Youbet Anmeldelser 79

1,6

igen en advarsel hvis en af spiludviklerne går ned så drop casinoet for der er de igen igang med at rigge spillene,,,,,mønsteret er det samme på alle casinoer.....utroligt nu lyver de også herpå siden... Se mere

En ganske ordinær bettingside, som ikke er specielt dårlig, men på ingen måde hæver sig over det normale. Det virker ikke særlig professionelt - nærmere lidt sølle, hvad der foregår. F.eks mangler s... Se mere

Virker fuldstændig useriøst. De udbetaler ikke dine penge pga. "teknisk fejl". Sådan har det været lige siden det åbnede, hvilket bare viser hvor lidt styr, de har på det. De ting skal bare virke. Vi... Se mere

Youbet er desværre en spille side der snyder hvor de kan. De udbetaler ikke bonusser selvom man følger alle regler. De henviser til at under deres vilkår står at de har ret til at ændre eller tage bon... Se mere

1,6

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Syntes det er vildt at man kun kan lave…

Syntes det er vildt at man kun kan lave udbetalinger ved 10 tusind og ikke mindre. Ellers hyggelig spil.

9. juli 2019

Hej Laila

Det er selvfølgelig muligt at udbetale under 10.000 kr. på vores side. Det eneste man lige skal være opmærksom på, er at man skal overføre til sport for at udbetale.

Du skal være mere end velkommen til at kontakte os på enten mail eller live-chat, så kan vi guide dig til en udbetaling :)
- Live chatten har åbent fra 16-22 på hverdage og 12-20 i weekenden.

Vi ser frem til at høre fra dig

Blevet snydt!

Blevet snydt!

Jeg indbetalte 1000kr på min konto og gjorde det man skulle for at gennemspille sit odds, jeg skrev endda YBSPORT ved kampagne og alt gik som det skulle. Jeg modtog dog ikke en krone og blev forbavset da jeg havde hørt godt om dem. Jeg vælger at tage den med ro og kontakter så deres livechat, her vælger deres agent at skrive det ikke er muligt at modtage bonussen da den i forvejen er taget i brug fra en anden adresse. Herefter vælger han at hovere med "hahahaha". SPIL ALDRIG PÅ YOUBET DE SNYDER

-Jeg bor alene og har aldrig taget bonussen i brug

18. juni 2019

Hej Sadek

Vi er selvfølgelig meget kede af din oplevelse.

Det er dog angivet i vores regler og vilkår at startbonussen er personlig og begrænset til én pr. spiller, herunder pr. husstand, e-mail adresse, IP-adresse, betalingskort eller bankkonto. Det har derfor ikke noget at gøre med om du har oprettet flere kontoer, men at din konto deler oplysninger med andre kontoer.
Det er dermed op til den enkelte kunde at være sikker på at bonussen ikke er taget. Vi sidder selvfølgelig altid parat på mail og live-chat hvis man er i tvivl om hvorvidt bonussen er benyttet.
- Live-chatten har åbent fra 16-22 på hverdage og 12-20 i weekender.

Du kan selvfølgelig stadig deltage i alle vores kampagner, på vores kampagneside. Vi håber selvfølgelig at du stadig vil være en del af YouBet.

Ønsker dig en rigtig god aften

Skandale firma.

Skandale firma.
Har spillet forskellige steder, men det her er da det dårligste sted!
Lavede et væddemål og godkendte det. Da det så blev godkendt var det pludselig et andet parti i tennis kampen der var spillet på! Hvad skete der tænker man lige. Og så gør det, det ikke bedre at man havde vundet hvis det var det rigtige der var blevet godkendt.
Kan ikke sige noget positivt om dette spille sted! Kan godt mærke det er under danske spil!
0 stjerner her fra!

10. juni 2019

Hej Ulrich

Hvis du ikke har haft en fra vores support team til at undersøge væddemålet, så vil vi naturligvis gerne gøre dette sammen med dig. Du kan kontakte os på Live-chatten fra 16-22 i hverdagene og 12-20 i weekenderne. Vi beklager din oplevelse.

Rigtig god app

Rigtig god app. Fornuftige odds og udvalg. Det bedste supplement til Danske Spil og dejligt at støtte det danske samfund i stedet for udenlandske rigmænd

12. maj 2019

Hej Mads

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for de rosende ord og sætter pris på, at du har taget tid ud af din dag til at lave denne anmeldelse. Vi ønsker altid at yde den bedste service til alle vores brugere og vi er specielt glade, når vi lever op til vores brugeres forventninger.

Hvis du en dag skulle få brug for os igen, er vi på live-chatten fra 16-22 i hverdagene og 12-20 i weekenden ellers kan du altid sende os en mail på: Support@youbet.dk

David
Team Youbet

Opret jer her hvis i ikke vil have en startbonus

Ingen startbonus selv om jeg lever op til alle krav.
De insisterer på det ikke er en fejl, men kan ikke give mig en forklaring.
1 stjerne er næsten for meget

9. maj 2019

Hej Susanne

Vi er selvfølgelig meget kede af din oplevelse.

Vi kan desværre ikke finde din profil udelukkende på dit fornavn. Vi vil dog meget gerne kigge ind i sagen en gang mere og selvfølgelig give dig en forklaring på udfaldet, hvis du kontakter os via. mail eller Live-chat.
Vi håber meget på at høre fra dig.
- Live-chatten har åbent fra 16-22 på hverdage og 12-20 i weekender.

Du kan selvfølgelig også deltage i alle vores kampagner, på vores kampagneside. Vi håber selvfølgelig at du stadig vil være en del af YouBet.

Ønsker dig en god aften

Team YouBet

Har prøvet nogle forskellige betting…

Har prøvet nogle forskellige betting sites indtil videre, men Youbet er klart den dårligste.
Vil altid anbefale Bet365

22. april 2019

Hej Henrik

Har du mulighed for at skrive lidt mere om hvad problemet er, så vi kan tage hånd om det? Vi ønsker selvfølgelig kun de bedste oplevelser for vores kunder.

Vi sidder parat på live-chat eller mail for at hjælpe med problemer. Vi er at fange på live-chatten hverdage 16-22 og i weekender 12-20. Vi er naturligvis oprigtigt kede af din oplevelse, men håber at du vil give YouBet en chance mere.

David
Team YouBet

Har i dag skrevet til Youbet for at…

Har i dag skrevet til Youbet for at sige de kan slette min konto ved dem, er nok Damarks dårligst online casino, man vinder aldrig noget af betydning, man belønner heller ikke kunderne på nogen måde, handler kun om at indbetale, generelt et stort problem alle Danskespil`s hjemmesider har, men heldigvis er det et stort marked, hvor der findes mange andre casinoer der belønner loyale kunder godt....

1. april 2019

Hej Frank.

Tak for din anmeldelse
Vi er kede af din mindre gode oplevelse på vores platform og ønsker selvfølgelig at belønne vores brugere og gør dette på flere måder. Oftest sendes kampagnerne og tilbuddene på mail. Vi er kede af, at vi ikke kan leve op til dine forventninger og tager naturligvis dit budskab med os.

Hvis du en dag skulle få brug for os igen, er vi på live-chatten i hverdagene fra 16-22 og 12-20 i weekenden ellers kan du altid sende os en mail på: Support@youbet.dk

Youbet

Bedste betting-site, jeg hidtil har været på!

Jeg kan slet ikke genkende de mange negative udmeldinger herinde.
- Fået rigtig fin rådgivning i chatten, oddsene er rigtig fornuftige, og spillemarkederne er brede! :o)
Derudover vil jeg sige, at synes hjemmesiden er super godt sat op og overskuelig. Og så er det "rart" et eller andet sted, at man ved det er Danske Spil, der står bag (Og ikke noget udenlandsk).
Kan dog kun give 5 stjerner - Ville give 6 hvis jeg kunne! :oD

25. marts 2019

Hej Christian

Tak for din fine anmeldelse.

Dårlig service

Super dårlig service kan godt forstå de få stjerner

6. februar 2019

Hej Rene

Det er vi meget kede af, og er selvfølgelig også kede af din oplevelse.

Vi forsøger selvfølgelig altid at forbedre os, og vil meget gerne høre hvad årsagen er til din anmeldelse. Vi håber du vil give YouBet en chance mere.

Vi håber meget på at høre fra dig på mail eller på vores livechat på hverdage 16-22 og weekender 12-20.

Fortsat god weekend

Team YouBet

Mest elendige casinoside der findes

Mest elendige casinoside der findes. Vinder en bonus på The King slots, hvorefter maskinen har "Tekniske problemer" - Dette sker tilbage i 2018 december måned, først nu har jeg fået en sølle kompensation på 50 skide kroner. Bonusrunden var vundet med 6kr pr. spin og var potientielt, mange flere penge værd, end den sølle kompensation.

Derudover har de nu FJERNET maskinen og kundeservice er til at lukke op og skide i.

I får 0 stjerner, hvis det var muligt.

9. januar 2019

Hej Kristoffer

Tak for din anmeldelse

Vi har løst problemet på maskinen og selvfølgelig gjort den aktuel igen, dog kunne vi selvfølgelig ikke have maskinen tilgængelig når der var fejl på.
I forhold til dit bonusspil, vil vi senest på torsdag få en udskrivelse på hvilke kunder som er blevet påvirket af problemet, disse vil få en mail fra os og dermed kompensation.

Vi beklager selvfølgelig hændelsen, men har for ganske nylig færdig undersøgt problemet.

Du vil selvfølgelig blive kontaktet af os i næste uge, men har du yderligere spørgsmål er vi selvfølgelig at fange på live-chat og e-mail.

Ønsker dig en god aften, og god weekend trods alt

God kundeservice!!

Jeg vil gerne give mig den tid at anbefale Youbet. Deres kundeservice er den bedste jeg har oplevet hidtil hos diverse bookmakere. Jeg skrev med Nermin som hjalp mig med at løse problemet, og alt ruller derudaf nu. Det er ikke første gang jeg har haft problemer, men hver gang bliver de løst. 👌

2. januar 2019

Hej Matthias

Det er vi super glade for at høre, vi sidder naturligvis klar til at hjælpe dig hvis der skulle opstå noget igen.

God aften

Team YouBet

Hold da kæft noget l'ort

Hold da kæft noget l'ort! De tager r'øven på folk 😮 først indbetaler jeg 100 kroner, får ikke min velkomst bonus på 100% og når jeg så vil udbetale mine penge igen, så går der en uge og har ikke fået en rød reje tilbage de er simpelthen pist væk!

27. december 2018

Hej Emil

Vi er naturligvis kede af din mindre gode anmeldelse af os. Jeg vil derfor prøve, at forklare hvordan vores platform fungere i den sammenhæng du har anmeldt os på her.

På linket her: https://www.youbet.dk/startbonus/ - kan man læse om vores velkomst bonus.
Her fremgår det også, at man skal gennemspille sin indbetaling én gang til minimum odds 1.5. Det er derfor du ikke har fået din bonus, da du ikke har gennemspillet din indbetaling.

Til sidst vil jeg gerne påpege at du har udbetalt D. 21/12-2018, hvilket er en fredag. Det fremgår også på vores platform, at det tager 1-3 bankdage før at udbetalingen kommer frem på ens Nem-konto. Siden D. 21/12 har der altså kun været 1 bankdag. Du kan derfor forvente at din udbetaling ankommer på din Nem-konto i løbet af de næste to Bankdage.

Vi er her altid til at hjælpe med disse former for henvendelser. Du kan fange os på live-chatten i hverdagene fra 16-22 eller i weekenden fra 12-20. Ellers kan du sende os en mail døgnet rundt på Support@youbet.dk

Forfærdelig

Væreste betting app, der slet ikke fungerer på nogen måde

5. december 2018

Hej George

Tak for din anmeldelse

Vi oplever ikke umiddelbart nogle problemer med vores app. Vi er derfor meget kede af at du har haft problemer, og vil derfor meget gerne høre hvad du har oplevet.

Du kan altid fange os på mail support@youbet.dk eller vores live-chat på hverdage 16-22 og weekender 12-20

Vi håber på at høre fra dig

Hav en god dag.

Leander, Team YouBet

jeg vinder 1750 fint nok

Jeg vinder 1750 fint nok. Jeg udbetaler 1200kr de går ind. Men jeg sætter 250kr på casino kontoen så vinder jeg lige 2 runder. Ved den 3 siger den at den ikke noget at modtage indsatsen og gør det samme 3 gang i straks fint nok jeg går så ud af programmet og går ind igen men mine penge er så væk fra kontoen da jeg kommer tilbage. Hold jer fra dette sted

1. december 2018

Hej Nick

YouBet er selvfølgelig ikke til for at snyde eller tage dine penge. Vi kan ikke umiddelbart se at der skulle være fjernet noget fra din konto, men vil selvfølgelig gerne undersøge sagen nærmere og i fællesskab få afklaret problemet. Vi behøver dog nogle af dine oplysninger.

Du bedes derfor venligst kontakte support@youbet.dk eller vores live-chat. Vi håber meget på at høre fra dig.
Live-chatten har åbent på hverdage 16-22 og i weekenderne 12-20.

max 1 stjerne

max 1 stjerne
rent snyd, endnu et lortesite fra danske spil
casino, bliv væk
du vinder intet, taber kun penge
spilsektion, ok (blot ikke deres mailtilbud)
spil for 200 kr, for at få freebeet (til grin )
det stinker !
har udelukket mig , for evig fra dette lortesite

16. november 2018

Hej Poul

Youbet er selvfølgelig ikke på odds og casino markedet for at snyde.

Vi arbejder på at forbedre vores produkt dag for dag, og vil tage alt konstruktiv kritik med os. Vi beklager at vi ikke har levet op til dine forventninger i denne omgang.

Hvis du en dag i fremtiden skulle have et spørgsmål til os, er du velkommen til at kontakte os på support@youbet.dk.

Team Youbet

Deres live casino er det ringeste jeg…

Deres live casino er det ringeste jeg endnu har oplevet. Flere gange om dagen er siden nede, idag er vi oppe på seks timer nu, hvor man ikke har kunnet komme på og når du skal bruge hjælp kan du være heldig at det sker i de fire timer der er live chat ellers må du vente et døgn eller 2. Når det så endelig lykkedes at komme ind på et spil, er inaktiv tiden så kort at man hele tiden skal logge ind igen, f.eks hvis der sker en fejl, rengøring eller nogen af deres konkurrencer.

11. oktober 2018

Hej Line.

Så vidt jeg mindes, har vi været i kontakt via vores Live-chat hvor vi fik snakket lidt.

Det er selvfølgelig yderst beklageligt, at vores Live-casino har haft nedbrud i dag.
Vi arbejder i øjeblikket på højtryk for at få det fikset, så du og vores andre brugere kan komme igang med at benytte vores Live-casino igen.

Det er dog ikke vores oplevelse, at vores Live-casino har nedbrud flere gange om dagen. Vi forsøger naturligvis at holde vores platform kørende 24/7.

Til information, så holder vores Live-chat åbent fra 16-22 og vi besvare mails inden for 24 timer, naturligvis besvarer vi mails så hurtigt som muligt.

Beklager ulejligheden vi har medført, men tekniske udfordringer kan forekomme når som helst og oftest helt uventet.

Med venlig hilsen,

Vi har tekniske problemer

Vi har tekniske problemer. I er en flok amatører... to gange er min vindende livebets ikke blevet accepteret. Men jeg var da ligeglad med det odds 12 der gik hjem. Flot venner....

23. september 2018

Hej Henrik,

Først og fremmest vil vi gerne beklage at du blev ramt af vores nedbrud søndag d. 23/9.
Det er vi naturligvis kede af og kan oplyse at alle kunder blev ramt i tidsrummet mellem 17-21.
Vi kan derudover oplyse at sagen er blevet løst nu og vi håber at du vil give Youbet endnu en chance.

Hvis du har yderligere spørgsmål, så kan du kontakte os via Live Chat på hverdage fra 16-22 eller på mail via support@youbet.dk.

Hav en god dag,

- Leander, Team YouBet

SVINDEL PAS PÅ DERUDE

SVINDEL PAS PÅ DERUDE. DE FJERNER JERES VÆDDEMÅL OG SIGER DU IKKE HAR SPILLET DEM, OG DA MAN IKKE HAR LAVET SCREENSHOT AF ODDSEN,SÅ HAR DU INTET AT GØRE PÅSTAND MOD PÅSTAND. BET ALDRIG PÅ DEN HER SIDE; BRED BUDSKABET.

22. september 2018

Hej Sille

Vi vil først og fremmest beklage din oplevelse, og er meget kede af at det er den opfattelse du har fået af os.
Vi fjerner selvfølgelig ikke væddemål, og vil desuden gerne gå dybere ned i sagen, hvis du kontakter os på support@youbet.dk eller på vores Live-chat på hverdage 16-22.

Vi håber på at høre yderligere fra dig.

Hav en god dag,

- Leander, Team Youbet.

Fik mail om at hvis jeg oprettede mig…

Fik mail om at hvis jeg oprettede mig og indbetalte inden 24 timer, var jeg berettiget til 500 freespin... Og desuden vil jeg få 100% på min indbetaling, satte 100kr ind.. Men min bonus manglede.. Snakkede dog med en flink mand i chatten og han tilføjede straks bonussen, da jeg alligevel havde fat i ham, spurgte jeg om jeg så var berettiget til de 500 spins... Det bekræftede han.... Et døgn efter havde de ændret i kampagnen, nu skulle man pludselig indbetale mindst 500kr for at få de spins...dagen er kommet hvor mine spins skulle komme, men de er der ikke.. Sjovt nok kan man heller ikke få fat i dem i chatten...

21. august 2018

Hej Per,

Tak for din besked. Vi har netop kigget på din sag og du burde have fået dine freespins tirsdag kl. 12:00.

Freespins er aktive i ét år fra uddeling, og kan benyttes til Jumanji, Fairytale Legends: Mirror Mirror og The Legend of Shangri-La – både på desktop og mobil. Det er muligt at bruge freespins på tværs af spil, så man kan sagtens spille 100 på én automat, 50 på en anden og 350 på den tredje.

Hvis du ikke kan se dine spins på din konto, sig lad os endelig høre det på support@youbet.dk.

Med venlig hilsen,

Team Youbet.