Didn’t receive my order RIP off keep…
Didn’t receive my order RIP off keep your money ! They have not sent me a refund as they said they would. Poor service and not received my money that I am owed.
DO NOT USE YOU WILL
LOSE YOUR MONEY
DO NOT USE YOU WILL
LOSE YOUR MONEY
Never recieved my order! Thieves!!! Please do not deal with them as they just take your money!! awful unprofessional thieves!!! Keep your hard earned cash safe Do not use!
I ordered on 19th April and never recieved my order or refund. I asked for a refund and recieved several messages from an apparent employee of this company asking that I don’t complain as he will lose his job but he didn’t have the money to give me back. He said I was like his sister. All these messages have been sent to trust pilot so they’re aware this is a true review. They’re tried to leave false positive reviews. I’ve never dealt with such a dishonest company in my life! I’m still £100 short!! Please do not use as they’re just thieves!! They message you through what’s app and they have no blocked me so I have no chance of getting my money back. They don’t reply to my various emails and previously stated that I’ve chosen writing a bad review over getting my money back. I feel robbed.
I just want my money back ‘!