igen en advarsel hvis en af spiludviklerne går ned så drop casinoet for der er de igen igang med at rigge spillene,,,,,mønsteret er det samme på alle casinoer.....utroligt nu lyver de også herpå siden... Se mere
En ganske ordinær bettingside, som ikke er specielt dårlig, men på ingen måde hæver sig over det normale. Det virker ikke særlig professionelt - nærmere lidt sølle, hvad der foregår. F.eks mangler s... Se mere
Virker fuldstændig useriøst. De udbetaler ikke dine penge pga. "teknisk fejl". Sådan har det været lige siden det åbnede, hvilket bare viser hvor lidt styr, de har på det. De ting skal bare virke. Vi... Se mere
Youbet er desværre en spille side der snyder hvor de kan. De udbetaler ikke bonusser selvom man følger alle regler. De henviser til at under deres vilkår står at de har ret til at ændre eller tage bon... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Syntes det er vildt at man kun kan lave udbetalinger ved 10 tusind og ikke mindre. Ellers hyggelig spil.

Blevet snydt!
Jeg indbetalte 1000kr på min konto og gjorde det man skulle for at gennemspille sit odds, jeg skrev endda YBSPORT ved kampagne og alt gik som det skulle. Jeg modtog dog ikke en krone og blev forbavset da jeg havde hørt godt om dem. Jeg vælger at tage den med ro og kontakter så deres livechat, her vælger deres agent at skrive det ikke er muligt at modtage bonussen da den i forvejen er taget i brug fra en anden adresse. Herefter vælger han at hovere med "hahahaha". SPIL ALDRIG PÅ YOUBET DE SNYDER
-Jeg bor alene og har aldrig taget bonussen i brug

Skandale firma.
Har spillet forskellige steder, men det her er da det dårligste sted!
Lavede et væddemål og godkendte det. Da det så blev godkendt var det pludselig et andet parti i tennis kampen der var spillet på! Hvad skete der tænker man lige. Og så gør det, det ikke bedre at man havde vundet hvis det var det rigtige der var blevet godkendt.
Kan ikke sige noget positivt om dette spille sted! Kan godt mærke det er under danske spil!
0 stjerner her fra!

Besvarelse fra Youbet
Rigtig god app. Fornuftige odds og udvalg. Det bedste supplement til Danske Spil og dejligt at støtte det danske samfund i stedet for udenlandske rigmænd

Besvarelse fra Youbet
Ingen startbonus selv om jeg lever op til alle krav.
De insisterer på det ikke er en fejl, men kan ikke give mig en forklaring.
1 stjerne er næsten for meget

Besvarelse fra Youbet
Har prøvet nogle forskellige betting sites indtil videre, men Youbet er klart den dårligste.
Vil altid anbefale Bet365

Besvarelse fra Youbet
Har i dag skrevet til Youbet for at sige de kan slette min konto ved dem, er nok Damarks dårligst online casino, man vinder aldrig noget af betydning, man belønner heller ikke kunderne på nogen måde, handler kun om at indbetale, generelt et stort problem alle Danskespil`s hjemmesider har, men heldigvis er det et stort marked, hvor der findes mange andre casinoer der belønner loyale kunder godt....

Besvarelse fra Youbet
Jeg kan slet ikke genkende de mange negative udmeldinger herinde.
- Fået rigtig fin rådgivning i chatten, oddsene er rigtig fornuftige, og spillemarkederne er brede! :o)
Derudover vil jeg sige, at synes hjemmesiden er super godt sat op og overskuelig. Og så er det "rart" et eller andet sted, at man ved det er Danske Spil, der står bag (Og ikke noget udenlandsk).
Kan dog kun give 5 stjerner - Ville give 6 hvis jeg kunne! :oD

Besvarelse fra Youbet
Super dårlig service kan godt forstå de få stjerner

Besvarelse fra Youbet
Mest elendige casinoside der findes. Vinder en bonus på The King slots, hvorefter maskinen har "Tekniske problemer" - Dette sker tilbage i 2018 december måned, først nu har jeg fået en sølle kompensation på 50 skide kroner. Bonusrunden var vundet med 6kr pr. spin og var potientielt, mange flere penge værd, end den sølle kompensation.
Derudover har de nu FJERNET maskinen og kundeservice er til at lukke op og skide i.
I får 0 stjerner, hvis det var muligt.

Besvarelse fra Youbet
Jeg vil gerne give mig den tid at anbefale Youbet. Deres kundeservice er den bedste jeg har oplevet hidtil hos diverse bookmakere. Jeg skrev med Nermin som hjalp mig med at løse problemet, og alt ruller derudaf nu. Det er ikke første gang jeg har haft problemer, men hver gang bliver de løst. 👌

Besvarelse fra Youbet
Hold da kæft noget l'ort! De tager r'øven på folk 😮 først indbetaler jeg 100 kroner, får ikke min velkomst bonus på 100% og når jeg så vil udbetale mine penge igen, så går der en uge og har ikke fået en rød reje tilbage de er simpelthen pist væk!

Besvarelse fra Youbet
Væreste betting app, der slet ikke fungerer på nogen måde

Besvarelse fra Youbet
Jeg vinder 1750 fint nok. Jeg udbetaler 1200kr de går ind. Men jeg sætter 250kr på casino kontoen så vinder jeg lige 2 runder. Ved den 3 siger den at den ikke noget at modtage indsatsen og gør det samme 3 gang i straks fint nok jeg går så ud af programmet og går ind igen men mine penge er så væk fra kontoen da jeg kommer tilbage. Hold jer fra dette sted

max 1 stjerne
rent snyd, endnu et lortesite fra danske spil
casino, bliv væk
du vinder intet, taber kun penge
spilsektion, ok (blot ikke deres mailtilbud)
spil for 200 kr, for at få freebeet (til grin )
det stinker !
har udelukket mig , for evig fra dette lortesite

Besvarelse fra Youbet
Deres live casino er det ringeste jeg endnu har oplevet. Flere gange om dagen er siden nede, idag er vi oppe på seks timer nu, hvor man ikke har kunnet komme på og når du skal bruge hjælp kan du være heldig at det sker i de fire timer der er live chat ellers må du vente et døgn eller 2. Når det så endelig lykkedes at komme ind på et spil, er inaktiv tiden så kort at man hele tiden skal logge ind igen, f.eks hvis der sker en fejl, rengøring eller nogen af deres konkurrencer.

Besvarelse fra Youbet
Vi har tekniske problemer. I er en flok amatører... to gange er min vindende livebets ikke blevet accepteret. Men jeg var da ligeglad med det odds 12 der gik hjem. Flot venner....

Besvarelse fra Youbet
SVINDEL PAS PÅ DERUDE. DE FJERNER JERES VÆDDEMÅL OG SIGER DU IKKE HAR SPILLET DEM, OG DA MAN IKKE HAR LAVET SCREENSHOT AF ODDSEN,SÅ HAR DU INTET AT GØRE PÅSTAND MOD PÅSTAND. BET ALDRIG PÅ DEN HER SIDE; BRED BUDSKABET.

Besvarelse fra Youbet
Indbetalte100 kr-- og som lovet fik jeg 500 freespins. vandt og spillede og hævede 500 kr , uden problemer. se det var en god start!!
Fik mail om at hvis jeg oprettede mig og indbetalte inden 24 timer, var jeg berettiget til 500 freespin... Og desuden vil jeg få 100% på min indbetaling, satte 100kr ind.. Men min bonus manglede.. Snakkede dog med en flink mand i chatten og han tilføjede straks bonussen, da jeg alligevel havde fat i ham, spurgte jeg om jeg så var berettiget til de 500 spins... Det bekræftede han.... Et døgn efter havde de ændret i kampagnen, nu skulle man pludselig indbetale mindst 500kr for at få de spins...dagen er kommet hvor mine spins skulle komme, men de er der ikke.. Sjovt nok kan man heller ikke få fat i dem i chatten...