We have now received two boxes out of the one year prescription. My child has loved to build and continued to play with them. Clear recommendation for any sience interested child!

Virksomheden har svaret
Mijn zoontje kijkt elke maand weer uit naar een nieuwe box van Zappie! Hij vindt het geweldig om de boxen in elkaar te zetten en mee te spelen wanneer het klaar is. Zeker een aanrader voor kinderen di... Se mere
Onze kinderen vinden het tot nu toe superleuk (wij hebben 2 boxes gehad). Mijn kind van 8 kan het alleen met de stappenplan. Kind van 5 met wat bijstand. Het is voor ons ook leerrijk en makkelijk om d... Se mere
Virksomheden har svaret
Zeer leuke ervaring, mijn kleinzoon kan net lezen en leest de handleiding hardop, hij leert gestructureerd werken ( kijkt eerst na of alles er wel correct in zit. Maakt met onze hulp (supervisie) het... Se mere
Virksomheden har svaret
Bij Zappie geloven we dat elk kind een maker is. Daarom bezorgen we elke maand een verrassingsbox vol duurzaam en educatief speelgoed waarmee kinderen zelf hun eigen speelgoed bouwen. Van een coole vliegtuigschieter tot de draaikunst met verf, elke box combineert spel, wetenschap en techniek op een manier die kinderen uitdaagt én echt leuk vinden. Zappie is er voor ouders (en grootouders) die hun kinderen willen stimuleren om nieuwsgierig, creatief en zelfverzekerd te worden, zonder uren zelf iets te hoeven bedenken of materialen bij elkaar te zoeken. Alles wat je nodig hebt zit in de box: duurzame materialen, duidelijke stap-voor-stap instructies en leuke verhalen over onze wetenschap en techniek. Onze missie? Kinderen inspireren om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te ontdekken met hun handen. Zelf bouwen, experimenteren en spelen. Sluit je aan bij honderden ouders die maandelijks kiezen voor gemak, kwaliteit en plezier. Ontdek Zappie en maak van jouw kind een échte maker!
Burgemeester Hoffscholteweg 3-06, 1431DN, Aalsmeer, Holland
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Er was een stukje afgebroken en zappie heeft voor een oplossing gezorgd.

Besvarelse fra Zappie
Het is een heel leuk initiatief om kinderen creatief bezig te laten zijn en ook om probleem oplossen te leren denken en daarmee om te gaan hele leuke projectjes zijn het ook die je krijgt ook de communicatie over wanneer het geleverd wordt is super!

Besvarelse fra Zappie
Kinderen hebben heel veel plezier hiermee. Ging helaas best snel kapot.
Na overleg met klantenservice een nieuwe exemplaar gekregen.
Een bedrijf met een snelle, vriendelijke en oplossingsgerichte service. Bedankt!

Besvarelse fra Zappie
Fantastisch om samen met mijn kleindochters van 5 en 7 te bouwen aan leuk speelgoed!

Besvarelse fra Zappie
Wat een leuke box, super degelijk. Razendsnelle verzending en een blij en geïnspireerd kind. (Wanneer komt de volgende mama...). Leuk als eenmalig of herhalend cadeau!

Besvarelse fra Zappie
Leuk in elkaar zetten alleen laten er elementen los wanneer het vliegtuig pistool veel wordt gebruikt waarbij er lagertjes zoek raken. Misschien wat extra reserve onderdelen meeleveren voor de kleine onderdelen die veel bewegen en op den duur los en zoek kunnen raken?

Besvarelse fra Zappie
Het is een prachtige uitdaging voor leergierige kinderen die graag dingen maken. Het stimuleert creativiteit en doorzettingsvermogen als het niet meteen lukt. Ook heel leuk om als tweetal aan een ontwerp te werken. Materiaal is prima, alles zit in de box.
Bij wat oudere kinderen zijn robots favoriet. Elke maand een box is een feest, als het aan de kinderen ligt mag de Zappiebox wel vaker komen!

Besvarelse fra Zappie
Het is fantastisch initiatief! Voor mijn zoontje was het fijn om te maken. Hij kan dit zelfstandig verwezenlijken en het heeft een speel factor achteraf!

Besvarelse fra Zappie
Mijn zoon heeft zijn eerste box ontvangen. Ging er met veel enthousiasme en toewijding aan zitten. En heeft het achter elkaar gebouwd. Hij was ontzettend trots op zichzelf dat hij dat zelfstandig zonder hulp gebouwd had. De instructies zijn goed te volgen voor kinderen. Het werkte perfect en wordt dagelijks gebruikt.

Besvarelse fra Zappie
De eerste box was alvast een succes. Ons zoontje heeft zitten aftellen tot die er was en ging er onmiddellijk mee aan de slag. De uitleg is super duidelijk en alles valt goed uit te voeren.

Besvarelse fra Zappie
Wat is dit leuk! Mijn zoontje heeft een abbo voor zijn verjaardag gekregen en heeft echt reuze veel plezier ervan. Leerzaam, lekker bouwen en daarna uren speelplezier. Klantenservice is ook echt top! We hadden gedoe met DHL en dat werd echt snel en goed opgepakt. Dikke aanrader dit.

Besvarelse fra Zappie
Leuke uitdagende opdracht waarmee kinderen zelfstandig aan de slag kunnen

Besvarelse fra Zappie
We zijn tevreden van de boxen maar hebben er wel lang moeten op wachten en niet zoals beloofd 2 werkdagen

Besvarelse fra Zappie
Leuke uitdagende boxen voor kinderen, kunnen het helemaal zelf bouwen en mee spelen

Besvarelse fra Zappie
Elke keer weer een feestje om de Zappie te ontvangen. Niet goedkoop, maar het leert je kinderen veel en ze blijven er lang trots op. Ook vrienden en vriendinnen vinden het leuk, dus er wordt opnieuw mee gespeeld. Het is iedere cent waard.

Besvarelse fra Zappie
Echt heel leuk! Goed omschreven stap voor stap handleiding die onze dochter van 7 heel prima zelf kon uitvoeren. Ik heb alleen geholpen met schroefjes vasthouden zodat zij ze beter vast kon draaien.
We hadden de Robot als eerste en hier is ze super trots op en ze pakt ‘m regelmatig om ‘m te laten lopen. Ze had wel al ervaring met Legosets tot 12 jaar, dus de handleidingen volgen is dan misschien wat makkelijker?

Besvarelse fra Zappie
Snel ontvangen en handig verpakt. Nog niet cadeau gegeven dus over de kwaliteit kan ik nog niets delen. Was wel wat teleurgesteld dat ik een ander project in de verzending vond dan verwacht/was aangegeven. Denk alsnog dat het wel goed in de smaak zal vallen, maar dat was even een verrassing.

Besvarelse fra Zappie
Wij hebben onlangs 2 zappieboxen binnen gekregen. De kinderen vonden het bouwen geweldig! De box is compleet en de kinderen kunnen er zelfstandig mee aan de slag. Ik vind zelf de prijs wat aan de hoge kant dus ik weet nog niet of we verlengen.

Besvarelse fra Zappie
Læs mere om andre typer anmeldelser.