Zadig & Voltaire Anmeldelser

1. Tøjbutik
  2. Taskebutik
  3. Bæltebutik
  4. Butik med modetilbehør

Fondée à paris en 1997, zadig&voltaire est une marque de luxe effortless, ancrée dans son époque tout en restant fidèle à son héritage français. construite sur l’esprit libre, anticonformiste et irrévérencieux de l’art contemporain, zv refuse de se plier aux codes des maisons de luxe afin de définir sa propre trajectoire.

Middel

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

(1.866)

530 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Utrolig dårlig oplevelse.

Utrolig dårlig oplevelse.
Handler fødselsdagsgaver i den danske butik på strøget for 7.000 kr en af de kjoler jeg køber til min kone fnulre i stoffet efter hun har haft den på 2 aftner den har hverken været vasket eller renset... alligevel mener de at der ikke er nogen garanti. et stykke tøj der har kostet måske 100 kr i produktion og så koster 3000 i butikken burde man kunne forvente en vis kvalitet / samt reklamation. at man ikke bare giver kunden en rabat på de næste vare man køber eller lignende er mig en gåde. Æv må handle et andet sted en anden gang, at dømme efter deres Trustpilot burde jeg nok slet ikke have handlet der til at starte med.

2. oktober 2023

Elendig kundeservice

Jeg har i april 2021 købt en taske fra hjemmesiden og oplever problemer med læderet i oktober 2021 og henvender mig til deres online kundeservice.
Her er de hurtige til at svare og får tasken afhentet så deres "quality department" kan se på den.
Den 9.November 2021 modtager jeg en bekræftelses email fra dem hvor der står de har modtaget tasken og at jeg hører fra dem indenfor 14 dage.
Jeg har enten fået tasken retur eller mine penge retur. Hvergang jeg ringer bliver bedt om at ringe igen om en uge, enten kan de ikke finde tasken, ellers har de ikke set på den endnu og undskyldninger hele tiden!
Det her er første og sidste gang jeg handler med dem.

28. januar 2022

Jeg har aldrig oplevet så elendig kundeservice

Jeg har aldrig oplevet noget lignende, og jeg handler ofte på nettet! Så elendig kundeservice fra så stort et firma.
Jeg skulle returnere en vare, men kunne ikke få printet return label på min ordre fra hjemmesiden. Efterspurgte en label på mail flere gange og fik henholdende svar. Endte med selv at betale porto og vedlagde ordreseddel samt skrivelse om sagsforløbet. Hørte intet. Mailede atter og vedhæftede dokumentation på forsendelse. Fik straks svar, om at det var sendt videre til relevant afdeling. Stadig ingen penge retur her, hvor der er gået en måned siden den mail. Mailede atter for 8 dage siden og har intet svar fået, på trods af, at de i autoreply skriver, at de vil svare inden for to dage, og at de aktuelt på deres hjemmeside skriver, at “....ZV Team will remain active and at your service during this exceptional period”.
Jeg har returneret varen den 18. marts, og på trackingnummeret kan jeg se, at de har modtaget den 1. april. I dag er det den 25. april, og intet er sket. Det er så grotesk fra start til nu. Handl aldrig online hos Zadig & Voltaire.

25. april 2020

Beskadiget produkt og ingen hjælp hos kundeservice

Købte en læderpung fra Zadig Et-voltaires hjemmeside. Jeg modtager pungen nogle dage efter, hvor jeg oplever, at noget af læderet er slidt af og der er en stor ridse i metallet. Kontakter kundeservice for at forhøre mig om mine muligheder, hvor jeg får fat i en medarbejder. Han fortæller, at han vil kontakte the quality control department, hvor at jeg vil modtage svar efterfølgende. Dette er nu 1,5 måned siden og der er intet sket - heller ikke efter, at jeg gentagende gange har forsøgt at kontakte dem. Virkelig dårlig kundeservice.

18. april 2020

Ikke acceptabel service!

Ikke acceptabel service! Jeg købte i efteråret en kjole, som jeg fortrød jeg havde købt. Derfor fik jeg et tilgodebevis, som svarede til beløbet på kjolen (tilgodebeviset holder kun 6 måneder, så hvis man ikke kan lide noget fra den daværende kollektion, er det bare ærgerligt - når man køber i en dyr butik, burde kundeservicen være bedre). Efter noget tid havde jeg besluttet mig for at købe en jakke for tilgodebeviset + 200 kr. Da ekspedienten gjorde en fejl, trak Zadig & Volitaire et beløb, som var meget højere end det, jeg skulle have betalt. Jeg taler med ekspedienten, og han indser, at han har begået en fejl, men han kunne ikke give mig pengene tilbage. Efter en time kommer hans storemannager ind i butikken, som skal tale med en anden mannager. Efter flere timer med diskussion, fik jeg endelig mine penge tilbage. Super dårlig oplevelse! Køber aldrig der igen + de gjorde ikke noget for at gøre det godt igen, de tilbød ikke at jeg kunne sidde ned eller lign. almindelig kundeservice. Ps. kvaliteten er elendig!

1. april 2020

Primark tilbyder tasker af bedre kvalitet

Primark tilbyder tasker af bedre kvalitet. Bragte tasken ind i deres butik efter at have prøvet at kontakte dem på deres hjemmeside, hvor jeg intet svar fik. Taksen blev brugt 2 gange og læderet er ødelagt. Håbede de rent faktisk ville hjælpe men de mener ikke det er deres fejl deres læder ikke holder til mere, men det er normalt. Er så skuffet og ville ønske jeg aldrig havde købt den taske.

2. maj 2019
Vis anmeldelser på alle sprog. (1.866 anmeldelser)