1. Lædervarebutik

Mikrojusterbare læderbælter uden huller. Praktiske bælter med et stilrent udtryk.

4,3

Der var en mindre fejl i bæltet

Der var en mindre fejl i bæltet. Jeg skrev med et billede af det, og inden dagen var omme, var der sendt et nyt bælte. Ingen spørgsmål, bare gjort

Der er mange virksomheder der kan lærer af den service!

28. juli 2024

Virkelig flotte bælter og spænder.

Virkelig flotte bælter og spænder.
Nem bestilling og hurtig levering.

2. maj 2023

Hej!

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med vores bælter og spænder. Vi gør vores bedste for at tilbyde produkter af høj kvalitet, der er både flotte og holdbare.

Vi sætter stor pris på din ros til vores bestillingsproces og hurtige levering. Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder at få deres varer hurtigt, og vi stræber altid efter at levere dem så hurtigt som muligt!

Godt produkt

12. februar 2023

Hej Anette,

Tak for din fine anmeldelse!

Jeg er glad for at høre, at I synes godt om produktet!

Simpelthen bare SUPER!!!

Simpelthen bare SUPER!!!
Flere valgmuligheder (bælter og spænder), lækre materialer og god solid lækker kvalitet.
Tror ikke på, at man kan få et bedre bælte.
Startede med 1 bælte fra ZANY - nu har jeg 3.
Meget mere er der ikke at sige til det......
Og dog.........for en STOR fordel ved et ZANY-bælte er, at der er plads til bukseknappen bag spændet. Dét er genialt - TAK ZANY!!!!

26. april 2023

Hej Tom,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er stolte af at tilbyde produkter af høj kvalitet. Det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse og føler, at de får et godt produkt!

Endnu en gang tak for din støtte! Vi ser frem til at fortsætte med at levere kvalitetsbælter til dig og alle vores andre kunder!

Mathias - ZANY

Super kvalitet og lækkert produkt!

Jeg har brugt mit bælte fra ZANY.dk dagligt, i 4 måneder nu og den smarte låsefunktion virker stadig upåklageligt.
Mega fedt koncept at man selv kan designe sit eget personlige bælte efter bæltes farve og spænde design.
Kan varmt anbefales!

24. april 2023

Hej Jens,

Vi er super glade for, at du har haft en god oplevelse med vores produkter!

Tak for din positive anmeldelse og støtte!

Mathias - ZANY

Meget tilfreds med bæltets kvalitet!

Meget tilfreds med bæltets kvalitet!
Har haft bæltet i 3 måneder nu og ser stadig ud som nyt.
Har nu bestilt 2 bælter mere i gave.

17. april 2023

Hej Christian,

Tak for din positive anmeldelse og din beslutning om at købe flere som gave! Det glæder os virkelig at høre, at du har været tilfreds med kvaliteten af dit bælte og at det stadig ser ud som nyt!

Vi håber, at de personer, du har tænkt dig at give bælterne, bliver lige så glade for dem som du er!

Mathias - ZANY

Super smart lukke funktion og super god…

Super smart lukke funktion og super god kvalitet.

17. marts 2023

Hej Lasse,

Mange tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores produkt og finder vores lukkefunktion smart og af høj kvalitet!

Fik et bælte i julegave

Fik et bælte i julegave. Dårlig kvaliteten, farven på bæltespændet er allerede slidt af mange steder det virker nærmest som om farven er spraymalet på.

21. januar 2023

Hej Milos,

Vi er kede af at høre, at du har haft problemer med dit bælte.. Vores bælter er lavet af højkvalitets læder og spændet i slidstærke metaller. Vi har ikke oplevet samme udfordringer med dette spænde fra andre kunder og vi vil meget gerne høre mere om det og se, om der er noget vi kan gøre for at rette op på situationen. Tag venligst kontakt til os på vores chat på hjemmesiden eller mail!

Mathias - ZANY

Meget tilfreds med pris og kvalitet

Købte tre bælter og tre spænder til en god pris. Rigtig fin kvalitet - spænderne kører bare fint. Utrolig praktisk i forhold til traditionelt bælte. Kan anbefales.

7. januar 2023

Hej Carsten,

Tusind tak for din positive anmeldelse!

Vi er utroligt glade for at høre, at du er tilfreds med både prisen og kvaliteten af de bælter og spænder du har købt hos os.

Det er altid vores mål at levere produkter af høj kvalitet til en rimelig pris, så det er dejligt at høre, at vi har formået at gøre dette for dig.

Dejligt at du synes spænderne kører godt, da det er en vigtig funktion i vores produkter.

Den praktiske funktionalitet i forhold til traditionelle bælter, er netop noget vi er stolte af, da det er en af de ting, som adskiller vores produkter fra andre på markedet.

Vi sætter stor pris på din anbefaling!

Mathias - ZANY

Overskueligt, nemt og super kvalitet

Jeg skriver meget sjældent anmeldelser af køb over nettet. Men synes Zany fortjener sådan en. Overskuelig hjemmeside, lynhurtig levering og ikke mindst lækker kvalitet. Genial “åbn-lukke” funktion, som jeg har været på jagt efter.

15. december 2022

Hej Michael,

Vi er utroligt glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med Zany. Det er altid en fornøjelse at modtage positive anmeldelser fra vores kunder, da det viser os, at vi gør en god indsats. Vi er glade for at høre, at du fandt vores hjemmeside overskuelig og at leveringen var hurtig. Det er vigtigt for os at kunne levere vores produkter til vores kunder hurtigt og effektivt. Kvaliteten af vores produkt er
noget vi tager meget alvorligt og vi er glade for at høre, at du fandt den lækker. Super fedt at du er tilfreds med "åbn-lukke" funktionen, det er en funktion, som vi mener gør bæltet helt fantastisk!

Mathias - ZANY

Jeg var interesseret i bælterne som…

Jeg var interesseret i bælterne som julegave 🎁 men kontaktede lige kundeservice for at høre hvor bælterne var fra, da arbejdsforhold og dyrevelfærd er meget vigtig for mig.
Det er nu 2 dage siden uden at jeg har hørt noget, selvom virksomheden praler af altid at svare indenfor 24 timer 😢
Hvorfor vil de ikke svare på det? Jeg køber julegaven et andet sted 🤔
ØV

15. december 2022

Lækkert kvalitet fra Zany.dk

Et super lækkert produkt fra Zany.dk og en genial løsning på bæltets unikke funktionalitet.
Kan stærkt anbefale bæltet fra Zany.dk 👍🙂

5. december 2022

Hej Torben,

Vi er glade for at du er tilfreds med kvaliteten af vores produkter. Det er altid vores mål at levere produkter af høj kvalitet, så det er dejligt at høre!

Fedt at du synes at vores bælter er et super lækkert produkt og at det er et genialt alternativ til det ordinære bælte. Det er vigtigt for os, at vores produkter har en unik funktionalitet, som kan hjælpe vores kunder i deres dagligdag.

Vi sætter stor pris på din anbefaling!