YNS photography Anmeldelser 12

4,4

1. Fotograf

YNS Photography Wij zijn gespecialiseerd in stijlvolle boudoir- en naaktfotografie, waarin respect, comfort en kwaliteit centraal staan. Elke shoot vindt plaats in een veilige en ontspannen omgeving, zodat jij je volledig vrij voelt voor de camera. Wij maken beelden die jouw verhaal vertellen — met oog voor detail, gevoel en authenticiteit.

4,4

Fotoshoot

Het hele proces, van de boeking tot de fotoshoot zelf, verliep erg soepel. Hij nam ruim de tijd voor me en ik voelde me geen moment opgejaagd. Het eindresultaat is beter dan verwacht. De bewerkte foto's zijn heel mooi geworden. Ruud is duidelijk een ervaren vakman.

11. maj 2026

Hier wordt je blij van!

De kennismaking was al zeer aangenaam. De studio in Dongen bleek heel fraai, ruim en veelzijdig. De aanwijzingen bij het poseren en de composities bepalen e.d. verliep erg soepel en was ook heel effectief. Het fijne karakter en de bekwaamheid van de relaxte fotograaf verdiend een dikke pluim. De nabewerkte foto’s zijn van hoge kwaliteit, er wordt echt iets moois van gemaakt. Een absolute aanrader, en een vervolg zeker waard!

14. februar 2026

samen creëren in veilige sfeer

Een hele mooie foto shoot gehad met YNS. Ruud is een fantastische fotograaf die een sfeer weet te creëren waarin je je veilig en vrij voelt. Naast een fijn persoon een vakman die met passie doet waar hij goed in is. Samen met jou een beeld creëren waar je trots op kunt zijn.

12. december 2025

Heel goed

Super fijne fotograaf om mee samen te werken. Hij werkt erg professioneel verder is er tijdens de shoot een gezellige ontspannen sfeer waardoor ook de mooiste foto's ontstaan. De fotos kreeg ik ook nog is heel snel bewerkt terug wat extra fijn is. Ti

14. november 2025

Ik vond t super geweldig om met deze

Ik vond t super geweldig om met deze fotograaf samen te werken omdat hij zeer bekwaam en rustig werkt wat heel ontspannen overkomt en zeer prettig is en rust geeft voor t model.
Ik raad iedereen aan om deze fotograaf ook eens te boeken.
Ik zou zelf met deze fotograaf zeer zeker ook vaker willen samenwerken .

5. november 2025

Je bent altijd welkom!

Top fotograaf

Fantasche fotograaf die perfect weet hoe hij je op je gemak kan stellen terwijl hij de meest unieke beelden vastlegt.

29. august 2025

dankjewel!

Duidelijk en transparant

Duidelijkheid en transparantie is de start van een fijne samenwerking. Geeft vertrouwen om je tijdens de shoot helemaal bloot te geven en zichzelf bijna onzichtbaar maakt. Relaxte sfeer met mooie foto’s als resultaat!

25. august 2025

Besvarelse fra YNS photography

Je hebt helemaal gelijk! Je kunt pas een fijne shoot hebben als aan alle randvoorwaarden is voldaan zodat je zeker weet dat je je nergens geen zorgen meer over hoeft te maken. Top om te lezen dat dit voor jou goed gelukt is!

Top fotograaf

Fijne, rustige fotograaf, veel variatie mogelijk, relaxte sfeer, duidelijke communicatie en t belangrijkste, hele mooie foto's!!!

23. august 2025

Besvarelse fra YNS photography

De mooiste foto's als herinnering aan een onvergetelijke ervaring...Dat is het doel!

Hele fijne en vertrouwde fotograaf

Hele fijne en vertrouwde fotograaf . Luistert echt naar je wensen en laat je niet iets doen wat jij niet wilt . En resultaat subliem . Kortom een echte aanrader zeker 5 sterren

25. august 2025

Besvarelse fra YNS photography

Een fotograaf moet niet alleen kunnen zien, maar vooral ook kunnen luisteren. Fijn dat je dat zo ervaart!

Humaniteit was de rode draad, vanaf de koffie tot het eindresultaat.

Een transparante, stipte en professionele werkwijze vanaf het eerste moment van contact, vormde voor mij de noodzakelijke basis van vertrouwen. Bevestiging daarvan ontstond ten tijde van ontmoeting, op onze afspraak in de studio. Humaniteit was de rode draad, vanaf de koffie tot het eind resultaat. Het werd niet slechts verwoord, maar ook zichtbaar goed verbeeld, en daarom juist zo waar. De combinatie van professionaliteit en talent van de fotograaf, plus de gave om mij mezelf te mógen laten zijn maakten de shoot meer dan geslaagd. Mijn hoop vooraf werd achteraf bevestigd; prachtige foto's en een memorabele dag!

22. august 2025

Besvarelse fra YNS photography

Wat fijn dat je de shoot zo positief hebt ervaren! Mooie foto's zijn belangrijk, maar de weg er naartoe minstens net zo!

Professionele fotograaf!!

Professionele fotograaf!!! Super vriendelijk en gemakkelijk in de omgang. Heb meerdere keren met hem geshoot en voel mij altijd op mijn gemak. Hij communiceert altijd met respect en is netjes. Laat je geen geforceerde poses doen maar 'go with the flow', dit zorgt voor hele natuurlijke foto's.
Buiten dat alles goed geregeld is, is hij ook echt een goede fotograaf.. hij krijgt je altijd mooi op de foto! Zeker een aanrader! Boost your confidence en boek bij YourNakedSkin! Liefs x Roxy

22. august 2025

Besvarelse fra YNS photography

Ik ben er trots op dat je zo tevreden bent dat je terug blijft komen!