Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Geweldige 17 daagse reis met ons gezin in Florida gehad, geregeld door A3. Hij heeft heel veel kennis en expertise daardoor kan hij heel goed advies geven en hadden wij een reis die wij van te vore... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Adrie heeft een prachtige reis voor ons uitgezet in Japan, waarbij hij rekening hield met door ons opgegeven wensen. Tijdens het proces nam hij onze feedback ook heel goed mee. Maar niet enkel bij he... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Afgelopen zomer een super gave en onvergetelijke reis van ruim 3 weken naar New York en Florida gedaan, allemaal geregeld door A3. Van A tot Z was alles super geregeld. Hij denkt heel goed mee met je... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onze reis naar Japan moesten we de dag voor vertrek door familieomstandigheden annuleren. Met hulp van Adrie konden we alles omboeken en werd het uiteindelijk een prachtige unieke reis, helemaal tot... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Rejseselskab
  2. Rejsearrangør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Samen met jou stel ik de mooiste reizen samen! En ook nog eens tegen de allerbeste prijs. Bovendien met de allerbeste persoonlijke service; 24/7 365 dagen per jaar, niet alleen per mail, maar ook per app of telefonisch. Altijd! • 100% je mooiste vakantie op maat, géén eenheidsworst • Allerbeste prijs gegarandeerd • Beste service ever (ècht!) • Compleet geregeld van A tot Z Mijn specialisaties zijn de o.a. Noord Amerika, Europa en Azië, maar ook op vele andere bestemmingen zijn de service, kwaliteit en prijs ècht ongeëvenaard; Nieuw Zeeland, Afrika etc. Probeer het zelf!

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

8 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Super

Alles helemaal goed geregeld en super service met uitgebreide informatie!

30. maj 2019

Besvarelse fra Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij

Dank je wel voor de mooie woorden!

Geweldig georganiseerd reis!

Adrie heeft voor ons een meer dan geweldige reis naar Amerika georganiseerd! Hij heeft goed naar onze wensen geluisterd en daar een prachtige route omheen gebouwd. Alles was tot in de puntjes verzorgd! Van een uitgebreid reisverslag van dag tot dag vol goede tips tot nette hotels en ook nog eens service onderweg!

28. maj 2019

Besvarelse fra Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij

Annemiek, dank je wel voor de mooie woorden. Het was me een waar genoegen!

Prima service

Prima service! Altijd bereikbaar, ondanks het tijdsverschil. Zeer uitgebreide reisinformatie. Heeft ons enorm veel tijd bespaard in het uitzoeken en plannen.

23. maj 2019

Super service !

Ik ben met 2 vriendinnen naar Londen geweest en heb een fantastische reiservaring gehad mede dankzij Yourtripmytrip.

Mijn ervaring;
Super service !
Snelle reacties bij vragen !
Bij problemen wordt het vrijwel meteen opgelost !
Verzorgt een heel mooie reis, inclusief fantastisch uitgebreid reisbescheiden, met vele tips !
Is erg betrokken bij de verloop van je reis !

Ik raad Yourtripmytrip aan om te proberen, succes verzekerd !

6. december 2018

Dank je Esther!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Weer een geweldige trip London gehad .

Weer een geweldige trip London gehad .. door A3 van Rooij van yourttipmytrip verzorgd.. zelfs het vervoer naar Schiphol was toppie met heerlijke koffie onderweg .. onze volgende reis ITALIË wordt weer door A3 van rooij geregeld... vol vertrouwen met A3.. Thanks

6. december 2018

Besvarelse fra Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij

Thank you very much, Ingrid. Always a pleasure!

Echt een aanrader

Via vrienden zijn wij aan het adres van A3 gekomen, de samenwerking was heel erg fijn. Hij luistert naar alles wat je te zeggen hebt, draagt zelf ook ideeën aan en als je iets wel of niet wil wordt dat direct geregeld. De vakantie was erg goed geregeld en tegen een scherpe prijs. Na onze eerste vakantie geregeld door A3 zijn we nu bezig met het samen regelen van een volgende vakantie. Wij raden hem ten zeerste aan.

20. november 2018

Dank jullie wel!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Geweldige invulling van onze wensen

Geweldige invulling van onze wensen. 24/7 bereikbaarheid en een mooi voor- en naslagwerk reisverslag als aandenken. Ik kom terug

18. oktober 2018

Dank u!

Rondreis: Kroatië - Slovenië - Italië

Wat een geweldige rondreis hebben we gemaakt (te kort - 10 dagen). We hebben veel verschillende dingen gezien, natuur, zee, steden. Voor ons de perfecte mix, het fijne is dat we zelf aangeven waar onze voorkeur liggen. Dus niet een standaard reis, alleen plekken waar we willen zijn.

18. oktober 2018

The Deep South Amerika

Een perfect op maat gemaakte reis wat aan al onze wensen voldeed en daar zelfs bovenuit steeg. We hebben veel leuke tips, de uitgewerkte route en must sees meegekregen in een verslaglegging wat heel fijn was om mee te nemen. Ook konden we Adrie 24/7 bereiken wat super fijn was. Al met al voor herhaling vatbaar!

4. oktober 2018

Dank je wel Ma(rloes)!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Droomreis in de VS (westkust & Florida)

Onze reis naar de Verenigde Staten was echt geweldig. Hoewel we zelf al eerder in de westkust en in Florida zijn geweest en dus wel een idee hadden wat we wilden doen, hadden we het zelf nog niet half zo goed kunnen plannen als Adrie voor ons heeft gedaan. Dankzij zijn geweldige tips van zowel de bekende toeristische attracties als de verborgen parels, de scherpe prijzen en de fantastische service - voor, tijdens en na de reis - hebben we een compleet stressvrije, perfecte vakantie gehad.

3. oktober 2018

Bloos, bloos!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

In augustus 1 maand wezen backpacken in…

In augustus 1 maand wezen backpacken in Peru! Scherp geprijsde vliegtickets, fijne betaalbare accomodaties, persoonlijk op maat gemaakt reisadvies en 24u per dag standby zijn voor ons een reden om de diensten van Adrie zeker nogmaals te gebruiken, en ook zeker aan te raden aan anderen die een mooie reis voor de boeg hebben! Bedankt Adrie!

3. oktober 2018

Dank je wel Rob!

Het was fantastisch

Het was fantastisch!
Adrie van Your trip my trip, heeft ons fantastisch begeleid in de voorbereiding van onze reis naar Marokko. We wisten in het begin nog niet helemaal waar we heen wilden en Adrie heeft er, door zijn kennis en tips, voor gezorgd dat we daar snel achter kwamen en daar ook heel enthousiast over waren.
De reis was fantastisch geregeld, zelfs toen we daar waren was Adrie nog erg betrokken, door ons bijvoorbeeld te herinneren aan het inchecken voor onze vlucht. Hierdoor konden we zorgeloos genieten van een prachtig land. Wil je advies/kennis, enthousiasme, betrokkenheid, humor en ook een zorgeloze vakantie? Dan moet je zeker je reis gaan boeken bij Adrie!! (Your trip my trip)

22. september 2018

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Voor, tijdens en na je reis: alles tot in de puntjes geregeld

Gebaseerd op een oriënterend gesprek waarin alle wensen worden besproken, zoekt Adrie net zo lang tot het naar wens is. Hij kleurt buiten de lijntjes door te zoeken naar speciale plekken, bijzondere uitstapjes en komt met tips waar je zelf niet aan zou denken. Alles gebaseerd op eigen ervaring of op zijn enthousiasme om nieuwe gebieden te ontdekken. Zelfs tijdens je vakantie is hij bereikbaar en ontzorgt. Oprecht, voor herhaling vatbaar!

28. august 2018

Besvarelse fra Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij

Mijn dank voor deze mooie review is GROOT!

Heel goede tips.

Heel goede tips.
Waarr je wat aan hebt.
Voor herhaling vatbaar.
Zou meteen weer naar yourtripmytrip gaan.
Bedankt.

24. august 2018

Dank jullie wel!

Læs mere om andre typer anmeldelser.