De levering was snel dus daar ligt het niet aan maar de haarbooster vind ik echt troep. Je haar wordt er dof en stug van, is met geen borstel meer doorheen te komen. Ik wilde mijn haar dezelfde dag we... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Wederom snelle levering van fantastisch product. Verrassend hoe goed de Hair Boost van Zabi Hair werkt. Voor mijn dunne slappe haar is het geweldig.
Uitstekende producten. De hair booster is een heel bijzonder en geniaal product, waarvoor veel meer bekendheid zou moeten bestaan in een woord fantastisch en zo makkelijk in gebruik. De zilvershampoo... Se mere
Virksomheden har svaret
Als gelukkige winnaar van twee bussen Zabi Hair Booster heb ik het meteen uitgeprobeerd en wat een top product! Afgelopen zaterdag heb ik het aangebracht zoals in de verschillende vlogs wordt uitg... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Zabi Hair is een innovatief haarverzorgingsmerk dat zich richt op het bieden van hoogwaardige haarproducten voor een volle, gezonde en glanzende haardos. Met een focus op natuurlijke ingrediënten en wetenschappelijk onderbouwde formules, biedt Zabi Hair oplossingen voor elk haartype. Van volume sprays en boosters voor fijn haar tot voedende treatments voor beschadigde lokken – Zabi Hair helpt je om jouw haar op zijn best te laten stralen. Wij geloven dat prachtig haar begint bij de juiste verzorging, en daarom combineren we de kracht van de natuur met geavanceerde technologie voor zichtbaar resultaat. Kies voor volume, vitaliteit en zelfvertrouwen met Zabi Hair.
Kontaktoplysninger
Holland
- zabihair.com
Har besvaret 91 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Kreeg een niet proffesionele reactie terug van Zabihair…
Kreeg een reactie terug van Zabihair omdat ik de hairbooster totaal afkraakte Ze noemden zich professioneel maar begonnen met de vraag voelt u zich wel goed? Ze verdragen geen kritiek.Zeggen dat het aan je haartype ligt, willen instructies geven.Zeggen ze bij alles ontevreden klanten.Retouren mag Het gaat mij niet om het geld maar om de walgelijke leugen reclame .Ze moeten dit bagger produkt uirt de handel halen.Laat de baggerhaarspuit maar ophalen.Wees professioneel.Dan voelen jullie je vast goed .Ik doe er niks aan en gooi m binnenkort weg.De spuit oogt mooi en de bezorging verloopt wel goed .
Aanpassing , ik moet om jullie ook wel lachen.Smaken verschillen, ook met deze suffe haarspuitbus .Mijn geld wil ik niet terug .Hoop dat jullie er nog flink aan mogen verdienen.Dan voelen jullie je vast lekker.Succes .

Zabi Hair Booster & Föhn
Ik gebruik nu al een tijdje de Zabi hair booster in combinatie met de Zabi hair föhn en ik ben verkocht! Het geeft mijn haar veel volume en na het gebruik van de föhn lijkt het net alsof ik net van de kapper afkom. Aanrader dus!

Geeft gelijk volume.
Dit product van zabihair geeft echt volume.
Ik zeg gewoon kopen.
Annelies Clements

Besvarelse fra Zabihair
Ik begrijp.sommige reaktie's echt niet
Ik begrijp.sommige reaktie's echt niet. Dit is de enige booster die werkt. Het plakt niet, het ruikt lekker en mijn haren zitten er altijd goed mee. Dit is echt een topprodukt

Besvarelse fra Zabihair
Het product kwam op tijd maar werkt…
Het product kwam op tijd maar werkt niet naar wens. Het gaat hier om de booster spray van €32,95 exclusie verzendkosten.Het zou volume geven aan alle haar types. Nu, ik heb lang haar. Booster bij de haarwortels gesprayd met hand er door heen ' gekant'. Het leek fantastisch: volume! 5 minuten later liep ik langs een spiegel en de volume was weg! Je moet de hele dag door het volume er weer in kneden of door schudden met je handen. Het is niet zo dat je kan stylen en het zo blijft.

Besvarelse fra Zabihair
Deze booster zorgt ervoor dat mijn…
Deze booster zorgt ervoor dat mijn haren goed in model blijven. Of ik nu krullen erin doe of mijn haar (met slag) zo laat, het doet precies wat ik wil. De booster blijft ook dagen erna zijn werk doen! Het plakt niet zoals je met haarlak vaak wel hebt bovendien ruikt het ook super lekker!

Zabihair booster vind ik echt heel slecht
Zabihair booster vind ik echt heel slecht
Zabihair booster vind ik echt heel slecht, je haar wordt heel stug en je kan er niet door heen komen om je haar te style.
De reclame die je hierover ziet is niet zoals de werkelijkheid. Ik raad het niemand aan om het te kopen. Zonde van je geld wat je hiervoor uitgeeft.

Besvarelse fra Zabihair
Een duidelijke website. Snelle levering. De spray geeft inderdaad veel volume maar helaas gaat mijn haar ervan pluizen dus ik denk dat het niet geschikt is voor mijn haar type. Ik heb het aan mijn zus gegeven en zij is er wel heel blij mee.

Besvarelse fra Zabihair
Ik had er hogere/ andere verwachtingen…
Ik had er hogere/ andere verwachtingen van. Vind de spray sterk maar ook plakkerig en dat had ik niet verwacht. Helaas zal ik dit product niet
Meer aanschaffen

Top product én klantendienst
Heel blij met het bestaan van de hairbooster. Deze doet alles zoals beloofd. Nog blijer met de klantendienst. Ik had een kleine opmerking van iets dat was misgelopen in de afrekening en kreeg zelfs op zondag een mailtje dat alles netjes werd rechtgezet. Aan mij hebben ze zonder twijfel een vaste klant 👌

Besvarelse fra Zabihair
Zeer tevreden met de hairbooster …
Ik heb heel steil fijn haar en heel veel producten gebruikt om mijn haar te stylen met weinig resultaat
Door het gebruik van de Zabi hairbooster heb ik voor het eerst dat mijn haar een tijd goed zit en de volgende dag hoef ik er niet veel meer aan te doen dan heeft mijn haar nog volume
Ik ben er erg blij mee

Verschrikkelijk!
Dit slaat echt nergens op, doet precies hetzelfde als de allergoedkoopste haarlak van het Kruidvat, waardeloos. Bovendien wordt je haar er hartstikke droog van waardoor het makkelijk breekt. 30,- teveel betaald, echt niet kopen dus!

Wat een geweldig product
Wat een geweldig product. Op maandag avond besteld, dinsdag voor 12 uur in huis.
Gelijk gebruikt, ik heb wel veel haar maar dun. En volume heb ik niet echt aan de bovenkant. Ik heb denk totaal maar 4 sprays gebruikt. En gelijk ontploffing van volume!! Wow!.
Gelijk verliefd. En fijne is, mocht je gevoel hebben dat beetje uitzakt je haalt je handen erdoor of een borstel en het is weer volumineus.
De prijs is het meer dan waard! Ik ben zeer benieuwd naar de droogshampoo jammer dat die elke keer uitverkocht is.
Heb ook hoge verwachtingen daarvan.

Het is een top product
Het is een top product, volop volume in je haar, dat is wel fijn, ook als je wat dunner haar hebt.
Ik heb hem helaas maar 2 weken kunnen gebruiken, hij sprayde daarna mega zwaar.
Ik heb dit aangegeven bij Zabi hair en de service is werkelijk top!
Dank je wel Zabi Hair

Prima product
Goed verpakt, snelle service en product doet orecies wat er beloofd wordt. Helaas wel duur

Besvarelse fra Zabihair
Ik twijfelde voor de prijs Maar dan…
Ik twijfelde voor de prijs Maar dan toch besloten om het te proberen en heb er twee gekocht ..Zo tevreden top produkt ze zeggen dat mijn haar er steeds mooi uitziet wat een volume .Ik ga dit zeker eens bij mijn dochter doen..👍

Fantastisch 🥳
Ben helemaal fan van de Zabi hair booster en de Zabi hair föhn.
Ik heb zelf slap dun haar en wilde altijd al volume en krullen in mijn haar.
Zelf ben ik niet zo handig totdat ik deze twee producten ben gaan gebruiken. Mensen denken zelfs dat ik naar de kapper ben geweest op een feestje. Echt super blij mee.

Haarlak en zilvershampoo
Snelle levering 👍🏻
Volumewerking werkt.
Mijn haar wordt droog en dof van de shampoo en haarlak. Jammer.

Besvarelse fra Zabihair
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.