So I ordered Avatar Fire and Ash 3D steelbook. Actually I preordered it moths before it came out, on the day the preorders came online at zavvi.nl. Release day I get a message saying it’s ship... Se mere
Virksomheden har svaret
Snelle levering en overzichtelijke website. Altijd even checken via dvdcompare of er de juiste ondertiteling onder zit met de ean code dan komt alles in orde kortom Top!
Virksomheden har svaret
De verwachte release was eigenlijk pretty stipt! Degelijk verpakt en ziet er fantastisch uit! Betere kwaliteit producten en ook de shirts zijn geweldig! Al vaak gewassen en blijft beauty! De ste... Se mere
Virksomheden har svaret
Ze sturen bewust verkeerde (preorder) artikelen op. Het gedoe om het terug te sturen is zo groot dat een groot deel van de mensen dit niet zal doen. Ze geven daarnaast slechte opties hiervoor... Se mere
Meridian House, Gadbrook Park, Gadbrook Way, CW9 7RA, Northwich, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik ben overwegend tevreden maar heb ook weleens tientallen euro's moeten betalen voor invoerheffingen.
Dat was erg vervelend en stond nergens vermeld.
Klantenservice was tamelijk kortaf. Maar dat was bij 2 op toch veel bestellingen.

Besvarelse fra Zavvi
Echt balen dat je niet meer met ideal kunt betalen!!!!

Besvarelse fra Zavvi
Groot assortiment en mooie producten.
Daarnaast een snelle maar goede levering.

Besvarelse fra Zavvi
Uitstekend aanbod tegen goede prijzen.
Goeie service en snelle levering.

Goede prijs kwaliteit verhouding
Netjes en veilig verpakt
Super!

Besvarelse fra Zavvi
Er wordt op de website aangegeven, omdat het artikel met de "hand gemaakt" wordt, dat de levertijd 10 dagen zou duren. We zijn nu bijna een maand verder en de status staat nog steeds op "Wordt verwerkt". Ik heb Zavvi zelf ook benaderd en het enige wat je terugkrijgt, is "sorry dat het zo lang duurt". Geen probleem dat het zo lang duurt, maar geef dat gewoon duidelijk aan op de website. Het is een cadeau, wat ik nu een maand te laat geef, omdat er slecht wordt geïnformeerd. Eerste en laatste keer dat ik hier iets bestel. En nee, ik heb het artikel tot de dag van vandaag nog niet ontvangen.

Besvarelse fra Zavvi
Alles is/was naar wens verlopen.
Goed op de hoogte gehouden van de bestelling die onderweg was en prachtige sweatshirts !

Besvarelse fra Zavvi
Ik had een aantal Blurays besteld. Ik heb echter maar een deel van de bestelling gehad. Nu 3 maanden verder nog steeds niks gekregen. Je mag er toch vanuit gaan dat een bedrijf daarover communiceert en automatisch het bedrag terugstuurt. Ik hoop dat ze dit uiteindelijk doen. Voorheen goede ervaringen gehad maar zou er nu nooit meer iets bestellen.

Besvarelse fra Zavvi
Op 25 november 2022 kregen we op Facebook te lezen dat Zavvi grote plannen had voor de Nederlandse klanten. We konden geen films meer kopen en we wilden als Nederlandse klanten weten waar we aan toe waren? We kregen dus als antwoord dat Zavvi grote plannen had voor ons. Inmiddels zijn we bijna tweeënhalf jaar verder zonder enige uitleg. De Facebook pagina van Zavvi is dood. Films zijn niet aan te klikken op de website. Je ziet t-shirts staan en sweatshirts, maar geen blu-ray of films. Die moet je intypen om te vinden. Daarnaast kun je niet betalen met iDEAL. Het standaard betaalmiddel in Nederland. De website is van een klantvriendelijke Nederlandse website verandert in een website die zeer onvriendelijk is voor de Nederlandse burgers. Het gebrek aan communicatie doet mij besluiten om contact op te nemen met de Consumentenbond. Ik ben benieuwd of zij kunnen uitzoeken of dit juridisch wel mag. Klanten iets beloven en ze vervolgens twee jaar lang laten wachten.

Besvarelse fra Zavvi
Makkelijk te bestellen, duidelijke informatie, snelle levering

Besvarelse fra Zavvi
Eerder een geweldige site, Tis jammer dat je vandaag de dag niet meer met iDeal kunt betalen.

Besvarelse fra Zavvi
producten van de startrek franchise zijn moeilijk te vinden, maar verder ok.

Besvarelse fra Zavvi
Wat een complete wanvertoning. Een pre-order die ruim op tijd was geplaatst, maar dankzij Zavvi totaal nutteloos bleek. Mijn pakket verdween in een zwart gat, klantenservice bleef me aan het lijntje houden met standaardantwoorden, en uiteindelijk kreeg ik een vage belofte van een vervangend pakket – dat óók weken zou duren. Hierdoor kwam het cadeau voor mijn kind te laat, en Zavvi deed NIETS om het goed te maken. Ondoorzichtige communicatie, trage levering en nul verantwoordelijkheid. Koop hier alsjeblieft NIET als je waarde hecht aan fatsoenlijke service.

Besvarelse fra Zavvi
Levertijd correct aangegeven.Wist op voorhand dat het vanaf 21/2 (2-3 weken wachttijd) geleverd kon worden. Track en trace kunnen volgen, dus communicatie via systeem prima, levering exact zoals beloofd.

Besvarelse fra Zavvi
de bestelling moet ik nog ontvangen hopende dat dit ook n snelle levering word

Besvarelse fra Zavvi
Læs mere om andre typer anmeldelser.