Fem dages Yoga ferie på Mors. I mange timer hver dag har vi arbejdet med afslapning og vejrtrækninger, som gør os bevidste på energien, der strømmer i kroppen. Og vi har arbejdet koncentreret med... Se mere
5-dages yogaferie på Mors med Laxmi og Gunnar er altid en oplevelse, der styrker både krop og sind. Masser af yoga af høj kvalitet, gode meditationsøvelser, meget dygtige, erfarne og behagelige underv... Se mere
Har deltaget mange gange i Århus Yogaskoles 5-dages kursus på Mors. Jeg har nydt den meget kvalificerede og kærligt strukturede klassiske undervisning i yoga og meditation, den lækre veganermad o... Se mere
Forfærdelig oplevelse på sommerlejren 2022. Mange følte sig uvelkomne og utilpas. Laxmi's konstant uhøflighed og voldsom beslutsomhed til at tvinge hendes "hjemmelavet trossystem" på os alle,... Se mere
Yogaretreat Nykøbing Mors
Jeg deltog på jeres yogaretreat denne weekend, og jeg ser mig nødsaget til at skrive til jer, da opholdet desværre på ingen måde levede op til mine forventninger. Jeg er klar over, at I har en tilgang til yoga, som nok er noget anderledes end den jeg foretrækker, og det har jeg fuld respekt og forståelse for. Jeg mener dog, at I kunne have gjort det mere tydeligt i jeres markedsføring, hvad det er man køber, når man deltager i jeres yogaretreat.
For det første burde I have oplyst i informationen, at der ville gå lang tid mellem måltiderne, og at der ikke var andet til morgenmad end udblødte kerner. Jeg kunne forstå, at der var et formål med dette, men havde jeg vidst det, havde jeg taget ekstra mad med, idet jeg normalt bliver meget hurtigt sulten og simpelthen ikke kunne få den morgenmad ned. De 3 bananer jeg havde taget med, rakte ikke tilstrækkeligt ud over jeres mad, og jeg lå med kvalme og hovedpine hele lørdag. Det er under al kritik, og hvis dette er meningen grunden affaldsstoffer eller kaffemangel, som I nok vil begrunde det med, så skulle det have været oplyst. Jeg meldte mig til retreatet for at gøre noget godt for mig selv, ikke for at føle mig syg.
For det andet, så følte jeg - i tråd med ovenstående - på ingen måde, at det var en “ferie” eller rekreerende”, som I beskriver på jeres hjemmeside. At vi skulle lave “karmayoga” i form af rengøring, oprydning og I ønskede vores hjælp til opvask mv. efter opholdets afslutning, var heller ikke noget jeg havde forventet. Jeg er klar over, at I skrev, at vi ville hjælpes ad med noget af det praktiske - men rengøring på badeværelser og gulvvask??! Da min veninde og jeg trak os i 2 minutter for 1) at vente på at gulvet tørrede og 2) spise en banan, grundet sult, blev der banket på vores dør af Gunnar, så vi kunne komme ud og hjælpe. Det var nærmest en følelse af at være på skolelejr.
For det tredje, så var der efter min mening alt for meget snak under undervisningen. Der blev konstant snakket under meditationen, så det var umuligt at gøre det, Gunnar bad om. Derudover var der efter min mening for mange historier om, hvad den ene og den anden yogastilling og livsform kunne helbrede. Laxmi fortalte mange historier, som var inspirerende, men der var lige rigeligt af dem, herunder om tarmskyldning, maveskyldning, hjemmehelbredelse af sygedomme mm. Der var ikke kontinuitet i yogaen, og det manglede jeg virkelig.

Besvarelse fra Yogaskolen
De bedste yoga/meditations hold i Århus og Kbh
Yogaskolen er det rareste sted at gå til yoga og jeg kan tydeligt mærke, hvor meget erfaring de har i Købmagergade og Vestergade og så er de fuldstændigt nede på jorden, rar atmosfære.
Jeg føler jeg får mere ud af et hold, på et af de ovennævnte steder, end jeg har gjort nogen andre steder i Kbh og Århus
Kan varmt anbefale deres hold i både yoga og meditation.