Hade gärna berättat om vapen, problemet är att jag beställde för en vecka sedan och fortfarande inte fått mitt paket. Kundservice hjälper inte alls och det känns som man pratar med vägg. Får inte veta... Se mere
Virksomheden har svaret
Har alltid fått grymt bra service och snabb support när det behövs. Leveranserna kommer alltid snabbt och deras produkter är av högsta kvalitet varje gång! Kunde inte vara mer nöjd med allt som detta... Se mere
Super nöjd. Vill meddela att den va försenad pga att polisen genomsöker paketen innan lämnas vidare pågrund av sökning via narkotika. Detta har ej med yuoto att göra utan dem är väldigt snabba i sin... Se mere
Mycket snabba leveranser som vanligt och väldigt bra kundservice! Smaken är väldigt god och jag hoppas att man får ut dom 50000 puffarna eller i alla fall så många som möjligt.
Virksomheden har svaret
Om Yuoto Vape: Välkommen till Yuoto Vape, din pålitliga partner i vapingvärlden. Sedan vår grundläggning 2015 har vi engagerat oss i att tillhandahålla en förstklassig rökupplevelse för våra kunder genom ett brett utbud av högkvalitativa och innovativa vape-produkter. Vår verksamhet är grundad på passionen för att erbjuda ett hälsosammare och mer njutbart alternativ till traditionell rökning, samtidigt som vi strävar efter att ligga i framkanten av vapingteknologin. Vår Mission: På Yuoto Vape är vår mission att revolutionera vapingupplevelsen. Vi strävar efter att erbjuda produkter som inte bara uppfyller utan överträffar våra kunders förväntningar i termer av kvalitet, säkerhet och användarvänlighet. Genom att noggrant välja ut våra leverantörer och kontinuerligt följa de senaste trenderna och innovationerna inom industrin, säkerställer vi att vårt sortiment alltid är av högsta standard. Vårt Engagemang: Kvalitet och kundnöjdhet ligger i centrum av allt vi gör. Alla våra produkter genomgår strikta kvalitetskontroller för att säkerställa deras säkerhet och prestanda. Vi är också dedikerade till att erbjuda utmärkt kundservice, från snabb och pålitlig leverans till professionell support för alla dina frågor och behov. För oss är det viktigt att bygga långsiktiga relationer med våra kunder baserat på förtroende och ömsesidig respekt. Varför Välja Yuoto Vape?: Högkvalitativa Produkter: Vi erbjuder endast originalprodukter med kvalitetscertifikat. Brett Produktutbud: Vårt sortiment inkluderar de senaste och mest populära vapingprodukterna på marknaden. Konkurrenskraftiga Priser: Vi arbetar direkt med tillverkarna för att erbjuda våra produkter till de mest fördelaktiga priserna. Utmärkt Kundservice: Vår kundtjänst är här för att stödja dig före, under och efter ditt köp. På Yuoto Vape är vi mer än en butik; vi är en del av din vapingresa. Oavsett om du tar dina första steg bort från traditionella cigaretter eller söker efter nästa nivå inom vaping, är vi här för att stödja dig med produkter och kunskap. Utforska vårt sortiment idag och upplev skillnaden med Yuoto Vape.
Sverige
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Enkelt att beställa denna produkt. Riktigt snabb leverans
Supersnabba leveranser, bra kvalite. Dunder kundtjänst som löser snabbt o smidigt vid problem. Trevliga och bra kvalite på produkterna

Besvarelse fra Yuoto
Very nice tastes, long lasting. Adjustable strenght wich is very good!

Besvarelse fra Yuoto
They withdraw the money twice and i did not get the money back😡

Besvarelse fra Yuoto
Beställde 14:00 låg i brevlådan dagen efter, sinnessjukt snabb lev, och bra produkt

Besvarelse fra Yuoto
Snabb leverans. Kom efter 3 dagar.
Väldigt svag smak på den jag valde dock..
Vattenmelon sur persika.

Besvarelse fra Yuoto
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.