Yderst god service!
Jeg ønskede et minde æg med aske fra min afdøde kat, og tog forbi butikken for at aftale nærmere. Yderst god personlig service og virkelig professionel vejledning. Stor anbefaling!
Vi var forbi Yerst glas fysiske butik i Silkeborg og fandt nogen glas som vi købte. De blev efterfølgende produceret og sendt hjem til os. Desværre var et af glassene smadret da de kom frem (de var eller pakket forsvarligt ind). Vi tog et billede og skrev straks, hvad der var sket og Yerst Glas svarede straks tilbage at de ville sende et nyt glas uden beregning. Og få dage efter ankom det nye glas.
Meget fin kundeservice. Havde frygtet at vi skulle diskutere, hvis skyld det var osv. men det slap vi for 😊
Jeg fik en knudekaraffel i julegave, jeg var dog ikke vild med at pinden ingen bark havde, så i januar tager jeg ind for at bytte den til en anden. Jeg får valgt en anden karaffel, den var dog ikke slebet i kanten endnu, så butikken får mit navn samt mobilnummer og siger, at de kontakter mig, når den er klar til afhentning.
Da kalender rammer slut februar og jeg stadig intet har hørt, tager jeg et smut ind forbi butikken, for at se om karaflen evt var ved at være klar.
Det var den stadig ikke, hvilket er fair, bliver dog lovet, at de vil se på det “i næste uge” og jeg vil få besked, når den er klar til afhentning.
Kalenderen rammer marts og har stadig intet hørt. Vælger derfor at tage forbi butikken endnu engang. Ekspedienten anede ikke, hvad jeg talte om. Karaffelen var der ikke og der lå ingen bestillingssedler med mit navn på?🤔
Da det jo ikke er ekspedientens skyld, spørger jeg efter chefen. Han er der dog ikke, så får at vide “at jeg må komme igen i morgen”.
Nu arbejder jeg så bare selv i butik, så har ikke hverken mulighed eller tid til at tage ud til butikken hele tiden.
Jeg vælger derfor at ringe til butikken i stedet, efter telefonen har meldt optaget i over 30 min. Kommer jeg endelig igennem. Jeg forklare min situation og bliver mødt med følgende “ja jeg har snakket med min chef nu, karaffelen er blevet sat ud til salg, fordi du aldrig kom og hentede den”
Mig “øhh, jeg har hverken fået opkald eller sms fra jer om at den var klar?”
Ekspedient “nå så må vi have haft et forkert nummer på dig. Men den står her i hvert fald så du kan bare hente den. Hej”
Hvorefter der blev lagt på?😅
Min kæreste har netop hentet den i dag, hvor de endnu engang ikke anede hvad der blev talt om, og mente han skulle betale for den (igen🤦🏻♀️). Det lykkedes dog til sidst.
Jeg har endelig fået den hjem, den er super flot, men det er uden tvivl den ringeste service jeg nogensinde har været udsat for.
Jeg støtter helst lokalt og mindre iværksættere, men aldrig mere skal det være fra Yerstglas med den behandling. Øv! Jeg er virkelig, virkelig skuffet.