Strona fejk!!!
Opini nie zmienię! Dziś minął 7 dzień roboczy i buty nie wysłane. Na e-maile nie odpisujecie!!!

Besvarelse fra Yoursneakerstore
YourSneakerStore jest sklepem zajmującym się sprzedażą limitowanych sneakersów, dokładam najwyższych starań, aby być najlepszym sklepem na rynku. Firma YourSneakerStore zrodziła się z pasji do butów, która sięga 2019 roku. Od samego początku w mojej głowie było marzenie o otwarciu własnego sklepu, aby dzielić się pasją z szerszym gronem odbiorców i zarazić ich pasją do sneakersów oraz dać wszystkim możliwość zakupu pożądanych i trudno dostępnych sneakersów. Jako sklep specjalizujący się w limitowanych wydaniach butów, wiem, jak ważne jest dla naszych klientów posiadanie wyjątkowych produktów. Dlatego też, stale poszukuje najnowszych kolekcji i staram się oferować wyłącznie oryginalne modele od najbardziej znanych marek.
Ezopa 29, 04-801, Warsaw, Polen
Strona fejk!!!

Besvarelse fra Yoursneakerstore
Mino krótkiego terminu na dostarczenie zamówienia firmą zrobiła wszystko aby było dostarczone .
Dziękuję 💚
Super, że udało mi się tu znaleźć bluzę KAWS, która wcale nie jest powszechnie dostępna w Polsce, tym bardziej w okresie przedświątecznym. Co prawda musiałam zaczekać na realizację zamówienia nieco więcej niż 7 dni (taka informacja widnieje na stronie internetowej), jednak rozumiem, że zbliżające się święta to również nie jest najłatwiejszy czas pod względem zamówień. Przy tym kontakt na ig był zdecydowanie zadowalający mnie i dostawałam odpowiedzi na wszystkie pytania :)
Dziękuję jeszcze raz i wesołych świąt!
Wszystko w jak najlepszym porządku . Polecam serdecznie!
Super sprawna transkacja, swietny kontakt, polecam!
Wszystko szybko i sprawnie.
Polecam!
Kurteczka przyszła, super się prezentuje i przede wszystkim jest oryginalna, szybka wysyłka
Zdecydowanie polecam
Buty przyszły szybko i są idealne dzięki ❤️