Se, hvad kunderne siger

Virksomheden har svaret

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

2 keer een mistery pack gehaald toen ik de packs opende viel mij op dat geen een pakje pokemon kaarten dicht was alles was al geopend en aangepast Vind dat zeker niet kunnen vooral als je m... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Legetøjsbutik

Skrevet af virksomheden

De webshop voor al jouw Pokémon Trading Card Games (TCG) producten en accessoires.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Koop hier nooit een mystery pack

Koop hier nooit een mystery pack, zeker niet met de "graded kaart" in. Je krijgt alleen maar rommel. En de graded kaart komt van een of andere vage gradingdienst "woetoe grading". Had hier nog nooit van gehoord en kan er ook niets over vinden. Denk dat ze het gewoon zelf doen.

16. oktober 2025
Zamexcards-logo

Besvarelse fra Zamexcards

bedankt voor je reactie.
Mag ik je er op attenderen dat alles wat er in de mysterie zakjes netjes staat beschreven op de verpakking.
En voor dat geld waar wij de mystery op aanbieden waar een slab en losse packs in zit kan je niet verwachten dat er een graded kaart van PSA in zit.

De bewering dat wij zelf graden is incorrect en onjuist.
Woetoe is een grading die gewoon netjes bestaat en niets met ZamexCards te maken heeft.
Hun graden alleen netjes TCG kaarten op aanvraag net zoals de grote jongens het doen voor iedereen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben 2 keer bij de ruilbeurs in…

Ik ben 2 keer bij de ruilbeurs in Dongen geweest en ze stonden allebij die keren bij een tafel. Hele aardige mensen en goeie producten. Ik had een mystery box van 50 euro gekocht waar ik uiteindelijk mijn geld ook uit terug kreeg.

Ik weet niet meer de precieze datum, maar het was ergens in 2024

5. december 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heb hier 27 januari jongstleden besteld. Ging zoals het op de site staat binnen 24 uur de deur uit en kwam het mijn kant op. Ga hier snel weer bestellen

27. januar 2025

Geknoeid met me aankoop

Vind dat zeker niet kunnen vooral als je mistery packs verkoopt voortaan niet meer dus bij hun halen want de vertrouwen dat is een origineel pakje krijg is weg !

Heb ergens anders ook gehaald en die was alles netjes dicht en wel

Maar dat er met pakjes word geknoeid kan echt niet ging te makkelijk open en bij een zag je de gaten in de verpakking dat hij open is geweest ook hele andere code kaarten zaten er in dan de originele vind dit echt niet kunnen

14. december 2024

BESTEL HIER NIET....

Heb hier een week geleden een bestelling gedaan
kreeg een melding dat mijn spullen waren verzonden
nu een week later nog niets binnen gekregen

12. november 2024
Zamexcards-logo

Besvarelse fra Zamexcards

Beste Patrick,
We waren erg verrast door deze review, aangezien je geen contact met ons hebt opgenomen en wij dus ook helemaal niet ervan op de hoogte waren dat de bestelling nog niet geleverd is. Jouw bestelling is wel degelijk de dag erna verstuurd geworden. We betreuren het ontzettend dat jij nog steeds jouw bestelling niet hebt mogen ontvangen. Helaas hebben wij geen invloed op de bezorgingstermijnen of andere bezorgissues van Post.nl. We kunnen enkel een onderzoek opstarten en dat hebben we uiteraard ook gedaan. Maar ongeacht wat hieruit komt, zullen we zoals altijd in goed onderling overleg met jou een passende oplossing vinden. Bij ZamexCards wordt de klant nooit de dupe van bezorgingsproblemen. We hebben je een persoonlijke mail gestuurd voor de verdere communicatie. Met vriendelijke groet, team ZamexCards

De toppers van Zamexcards

Ze zijn altijd heel behulpzaam en nemen de tijd voor je. Het is altijd gezellig aan hun stand. Ze zijn geïnteresseerd in je hitjes. Ze geven een eerlijke prijs voor je kaarten.

22. september 2024

Geweldige service

Op een beurs een Pikachu-lampje gekocht voor ons zoontje. Bij thuiskomst deed het lampje het niet. Na contact te hebben gehad een nieuw lampje gekregen (die het wel doet) plus een paar extra goodies én een verontschuldigingsbriefje. Was al blij geweest met alleen het lampje, dus heel erg lief van ze!

24. september 2024

Hele mooie 3d prints

Ik wil jullie graag een enorme pluim geven voor jullie geweldige service! Afgelopen maandag heb ik de kans gehad om jullie stand te bezoeken op de beurs in Gelderdome, en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben. Vanaf het moment dat ik bij de tafel kwam, werd ik begroet met een glimlach en een warm welkom.

Het was verfrissend om te ervaren hoe vriendelijk en behulpzaam jullie team was. Niet alleen werden al mijn vragen over de 3D-prints met enthousiasme beantwoord, maar jullie namen ook de tijd om me uitgebreid uit te leggen hoe het hele proces werkt. Jullie expertise en passie voor jullie vakgebied zijn echt bewonderenswaardig.

Wat me ook opviel, waren de zeer betaalbare prijzen die jullie hanteren. In een wereld waarin kwaliteit soms hand in hand gaat met hoge kosten, was ik aangenaam verrast door de toegankelijkheid van jullie producten.

Kortom, ik wil jullie hartelijk bedanken voor jullie uitstekende service en jullie fantastische producten. Jullie hebben een klant voor het leven gewonnen!

Patrick

1. april 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

In Spijkenisse was er een beurs van…

In Spijkenisse was er een beurs van Pokémon bij deze meneer 3D pokemon gekocht en een 3D pokemon houder voor je ps4,Xbox .
Deze meneer die het verkocht was heel erg vriendelijk en enthousiast, geduldig en beantwoord al mijn vragen

7. oktober 2023

Top misterybox!

Meerdere keren hier een mistery box van gekocht voor mijn youtube channel. Het is zeker de moeite waard. Echt top boxen, echt een aanrader.

23. september 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zamexcards, een echte aanrader!

Wij hebben recent bij Zamexcards besteld en zijn erg tevreden over deze webwinkel. Waar de persoonlijke aandacht vaak ver te zoeken is wanneer je online iets besteld, is het verfrissend om te zien hoe Zamexcards werkt. Ze zijn goed bereikbaar, reageren vlot en geven graag advies of tips. Top! een echte aanrader!

10. november 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service, behulpzaam en maken er een feestje van

Ik moest een artikel voor een verjaardagsfeestje hebben maar heb zelf geen verstand van Pokémon. Ze hebben me goed geadviseerd en een aantal tips gegeven. Het cadeautje werd feestelijk ingepakt met extra verrassingen. En het was goed beschermd ingepakt en ik had het snel in huis. Een echte aanrader.

5. november 2022

Super service!

Super service! Betrouwbaar, goed verpakt, snelle verzending. Altijd vriendelijk! Zeker een aanrader om hier wat te bestellen :-)

21. oktober 2022
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.