Bestilte burgere, men de glemtw at sende en burger med. Fik af vide at jeg ville få en voucher næste dag. Det skete aldrig. Jeg har nu skrevet to mails til dem og ikke hørt fra dem. Så dårlig st... Se mere
Jeg elsker deres burger men magen til latterligt og amatør agtig telefon bestillings system skal Man edermandme lede længe efter. Har nu prøvet at bestille via telefon 7 gange Hvor jeg startede som nu... Se mere
Den ringeste bacon-burger menu nogensinde! Bøffen lignede en overskåren og branket kalun-bøf, bollen var tør og bacon-menuen bestod af 1x1cm stk. bacon! Bestilte ekstra pickles, men en hamburger fra M... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Once upon a time (2015), we made a burger. A simple, unpretentious, and super f*cking tasty burger. A fantastic brioche bun, quality meat, toppings, magic sauce, and absolutely zero bullshit. We called it the YOBURGER. The rest is, well, history. We ...
Nørregade 2, 1165, København, Danmark
- yoburger.dk
Vil ikke give mig penge retur, for varer jeg ikke fik
Jeg har nu skrevet to mails til dem og ikke hørt fra dem. Så dårlig stil! Jeg vil have mine penge tilbage!!!!!!
Jeg har betalt for noget, jeg ikke har fået!
Så dårlig stil.
Aldrig køb jeres burger her!
Voucher fusk
Havde købt voucher som også faldt foodtruck på Papirøen. Den var så lukket. Intet om det på hjemmesiden. Man skulle bestille online og det kunne man stadig. Gennemførte dog ikke og fik en kedelig service og meget gennemsnitlig burger på Østerbro.
Var godt nok glad for jeg betalte fuld pris! Det ville det ikke have været værd!
Bestilte en menu med burger
Bestilte en menu med burger, pommes og chicken tenders på Wolt. Ordren blev ved med at blive udskudt/forsinket og endte med at komme en halv time senere end lovet. Maden er is kold, pommes er uspiselige som om at det har ligget siden i går aftes og chicken tenders det samme. Så for ca 300 kr ender det med at være en is kold burger med avocado som er mørkt/gammelt og smager underligt. Jeg håber ikke at dette er standarden for yoburger
Øv en dårlig oplevelse
Øv en dårlig oplevelse. Bestilte 3 menuer via Wolt til ialt 560 kr Vi modtog 3 kolde burgere og 3 poser pomfritter der fremstod daggamle og kolde. -:(
Til den pris bør det være rimeligt at man kan forvente det bedre. De svarede ikke ved på anmeldelse via Wolt
Spildte 2 timer, fik aldrig mad.
Accepterede bestilling omkring 17.30.
Blev derefter ved med at udskyde levering indtil de annulerede ordren OVER TO TIMER SENERE.
YoBurger trak for mange penge fra min konto
YoBurger trak for mange penge fra min konto ved en festival, hvor de derefter gav mig et telefon nummer på ejeren og bad mig kontakte ham. På trods af utallige sms'er mm, hvor ejeren lover mig at overføre mine penge, er det aldrig sket. Jeg er derfor blevet snydt for penge hos YoBurger.
YoBurger Østerbrogade
Jeg afprøvede en YoBurger Single menu ved Østerbrogade, og dette er min oplevelse af restauranten og maden.
Burgeren er i sig selv vældig velsmagende, med den perfekte kombination af salt, sødme, syrlighed og umami, og det er gerne noget jeg bestiller igen. Kødet er utrolig mørt, og har den perfekte mængde fedt/kød ratio. Saucen i burgeren er noget for sig selv, og det kan smages allerede ved den første bid. En af de bedre burgere jeg har smagt i København, hvis ikke den bedste indtil videre.
Fritterne er dog de meget klassiske bølge pommes som kan købes i den lokale dagligvarebutik. Intet specielt over dem, klassiske fritter med salt.
Restauranten er meget lille, hvoraf bordende ligner en halvfærdig køjeseng, stolene er også meget små, og svære at finde sig tilpas i.
På trods af dette vil jeg mene at burgeren alene trækker læsset, og derfor får YoBurger en ekstra stjerne.
Samlet set en god oplevelse, og jeg bestiller gerne en burger derfra igen.
Totalt til grin
Totalt til grin! Bestilte fra Yoburger Østerbro og ordren kom hurtigt. Glæden var dog kort idet jeg fandt et HÅR i min burger. Det stak bare ud fra siden helt åbenlyst og kunne ikke være mit, da håret var en del kortere, krøllet og blondt - mit eget hår er længere, lige og BLÅT!
Kontaktede Foodora som sagde at “beklager” de kan ikke gøre noget uden billede af håret! Som om jeg ikke smed den ud lige med det samme og har lyst til at kaste op nu. Så ulækkert, og ingen hjælp at hente fra Foodora!
Mærkeligt mellemlagspapir eller andet i min burger!!
Bestilte 2 crispy veggie menuer! Den ene havde noget der mindede om mellemlagspapir i burgere ?! Kunne ikke bide det over! Den anden var bare kedelig… intet crispy over den!
Dårligste burger nogensinde!!
Ved nærmest ikke hvor jeg skal starte..
Ved nærmest ikke hvor jeg skal starte..
Når man betaler 135kr for en burger menu regner man sku med at man får en dip og noget der smager godt og ar kvaliteten ikke er magen til 0.
Man får den mindste portion mad, (er stadig sulten) der var måske 20 små kolde pomfritter, og en lille burger der smagte af ingen ting. Det er ikke fordi jeg har numsen fuld af penge, ville meget hellere anbefale man gik ned i maccen eller alle andre burger steder end hos Yoburgers..
er virkelig skuffet ville ønske man kunne få pengene tilbage..
Bliver opkrævet 3 gange for 1 burger
Med mindre man bestiller i selve butikken, skal man holde sig langt fra YoBurger. Vi har lige, som så mange andre anmeldelser herinde, prøvet at bestille online. Begge gange gik der koks i bestillingen, og så prøvede man forfra igen, for så at opdage, at de har trukket os 3 gange beløb. Og derfra hører man INTET fra dem!! Servicen og behandlingen er vanvittig dårlig. Der er mange andre burgere som Jagger og Gasolin, der er længder bedre.
Snydt!
Snydt! Bestilte mad på deres hjemmeside, fragt med Wolt. Modtog ordrebekræftelse og kunne følge min ordre på deres hjemmeside. Efter en time "forsvandt" min ordre. Wolt skrev derefter, at de aldrig havde hentet ordren og at den var annulleret (sjovt nok kunne jeg se ordren på deres hjemmeside nærme sig min bolig?).Ringede til Yoburger, der sagde de aldrig havde modtaget ordren. Alligevel hævede de 228 kr. fra min konto. Skrev til dem og bad dem tilbageføre beløbet - men jeg har intet hørt fra dem. Skulle Yoburger læse med, kan I få mit ordrenummer her: 2367 bestilt d. 24/6
Salt på salt
Bestilte burger menu to-go. I stedet for mad fik jeg en hel pose salt, både på burger og fritter. Til udsmidning.
Dårlig dårligt dårligt
Dårlig dårligt dårligt. Laveste kvalitet af burger, man kan finde til de priser. Føj!
Trukket beløb 3 gange for det samme…
Er blevet trukket 3 gange for det samme køb i butikken på Østerbrogade - stadig ikke hørt noget efter 3 mails, 2 sms til butikleder og personlig henvendelse flere gange i butikken.
Ingen reaktion overhovedet!
Alle andre steder kaldes sådan noget tyveri!
Vi bestilte to chicking menuer hos…
Vi bestilte to chicking menuer hos Yoburger pop-up ved Halgodt på havnen i Skovshoved. App’en fejlede da jeg bestille og jeg fandt ud af at jeg blev trukket to gange for min bestilling. Jeg har skrevet fire gange til Yoburger på mail og på Messenger uden at få svar retur.
Det er da respektløs og virkelig sløj kundeservice ikke at svare !
Skod service
Spiste på Halgodt onsdag og det var ingen stor oplevelse især pga en yderst dårlig service. Der var kun chicken burger hvilket ikke stod på hjemmesiden, som servitricen blev ved med at henvise til. Burgeren var ikke pengene værd. Det er også rimelig storsnudet at have et spisested, som kræver at man har en smart phone for at kunne orientere i menuen. Det er
Sidste gang jeg spiser hos yoburger.
Spiste hos Yoburger på Halgodt i dag - for første og sidste gang
Jeg plejer normal ikke at anmelde spisesteder - men en gang skal være den første.. Håber Yoburger vil bruge den til at få rettet op kvaliteten af deres mad. Spiste hos Yoburger på Halgodt i dag. Dette for både første og sidste gang.
For 129 fik vi en lille bitte portion bløde, kolde og understegte pomfritter samt en burger, med en kedelig halvkold bolle, friture stegt kylling, en skive tomat og et slattent blad salat. Vi havde ikke forventet gourmet mad, men dette var for trist..
Bestemt IKKE value for money
Bestemt IKKE value for money.
Slatne, kolde og understegte pomfritter.
Burger med kedelig bolle, friture stegt kylling eller portobello svamp, en skive tomat og et blad salat.
Øv hvor trist.
Jeg vil hellere spise en Ecco-sko…
YoBurger var simpelthen det værste lo*t jeg har sat tænderne i. Man betaler 129kr. for en mini burger, som er blevet presset ned i en papboks. Bøfferne var overstegte. Vil hellere spise en Ecco-sko.