Yoshimisushi Anmeldelser 38

2,9

Muggen klam smag i min sushi, nytårsaften- resulterede i at jeg spontant kastede op OG blev syg. FRARÅDER at bestille mad fra dette sted! Desuden stod alle bestillinger til Nytårsaften på... Se mere

Formidabel sushi til pengene. Et af de bedste sushisteder i Nordsjælland. Jeg handler ofte hos dem, og de skuffer aldrig. Simpel, superlækker og velsmagende sushi med frisk og mør fisk. Prisen er... Se mere

Butikken i espergærde. Virkelig dårlig kundeservice! Havde bestilt lang tid i forvejen men skulle alligevel vente i næsten 1 time på min mad den ene gang og 10-20 den anden. Virkede ligeglade med det... Se mere

2,9

Middel

De lyver

De skrev der var -20% black week på alt take away. Jeg kommer så derned for at hente det. Så gælder det åbenbart ikke på det take away jeg har valgt. Super dårlig service. Få styr på hvad i reklamere med. Det var i Espergærde.

26. november 2025

Grusomt akvarie

Selvom ventetiden var lidt lang var både service og maden god. Grunden til at restauranten (i Værløse) alligevel kun får 3 stjerner er det grusomme akvarie i indgangen med alt for lidt plads til for mange fisk. Det kan I ikke være bekendt. Dyrplageri!

14. august 2025

Mega dårlig service.

Lang vente tid på maden. Og jeg fik for 3 mdr siden lavet en mave operation som gør at jeg ikke kan spise særligt meget, og spurgte pænt om jeg kunne gå ind under et barn, da jeg spiser minder end et barn. Fik svaret jeg var jo ikke et barn.

Kommer aldrig der og spiser mere….
Det var i Espergærde

7. juli 2025

Min kæreste og jeg bestilte mad til…

Min kæreste og jeg bestilte mad til afhentning. Vi skrev i kommentar feltet at det var vores 1 års dag og de valgte så at lave hjerter på vores pakker og skrive tillykke.
De stod også og sagde tillykke da vi kom og afhentede maden.
De valgte også at gøre noget andet for os, som forbliver imellem os og dem:)

Udover det er deres mad vidunderlig og jeg har selv spist der utrolig mange gange.
God service og mad!

10. juni 2025

Jeg var på deres butik i Værløse

Jeg var på deres butik i Værløse. Vi har været der et par gange før hvor vi var meget tilfredse med det hele. Men det har ændret sig en del da deres ting på gulvet og deres robot ikke kører? For os var det den oplevelse som gjorde det specielt. Nu kan man lige så godt bestille et andet sted fra. På samme tid er der RIGTIG mange som skulle hente takeaway da vi var der, og ventetiden på vores mad var relativ lang. Men maden kan helt klart anbefales, dog skal der nok arbejdes lidt på selve restauranten.

28. marts 2025

Ikke godt overhovedet

Ventetiden var rigtig lang og når det så kom var det hele der ikke. Robotten som ellers er det man ser frem til kom ikke ned til os en eneste gang. Så kunne man lige så godt have taget noget lokalt

13. december 2024

Dejligt mad og en god restaurant!

Dejligt mad og en god restaurant!
Jeg har bestilt mad mange gange fra Yoshimi sushi i Espergærde, og maden er virkelig lækker, stedet er blevet virkelig flot og hyggeligt efter det er blevet renoveret. Det kan varmt anbefales herfra!

4. december 2024

Formidabel sushi

Virkelig lækker sushi man kan smage det er gode råvarer
Har bestilt der en masse gange og kommer 100% tilbage igen
Kan klart anbefales

3. december 2024

Det bedste sushi!

Jeg bruger Yoshimi Sushi Holte, og jeg synes virkelig det er noget af det bedste sushi man kan få i området. Lækre råvarer, meget fisk/kød i rullerne, agurk skåret super fint og bare det sødeste personale. Man får næsten altid chilimayo med gratis ❤️ kæmpe fan - køber altid herfra. Ad libitum kan virkelig også anbefales!

28. november 2024

Vi har bestil takeout mange gange fra…

Vi har bestil takeout mange gange fra Holte afdelingen. Men denne gang var risen tør som gammel kogt ris der er tøret ud. Det totalt ødelagde smagen. Fisken og de stegte rejer var gode. Håber ikke det sker igen, ellers skal der findes et andet sted.

19. september 2024

En rigtig dårlig oplevelse

En rigtig dårlig oplevelse.

Vi bestilte forrige lørdag sushi for næsten 900kr til afhentning i Espergærde.

Vi ankom kl. 18.45 hvor leveringen burde være klar. Det var en travl aften og vi stillede os i kø. Adskillige gæster undrede sig over, at deres mad ikke var klar og vi stod i kø helt ud på gaden. Nogle gæster skulle afhente mad ligesom vi selv og andre stod i kø for at betale deres regning.

Personalet var tydeligt pressede og alt for få. Det er ærgerligt at bemandingen ikke er bedre, når efterspørgslen er så stor, men ofte kan det klares med et “vi beklager virkelig ventetiden” og et personale som er ærlige og ikke 4 gange siger “2 minutter så er det klart”.

Vi spørger til forsinkelsen og personalet svarer “Det er fordi I har bestilt meget sushi.”
Vi er i chok!

Vi endte med at vente i 40 minutter. Forårsruller og andet lunt var selvfølgelig blevet koldt, men det værste var at da vi endelig fik maden var det fra en sur, ung pige som nærmest kastede poserne over disken.

Det er super ærgerligt at stedet ikke ansætter nok til at yde en ordentlig kundeservice, for deres sushi fejler ikke noget. Kolde forårsruller og friturestegte rejer kan dog ikke anbefales.

Vi kontaktede restauranten samme aften men har ingenting hørt.
Vi ønsker ikke kompensation. Og vi er bestemt ikke sure mennesker.
Vi skrev og skriver nu for at give feedback så restaurantens forbedre sig og vi i området forhåbentligt kan købe lokalt og lækker sushi - også i fremtiden.

24. februar 2024

Rodet forløb i Espergærde

Rodet forløb i Espergærde
Vi bestiller en del forretter og hovedretter i samme hug.
Men det er hovedretterne som kommer først, og forretterne kommer først, da vi rykker for dem.
Normalt er det edamama bønner og de små forretter, som man starter med.
Når man går ud og spiser og bruger så mange penge, forventer jeg også servicen afspejler prisen.

3. februar 2024

Formidabel sushi til pengene

Formidabel sushi til pengene. Et af de bedste sushisteder i Nordsjælland.
Jeg handler ofte hos dem, og de skuffer aldrig. Simpel, superlækker og velsmagende sushi med frisk og mør fisk. Prisen er i den lave ende til trods for den høje kvalitet, og deres anslåede tilberedningstider overholdes altid.
Yoshimi har to andre butikker i Holte og Værløse, men netop Espergærde-afdelingen er klart den bedste.
Kan varmt anbefales.
P.S. Rabatkort kan købes for kr. 100,- hvilket giver 10% på fremtidige ordrer (ikke tilbudsmenuer).

30. december 2023

Er dette din virksomhed?