Fik julegave, støvler - desværre for små Kundeservice afvisende. Kan hverken bytte til større str ell få penge retur. Fordi man har ændret retur retten og ikk har forlænget i julen Handler i... Se mere
Jeg bestilte tre varer ved Zalando til 1700 SEK. Jeg modtog kun en af dem med posten, og skrev derefter til Zalando og spurgte hvornår jeg kunne forvente de andre to. Efter en uges (ekstra) ventetid,... Se mere
Min familie har altid bestilt meget fra zalando, og tingene er altid kommet. Idag fik jeg min første bestilling hjem fra zalando nogensinde. Super fin kvalitet, okay priser. Der stod at fragten ville... Se mere
Zalando sælger ikke åbenbart til os 650 købedygtige mennesker der bor på Christiania.📉 Jeg har for 1.832,00 kr vare i min kurv. "Desværre kunne vi ikke finde din adresse. Vores system har derfor... Se mere
Lang vente tid
Jeg bestilte 3 ting fra Zalando den 4. juni, 2 af tingene kom fra deres eget lager og super hurtig levering. Men den sidste kom fra deres samarbejds partner GoJungo. Her var leverings tiden ekstrem lang, og jeg måtte efterlyse pakken hos Zalando, da tracking nummeret der var oplyst ikke var i Post Nords system. Det viste sig så at GoJungo ikke kan levere til adresse, men kun til et Posthus/pakkebox. Pakken ankom 14 dage efter bestilling. En anden ting er så returnering til deres samarbejdspartnere, det er jo ekstrem besværligt, da man skal sikre sig at få en kvittering fra posthuset, i tilfælde at pakken bliver væk.
Virkelig lang tid at vente på…
Virkelig lang tid at vente på returnering, trods man kan se på tracking no at pakken er modtaget retur for lang tid siden. Det skulle gerne være nemt og hurtigt at modtage og returnere varer når man køber online, men trist at man skal huske at gemme sit kvittering for returforsendelse og at man skal vente lang tid på at få sine penge retur. Håber at det snart er på plads....
Nyhedsbrev og app
Lad mig starte med at rose for både hurtig og god kundeservice, da man må antage, at kundeservice ikke kan være ansvarlig for malfunktion.
Oplever tit, at links´ne i nyhedsbrev ikke fungerer, rejser dette som et problem - tilbudt løsning: Gå på din PC og åbn i Chrome?? Hvorfor ´hoster´ I en app, der ikke fungerer optimalt?
For mig er jeres forsøg på mersalg en lyseslukker - når man trykker på billedet af et produkt i nyhedsbrevet, som man gerne vil købe, er resultatet: 0.
Zalando vælger, at man skal bladre sig igennem 100 af produkter, før man finder det ønskede. Jeg var så glad for kjolen på billedet, at jeg gik ind og søgte ved brug af filteret, men den kom aldrig frem? Løsningen på dette fra kundeservice er service, skriv til os, vi hjælper - i længden dur den løsning ikke for mig, og jeg lukker ned.
Jeg oplever ikke denne praksis på andres sider, og beder jer overveje, om det er den rigtige strategi?
Dårlig kundeservice
Købte et par sorte chinos som efter at have haft dem på en gang havde afgivet sort farve til primært min trøje, men også airpods, mobil, pung osv. Farven kunne ikke komme af trøjen. Jeg forsøgte efterfølgende at skrive til deres kundeservice, men de har ikke svaret tilbage.
Leverer ikke varerne og opkræver alligevel betaling
5.dec bestilte jeg en kjole hos ZALANDO. Levering blev oplyst til mellem den 14-17.dec. Kjolen skulle bruges juleaften - men kom ikke. Den 30.dec skrev ZALANDO at de ville trække pengene den efterfølgende dag. Jeg skrev straks tilbage og bad dem undlade at trække beløbet, da de ikke have leveret varen. Den 2.jan 2021 (altså knap en måned efter at have bestilt kjolen) fik jeg en standardmail fra kundeservice med besked om at jeg 10 dage fra bestilling kunne forvente at modtage min vare.
Jeg skrev straks tilbage at jeg stadig ikke havde modtaget varen og at jeg ikke længere var interesseret og gerne ville have tilbageført mine penge.
I dag er det den den 7.januar (mere end en måned efter at jeg bestilte) og jeg har hverken modtaget kjole, penge eller svar på min henvendelse.
Jeg kan absolut ikke anbefale ZALANDO. De er useriøse og uprofessionelle. Måske denne vurdering kan få dem op af starthullerne - men jeg tvivler. Pengene er formentlig tabt.
Jeg tidligere altid brugt BOOZT, hvor det længste jeg har ventet på en vare er 4 dage (også i december) og dem kommer jeg også til at benytte fremover.
ALDRIG MERE ZALANDO.
Rigtig god hjemmeside at handle på
Rigtig god hjemmeside at handle på, med stort udvalg,hurtig forsendelse.
Købte et par nye hvide sko med tydelige…
Købte et par nye hvide sko med tydelige brugsmærker, sorte pletter og gule spots som tydeligt beviser at man ikke kan regne med at få et nyt produkt hos zalando
Kvalitet og pris hænger sammen.
Bestilte en badekøbe til 299,- og at bedømme ud fra pris og kvalitet, så er den helt i top, så intet dårligt herfra, levering var også ok
Meget dårlig første oplevelse
Deres app fungere ikke og service er dårlig! Jeg var ved at betale da en vare skulle være udsolgt, så var den ikke det alligevel og jeg forsøgte at købe den igen. Da jeg så har bestilt den to gange pga sidens fejl forsøger jeg at annullere ordren (kun den ene var) den annullere så en anden vare som jeg igen må købe enkeltvis... jeg ved nu ikke hvad jeg får og ikke får
købte 2 par strømpebukser til mit…
købte 2 par strømpebukser til mit barnebarn, der kom 1 par med posten,troede de havde glemt det sidste par, dagen efter kom det sidste par, så har kun rosende ord til zalando, tak for god service
Yderst dårlig service
Yderst dårlig service
Yderst Yderst Yderst dårlig service.
Jeg har nu for 3 gang købt en ting. Hvor jeg får en mail , denne gang først ca 10 timer senere om, at varen er udsolgt. Og denne gang er det bare for for meget SÅ ringe og dårlig service.
Da jeg bestiller sandalerne står der , at der kun er 2 par tilbage i den størrelse . Jeg køber det ene par , og forsøger bestille Express levering. Deres system opdatere ikke dette, og jeg må efterfølgende skrive en mail til Zalando , for at høre hvad jeg så gør. Jeg får intet svar.
Jov en hvor der står min bestilling er pakket hmm.
Og derefter den førnævnte mail : 10 timer senere om , at sandalerne pludselig er udsolgt. ( selvom de var pakket)
Det bare SÅ ringe. Og den samme ringe undskyldning
De kompensere ved at give en rabat kode på 10% hvilken trøst.
Den rabat får alle alligevel .
Jeg føler det er et meget useriøst fortagende, og yderst uprof. Jeg vil ALDRIG handle der mere, da der gentagende
gange , er tillidsbrud og medarbejder der intet ved el kan forstå .Jeg skriver en brokke mail.
Og igen svare de helt hen i vejret.
Så slut med at handle der.
Og jeg vil selfølgelig overhoved ikke anbefale folk til , at stole på dem
Utroværdig sagsbehandling
Varer der er betalt d. 29/3 2019 - betalt med PayPal er ikke modtaget - selvom jeg har rettet henvendelse til Zalado, vedhæftet betalingsoversigt fra bank mm - kan/vil Zalando ej finde ordre og påstår de aldrig har modtaget mail fra U.T - på trods vi har navngiven mail. Fra Zalando.
Har oprettet sag gennem PayPal og håber at få mine penge retur.
God pris på sko, men fejl på hjemmesiden
God pris på sko, men selvom jeg har prøvet tre gange nu, kan jeg ikke check ud fordi deres system er nede... Rigtigt nederen, at jeg skal vente på at det er oppe... Derudover er leveringen lang tid..
2 bh´er
min kærste købte 2 bh´er og de gik begge i stykker efter mindre end en måneden og de ville hjælpe mig på nogle måder
Service er elendig
Service er elendig.
Det er ikke muligt selv at vælge betalingsmetode, og ved køb af en vare blev jeg tvunget til at betale via bankoverførsel. Det var usædvanlig bøvlet, og stiller mig som kunde i en rigtig dårlig position ift. betaling med kort.
Det betyder at det er nødvendigt at vedhæfte ordrenummeret på overførslen på netbank. Det betyder også at Zalando kan tage flere dage om at modtage overførslen, selvom man bruger straksoverførsel. Alt i alt giver det ingen mening, jeg tror ikke på banksystemet de er tilknyttet er langsommere end alle andres...
Det har også givet mig en helt igennem rædselsfuld oplevelse med deres manglende service.
Jeg blev tvunget til at købe en skjorte med betaligsmetoden bankoverførsel. det var en ny oplevelse og jeg fik ikke vedhæftet ordrenummeret da jeg bestilte. Da jeg indså min fejl annulerede jeg ordren og regnede med beløbet blev tilbageført.
Men nej, det er ikke muligt at ringe, men til gengæld har jeg haft en masse meget ringe kommunikation via mail.
Flere forskellige ansatte i "kundeservice" med hver deres udlægning af hvordan et firma på størrelse med Zalando ikke har kapacitet til at føre mine penge tilbage til min konto. Virkelig, virkelig absurd.
En skrev endda at beløbet "sad fast" i deres system og jeg bare skulle vente. Der sker kun noget hvis man konstant holder dem i ørerne. Efter 10+ mails er det lykkedes at få besked om at ja, de har pengene, og ja de skal tilbageføre dem og det skal ske snart. Det har taget 11 dage, og pengene er ikke tilbage endnu.
Jeg var dum nok til at forsøge at købe noget endnu en engang, tænkte det ville gå lettere når jeg nu kendte til finten med at vedhæfte ordrenummer på betalingen. Men nej:
Oven i hatten har de ikke styr på lageret. Da de endelig efter 4 dage havde set sig i stand til at erkende at jeg havde betalt, meddelte de mig at ordren var annuleret fordi de ikke længere havde. varen...
Alt i alt kan jeg ikke anbefale nogen at handle på Zalando.
Tøjet er i god kvalitet og bliver…
Tøjet er i god kvalitet og bliver leveret hurtigt.
Zalandos priser højere!!
Zalandos priser er højere!!
Man skal altid chekke prisen før man handler på Zalando.
Zalando sætter deres egne priser, som er højere end vejledende priser
øvrige steder.
Ved tlf. henvendelse bekræfter Zalando ovenstående med den begrundelse, at de sætter deres priser efter udbud og efterspørgsel og at de har 100 dages bytteret, som er mere end konkurrenter tilbyder.
Poor customer care.. Ekstrem dårlig Service
Jeg købt to sko som jeg modtog den 22/3/18. Med glad for mine nye sko, tog jeg den ene sko på på arbejde. Jeg sad i toget og opdaget at min tå stak ud, som om jeg havde lånt min lille søsters sko. Jeg tog derefter skoen af der jeg kom på arbejde og senere på dagen skrev til zalando om sagen. De anbefalet jeg sendt billeder med den defekte vare inden jeg sender varen retur. Jeg sender billederne, og får en mail at den ikke kan returneres eller refunderes. This is some BS. Istedet for de kigger på varen fysisk vurdere de med billeder.
Super god service og hurtig levering
Super god service og hurtig levering. Returnering af fejlkøb foregik nemt og uden problemer.