Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jeg lavede en anmeldese her med 1 stjerne... som youphone har anmeldt, så den er taget væk.. Jeg købte en iphone x, som døde efter 3 mdr. Youphone svarer ikke på mine mails, og hellere ikke... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Mobiltelefonbutik

Skrevet af virksomheden

Hos YouPhone sælger vi pre-owned iPhones i perfekt stand med 100% originale dele, høj batterikapacitet og 2 års garanti. Vi arbejder for at gøre genbrug til et naturligt valg ved at tilbyde telefoner, der føles som nye. Alle vores telefoner har en batterikapacitet på minimum 92%, så du får lang levetid. Med 2 års garanti kan du handle trygt, og vi sikrer hurtig levering, så din iPhone er klar til brug på ingen tid

Kontaktoplysninger

1,4

Dårlig

TrustScore 1.5 ud af 5

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

slettet anmeldelse

Jeg købte en iphone x, som døde efter 3 mdr.
Youphone svarer ikke på mine mails, og hellere ikke når man tager kontakt til dem på hjemmesiden. De tager hellere ikke telefonen..

Jeg har nu selv sendt telefonen til reperation tjek, og værkstedet siger at det er en 100% garanti fejl...

De svarede hurtigt den gang jeg købte telefonen, og den blev leveret indenfor 3 dage.

Kan IKKE anbefales

16. juni 2022

Reelt ingen garanti

Vi har nu haft samme kedelig erfaring med Youphone /v Axel Frandsen som flere andre skriver om. Når man køber får man let rabat og der svares hurtigt på mails, men når man skal gøre brug af garantien bliver der meget langt mellem mails og lyn-hurtigt konkluderes det at garantien ikke dækker, uden overhovedet at have undersøgt eller fundet fejlen. Dvs. man har reelt ingen garanti og kan lige så godt købe sin brugte mobil hos en privat person
——-
Svar til kommentar fra Youphone:
Glasset fejler ikke noget, men det kan se sådan ud, da der er ridser i den film på glasset.
Jeg fastholder at Youphone yder ulta dårlig service og ikke overholde egne handelsbetingelser.

8. marts 2022

Hej Jacob
Du har fremsendt billeder af telefonen på email, hvor det tydeligt fremgår at glasset er revnet, og at enheden har lidt overlast. Hvis du kigger på vores handelsbetingelser, frafalder garantien naturligvis hvis telefonen har lidt overlast.
Mvh

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

2. hands perfekt stand

Købte 2. hands iPhone SE 2020, i perfekt stand.
Hurtig levering, standen var som beskrevet, pris 100,- under billigste pris for en helt ny tilsvarende.
Fik monteret beskyttelses glas for at lave denne anmeldelse. Beskyttelsesglas sidder desværre løftet rundt langs hele kanten.

14. oktober 2021

Iphone Xs 64 Gb Som ny

Hej
Har lige købt en Iphone Xs i sølv. Stand som ny
Og det må man sige den er, der er intet at se hverken på kanten eller skærm.
Det er bare iorden, en fornøjelse at handle med jer. Så fem stjerner herfra

13. august 2021
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Jeg bestilte en telefon slut Marts

Jeg bestilte en telefon slut Marts. Det er nu cirka fem måneder siden. Strømkapaciteten er faldet drastisk! Hjemknappen forsvinder ind i mellem, og jeg bliver nødt til at have telefonsamtaler på højtaler-mode, da den lille højtaler, til normale samtaler, er holdt op med at virke.
Jeg har skrevet en mail og ringet til dem to gange. Intet er sket. De tager ikke telefonen eller tinger tilbage.

6. august 2021

Køb af IPhone hos youphone

Jeg har køb IPhone11 hos youphone og har fået den bedste kundeservice noget firma før har givet mig.
Min IPhone kom blot 3 dage efter jeg havde bestilt og det er god service - produktet svarede til beskrivelse hos youphone - så super behandling
Lisbeth Hildebrand

16. juni 2021

Dårlig iPhone og reparation

Jeg har købt en Iphone X hos Youphone. Den havde fra starten en Hardware fejl. Jeg ringer derfor i deres telefon tid, og de tager ikke telefonen. Man kommer ikke i kø som man ellers ville kunne forvente, men opkaldet bliver lagt på. Dermed måtte jeg vente på, at de ringer tilbage. Det tog alt mellem timer og dage, ringe service.
Jeg får så sendt min telefon tilbage til reparation hos dem. Nu er telefonen blevet afleveret i en pakkeshop i Kolding, men jeg bor i Aarhus.

5. februar 2021

Hej Nathalie

Du ringede ind til os i en periode hvor vi havde meget travlt, og vi kunne derfor ikke besvare din henvendelse med det samme. Dog tog vi kontakt til dig næste dag og sendte dig et pakkelabel med det samme. Fra vi modtog telefonen gik der seks dage før den blev repareret, og du fik derudover et gratis beskyttelsesglas som kompensation for fejlen med telefonens batteri.

Da telefonen i sin tid blev købt, var den bestilt til en adresse i Kolding. Vi fik på intet tidspunkt besked om at du var flyttet til Aarhus og den derfor skulle sendes dertil. Vi beklager meget, hvis der skulle have forekommet nogle misforståelser omkring denne reparation.

Fed mobile

Har købt en iPhone 11 pro hos youphone og det er en fed mobil!

9. december 2020

Hej Ben

Det er dejligt at høre, at du er glad for din iPhone 11 :-)

Mvh

bespelau

super god oplevelse, kan virkelig anbefale denne side:-) modtog min nye iphone x efter en dag og et super flot cover:-) panser glasset sad loge i skabet

17. september 2020

Rimelig pris

De bedste iPhones til rimelige priser.

18. maj 2020

Hej Fatima

Mange tak for de 5 stjerner! :-)

God og hurtig service

God og hurtig service. +hurtig afsendelse
Kan klart anbefales!🤝

7. maj 2020

Hej Charlie

Mange tak for den fine anmeldelse. Det er godt at høre, at du vil anbefale os :-)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super god og hurtigt service

Super god og hurtigt service. Vil anbefale alle at handle her.

7. maj 2020

Hej Steen

Mange tak for den fine anmeldelse og de fem stjerner :-)

Med venlig hilsen
Aksel fra YouPhone

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.