Yamac Dent Smile Anmeldelser

3. Tandlæge med speciale i tandimplantater
  4. Dental radiologi
  5. Tandlæge
  6. Tandblegning

Yamac Dent Smile is an oral and dental health clinic authorized and certified by the Ministry of Health. With a team of specialists who have over 10 years of experience in their fields, the clinic offers personalized treatment plans tailored to each patient’s individual needs and expectations, prepared with care and compassion. Whether it’s a routine checkup or a complete smile makeover, the clinic serves all patients seeking dental treatment in Türkiye. With airport transfers, accommodations, healthcare services, guidance, and a variety of additional amenities, Yamac Dent Smile professionally manages the entire treatment process from start to finish; it offers a comprehensive range of services, including All-on-X implant surgeries, zirconia crowns, E-Max veneers, laminate veneers, composite bonding, smile design, and smile makeovers.

God

4,2

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Çok memnun kaldık.

Kardeṣlerim eṣim ve ben implant ve zirkonyum diṣ tedavilerimizi yaptırdık. Profesyonel Alanında uzman bir ekip. Kesinlikle tavsiye ederiz. Uzm.dt. Yasir bașta olmak üzere tüm ekibe teșekkür ederim. Almanyadan gelip tüm tedavilerimizi burada yaptırıyoruz.

4. september 2026

Implant ve Zirkonyum Tedavim

Geçen yıl bir tarafıma implantlar ve zirkonyum dişlerim yapıldı. Bu yılda diğer tarafıma yapıldı. Tüm çevremizle beraber bütün tedavilerimiz için Yamaç Dent. Hekimlik ilgi alaka süper.

4. september 2026

Zirkonyum ve implant tedavi sürecim

Kırılan dişim için başvurduğum kliniğin güler yüzlü,ilgili ekibine sonsuz teşekkür etmek istiyorum.
Başta muaynemi yapıp teşhislerimi koyan , bilgi ve tıbbi becerisi ve yakın ilgisi ile Dt.Özge Koca hanımefendiye,
Tedavilerime başlayan ve profesyonel yaklaşımı ile ne korku bırakan ne şişlik olan yada morarma, ağrı ve sızı olmadan her türlü işlem ve tedavi planının yapılarak güvenimi oluşturan ve implant tedavimi yapan Uzman Dt.Yasir Özkesici'ye sonsuz teşekkür ediyorum.
Tüm Yamaç ailesinin bilgi, beceri ,ilgi ,klinik hijyeni muhteşem,herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum 🧿

3. september 2026

İmplant ve zirkonyum yaptırdım

Dişlerimi artık kullanamadığım için tüm dişlerim çekildi. Aynı seyansta implantlarım yapıldı. Bekleme süresinin büyük bir kısmında geçici dişlerimi rahatça kullandım. Zirkonyum dişlerim büyük olursa diye endişelerim vardı ama sonuç gayet istediğim gibi oldu. Çiğneme ve görsellik konusunda beklediğimden daha güzel oldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Tüm ekibe teşekkür ederim.

19. august 2026

Yamaç Dent yüzümün güldüğü yer

Yamaç Dent, yüzümün güldüğü yer. Yüzümü güldüren, güler yüzlü çalışanlar, temizlik, titizlik ve özenin buluştuğu Yamaç Dent'te kontrollerim yapıldı. Mutlulukla ayrılıyorum. Yasir Hocama ve çalışanlara çok teşekkür ederim.

14. august 2026
Yamac Dent Smile-logo

Besvarelse fra Yamac Dent Smile

Nezahat Hanım, güzel sözleriniz ve değerli geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. Yamaç Dent’te geçirdiğiniz süreçten memnun ayrılmanız ve ekibimizle ilgili güzel düşünceleriniz bizi çok mutlu etti. Özellikle Doktor Yasir ve tüm ekibimiz adına teşekkür ederiz. Sizi tekrar kliniğimizde görmekten büyük mutluluk duyarız. Sağlıklı ve güzel gülüşler dileriz. 😊

1 yıl önce zirkonyum işlemi için geldim…

1 yıl önce zirkonyum işlemi için geldim ve bugün dönüp baktığımda ne kadar doğru bir tercih yaptığımı bir kez daha görüyorum. Yapılan iş gerçekten harika, sonuçtan fazlasıyla memnunum. Hem profesyonel ve özenli çalışmaları hem de ilk günden itibaren gösterdikleri güler yüz ve ilgi gerçekten takdire değer. İşlerini severek ve titizlikle yaptıkları çok belli. Kaliteli hizmet almak isteyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Emeği geçen tüm ekibe çok teşekkür ederim. ⭐️

12. august 2026
Yamac Dent Smile-logo

Besvarelse fra Yamac Dent Smile

Cihan Bey, güzel yorumunuz ve değerli geri dönüşünüz için çok teşekkür ederiz. Bir yıl önce yapılan zirkonyum tedavisinden bugün memnuniyetle bahsetmeniz bizim için gerçekten çok kıymetli. Gülüş tasarımı sürecinizde sizi memnun edebilmiş ve beklentilerinizi karşılayabilmiş olmak tüm ekibimizi çok mutlu etti. Güzel sözleriniz ve güveniniz için teşekkür eder, sağlıklı ve güzel gülüşünüzü her zaman korumanızı dileriz. 🙏