besked på, at dér er fejl på mail ~ jeg er rasende... 🤬
KØB INGENTING DERFRA ER RÅDET HERFRA 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

21. marts 2023

Hold da op man bliver snydt

Update. Stadig intet refunderet og nu svare de ikke mere.
Hold da op man bliver snydt. Jeg har 1-12-22 bestilt ikke mindre en 8 princess bløde og behagelige BH’er. Rykkede for dem og modtog dem slut december. De svarede over hovedet ikke til beskrivelse og ville returnere. Fik tilbud om 25% refusion. Men der var for over 1000kr og uanset hvad kunne jeg ikke bruge dem. Så langt om længe fik jeg en mail med en adresse og fik af vide at det skulle sendes retur forsikret. Det gjorde jeg og jeg kan se de har modtaget varerne retur 16-1-23. Men jeg har stadig ikke fået mine penge retur. Og de svare ikke på mine mails. Så jeg kan ikke anbefale nogen at handle der

13. marts 2023

De har trukket betaling

De har trukket betaling, har aldrig modtaget varerene eller modtaget refusion.
Køb ALDRIG hos det svindelfirma.
De er også holdt op med at besvare mails :-(

22. december 2022

Flinke og hjælpsomme

Flinke og hjælpsomme, bestilte en vinterjakke, da jeg havde bestil den ville jeg have den et nummer større, jeg kontaktede forretningen i København og de lave det straks om, og jeg fik jakken relativt hurtigt, med den rigtige størrelse, rigtig god oplevelse. Fint og flot design og kvaliteten er som forventet til ca 450 kr. Kan anbefale at handle der. Alt er som lovet og bestilt.

20. februar 2023

Svindelfortagende …

Svindelfortagende i skal ikke en gang tænke på, at handle hos dem. De fremsendte varer er ikke som beskrevet og kommer fra asien, selv om de slår sig op som et dansk firma. Plat og svindel og pengene kan i ikke få tilbage.

15. februar 2023

Det er ikke stjernen værd

Det er ikke stjernen værd. Man bestiller en jakke. Det tager en mdr da varen kommer fra Kina. Ligner ikke billedet. Og at sende det retur koster mere end hvad selve jakke gør.
Det er ikke et dansk firma som det udgir sig for.
Spar dine penge

31. december 2022

FUP OG SVINDEL FIRMA

FUP OG SVINDEL FIRMA. Køb aldrig noget derfra. Kalder sig Zellano Copenhagen. Det er varer sendt fra Kina. Umuligt at returnere varer og får aldrig pengene igen. Helt bevidst lavet sådan. Købte et par støvler. Ser totalt anderledes ud end på hjemmesiden, sågar med dk flag på støvlen. RENT KINA bras. Ubrugeligt.
Kan desværre ikke give nul stjerner.

14. december 2022

De snyder folk

Jeg kan faktisk ikke engang give én stjerne!
Jeg bestilte 2 par strømpebukser, hvor man fik 2 par for et pars pris. Da pakken kom, var der kun et par i. Bevars, jeg fik ikke lige skrevet til dem med det samme. De har svaret, at min henvendelse er modtaget for sent ifht. deres returpolitik. Jeg har skrevet til dem flere gange om, at dette ikke handler om en returnering, men om, at jeg ikke har fået hvad jeg har betalt for, og at jeg anser sagen som en reklamtion. Jeg har sidst hørt fra den 17/12-2022, og jeg har skrevet flere gange siden, intet svar. Jeg er åbenbart på deres 'ignorer' liste.

3. januar 2023

dårligt

Tingene man bestiller kommer ikke og de skriver det er på vej hele tiden så alligevel det ikke er mange penge melder jeg dem til politiet alligevel så det kan stoppes

30. november 2022

Billeder matcher ikke varen

Pas på! Købte en jakke som så flot ud på billedet. Fik en helt anden jakke... Jeg vil nu returnere den, men returnering skal ske direkte til underleverandøren som i dette tilfælde er en virksomhed i Kina = kan ikke betale sig.

Det forekommer fusket at kalde en virksomhed Zellano København, når der ikke kan findes nogen virksomhed med det navn i Danmark, ingen dansk adresse på hjemmesiden, intet dansk CVR nummer og intet telefonnummer... De kan kun kontaktes på mail.

Jeg vil på det kraftigste fraråde alle, at handle med dette firma.

19. december 2022

Fuske firma

Fuske firma. Købte en bluse som efter beskrivelse skulle være af kasmiruld, men modtog en billig ubrugelig syntetisk bluse. Som viste sig at være noget kineserlort af værste klasse

4. januar 2023

Har også bestilt forme til vores…

Har også bestilt forme til vores airfryer. De skriver de er afsendt, med kode så forsendelse kan følges, linket virker ikke, har skrevet til kundeservice ingen svare, må nok se at de penge er Tyv Stjålet, måske en ny sag for politiet, kan se at mange er blevet taget et vist sted.
Hilsen Heinz Olofsson

20. december 2022

Vinterstøvler.........

Støvlerne svaret slet ikke til det produkt, der vises - og beskrives på deres hjemmeside, som er vinterstøvler med en flot rågummisål.
Nu læser jeg ang. Returnering, at de skal returneres indenfor 14 dage efter modtagelses dato.
Og på hjemmesiden lover de 30 dages returret, og et andet sted 60 dages returret ???? 🤔
Nu venter jeg og ser, om jeg får pengene retur ☺️
Ellers en okay fin ommunikation med kundeservice via mail, hvor de blot kører udenom det sagen drejede sig om..... 🤬
Sendt fra Malmø, firma i København ?
Hold jer laaangt væk....... Kina bras....🤬🤬

23. december 2022