YOS Bottle Anmeldelser

3,4

Mijn YOS-fles lekte en dat had ik aangekaart bij YOS. Na een dag had ik al mijn nieuwe fles binnen, met drie potjes voedingssupplementen! De fles is superhandig, vandaar ook dat ik zo graag een... Se mere

YOS bottle als cadeau besteld maar niets ontvangen! Telefoonnummer is doorgeschakeld naar een 06 nummer en wordt niet opgenomen. Al 2x gemaild waar mijn bestelling blijft van 3 januari 2024, maar to... Se mere

Yos bottle besteld maar nooit ontvangen! Telefoonnummer bestaat niet meer, mail en bericht via instagram worden nooit beantwoord. Kortom; wel betaald maar nooit iets ontvangen of gehoord.

De bottle is heel fijn in gebruik. Echt gemakkelijk. Helaas viel met afwassen het medicijndoosje en brak een klepje af. Dit gebeurde binnen een maand na aanschaf. Hier heb ik via het contactformuli... Se mere

1. Sundhed og medicin

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

De YOS Bottle is speciaal ontwikkeld voor de 5,4 miljoen Nederlanders die dagelijks medicatie en/of supplementen innemen. Dankzij de YOS bottle is het innemen van medicatie onderweg nog nooit zo gemakkelijk!

Middel

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fles lekte. Supersnel opgelost door eigenaar van YOS

De fles is superhandig, vandaar ook dat ik zo graag een nieuwe wilde hebben. Ik gebruik de vakjes niet alleen voor medicijnen, maar ook voor als ik de oplaadcase van mijn Bluetooth-oortjes niet kan vinden of als ik in de sauna het sleuteltje van mijn kluisslotje ergens in wil bewaren. Als je gaat hardlopen, is de fles ook extra handig. Je kunt namelijk het vakjescompartiment verwijderen en de fles in je hand klemmen. De handige vorm van de fles maakt dat je niet iets logs in je hand hoeft mee te nemen.

Ik heb een erg positieve ervaring overgehouden aan de klantvriendelijkheid van de eigenaar van YOS. 😊 Wel hoop ik dat YOS in de toekomst met glazen flessen komt. Die zijn weliswaar wat zwaarder en breekbaarder, maar plastic is langzamerhand niet meer van deze tijd aan het worden. 5 sterren voor de klantenservice.

20. januar 2024

Dop sluit niet goed; lekken

Helaas na een week gebruik sluit het dopje mijn fles niet goed meer af… kan hem dus niet meer gevuld meenemen met risico op lekken. Is na strak dichtdraaien met een pink alweer los te tikken. Was er fan van maar helaas…

17. februar 2023

Goed product, slechte service

Het flesje en het pillendoosje zagen er prima uit en het idee is geniaal. Kleuren waren mooi en als op de foto. De bestelling kwam ook snel en was goed en bewust verpakt (geen gigantische doos). Omdat mijn pillen er niet in pasten wilde ik het terugsturen. Dit is zeer moeilijk want er zit geen retourformulier en/of uitleg bij de bestelling. In contact komen is tevens moeilijk. En als je dan, via een omweg, in contact komt, blijkt je geld na retournering (op eigen kosten) terugkrijgen nog moeilijker. Dit heeft bijna een maand gekost en afspraken worden niet nagekomen. Je voelt je een lastige klant, terwijl je door het uitblijven van reactie en actie geen idee hebt waar je aan toe bent. Het bedrijf komt hierdoor erg onprofessioneel over. Het advies is dus om, als je geïnteresseerd bent in dit product, lekker via een algemene verkoper als Bol.com te bestellen die wel een klantenservice heeft. Of zeker weten dat je het product kunt gebruiken zodat er na aankoop niets meer aan contact of actie nodig is. Al met al geen prettige ervaring voor mij.

21. maj 2021

Product is goed, levering minder

Ik ben overal blij met het product, maar de communicatie en de levering vind ik persoonlijk wat minder.

Na 2 mailtjes en 1 keer bellen krijg ik een zeer geïrriteerd mailtje terug dat het bakje 3 keer verzonden zal zijn “maar prima, geld is geretourneerd” aldus de eigenaar.

Je kan wel boos/geïrriteerd terug mailen, maar ik betaal wel en ontving niks.

8. maj 2021

kreeg een kapotte fles

15. februar 2021
YOS Bottle-logo

Besvarelse fra YOS Bottle

Hi Charlotte,

Dat is enorm vervelend om te horen.
Tot op heden hebben we dit niet van je vernomen en je hebt ons ook geen mail hierover verzonden.

Mocht je tijd hebben om ons even te mailen en/of bellen lossen we dit direct voor je op en krijg je uiteraard een nieuwe fles toegestuurd.

Met vriendelijke groet,

Joop Opmeer
Eigenaar YOS

Mijn laatste bestelling

Mijn laatste bestelling, is naar volle tevredenheid alleen jammer dat mijn opmerkingen een jaar hebben geduurd voor er iets aan gedaan is.
Het ging om de sluiting van de vakjes van de pillenboxen deze werden snel lam zodat ze open gingen en ik de medicijnen begon te verliezen, nu heb ik eindelijk goede sluitingen wel aan de late kant maar ja beter laat dan nooit

25. januar 2021

Kan niet meer zonder!

Wat een fijn product! Ik kan niet meer zonder.
Gelukkig vergeet ik mijn pillen nu niet meer en drink ik ook voldoende water! Mijn fles gaat overal mee naartoe en ziet er ook nog top uit ook!

19. januar 2021

Super flessen!

Ik had al oudere YOS flessen maar helaas viel 1 doosje stuk doordat hij open was gegaan tijdens de val. Nu zijn de klepjes verbetert en vallen of gaan niet vlug open. Helaas doosje was stuk maar deze was te vervangen en nu ook nog eens een veel mooiere kleur. Super handig deze flessen. Zit standaard in mijn handtas waardoor ik altijd mijn medicijnen en water bij me heb. Dan heb ik nog een 2e op mijn nachtkastje staan voor de medicijnen die ik om 6 uur inneem. Meteen ook water bij de hand 👍

18. januar 2021

Must have voor A(D)HD!

Perfecte, snelle levering! Deze pillenwaterfles is een unieke uitkomst! Een must have bij AD(H)D!
Inmiddels 4 flessen in gebruik en heel blij met de nieuwe kleuren! Super uitvinding!

18. januar 2021

Snel en goed

Snel en goed! En fijn dat er losse onderdelen geleverd kunnen worden zodat je niet perse een hele nieuwe fles hoeft te kopen!

9. november 2020