Vi har netop oprettet vores forsikring, og processen har været utrolig nem og hurtig. Brandon har været meget hjælpsom og venlig i hele forløbet, og kommunikationen har været klar og effektiv. Vi ha... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
We represent the customer – not the insurance company! As an insurance broker, we are not tied to any one company and have access to all German insurers offering boat insurance. We only offer sharp, tailor-made solutions at competitive prices and with strong conditions – including all-risk coverage, 'new for old' without deductions in case of partial damage, fixed insured sums, and more.
Graf-Zeppelin-Str. 18, 24941 , Flensburg, Tyskland
- 0049 15122527831
- info@foerde-assekuranzkontor.de
- yachtforsikring-tyskland.com
Bedre dækning til en lavere pris end…
Bedre dækning til en lavere pris end tidligere forsikring. Det gælder både båd og vandscooter.
Fin service ved oprettelse.
topklasse
Yachtforsikring-tyskland.com
kan varmt anbefales.
hjælpsomme.
samme dækning
hurtig respons
Meget overbevisende og billigt
Fulgte et opslag på Facebook, da jeg alligevel skulle finde et selskab der kunne forsikre min båd. Havde bl.a. fra langturssejlere hørt meget godt om forsikringsselskaber i Tyskland og blev derfor glædeligt overrasket, da jeg også kunne forsikre min båd både bedre og billigere end hos de danske selskaber jeg tidligere har brugt i Danmark. Indtil videre en meget positiv oplevelse.
God båddækning
Meget fint tilbud der ser ud til at leve op til mine forventninger og med gode dækninger glæder mig til et godt samarbejde
Mvh
Christian Haakonsen
Denmark
Brandon yder en super god service og er…
Brandon yder en super god service og er meget hurtig med svar og assistance. Både ved tegning af forsikring, opsigelse af forsikring og ny tegning af forsikring.
5 stjerner og anbefaling herfra.
Kan varmt anbefale…
Kan varmt anbefale Yachtforsikring-Tyskland.
God og hurtig information fra Brandon.. samt naturligvis, konkurrencedygtige priser.
Kvalificeret og seriøs rådgivning
Har gennem hele forløbet fået en hurtig og meget kompetent rådgivning og ikke mindst altid et hurtig svar tilbage.
Har her fået meget mere dækning og tilmed både jolle, trailer og gummibåd ind i den samme forsikring til en mere fornuftig pris
Dykkerklubben Krabben
Vi er lige pt i gang med at få tegnet forsikring på vores to RIB både.
Vi føler os virkelig i trykke hænder, altid hurtigt og tydelige svar på mail, vi har følt at vi er blevet båret gennem hele processen
Det er virkelig overraskende hvor meget billigere løsningen var sammenlignet med de tilbud vi har fået fra danske assurandører.
Håber denne gode service forsætter.
Hurtige til at svare på ens spørgsmål…
Hurtige til at svare på ens spørgsmål super service
Fantastisk hjælp og svarer hurtigt
Fantastisk hjælp og svarer hurtigt.
Kan varmt anbefale dem.
Super hurtig og meget venlig
Super hurtig og meget venlig. Kan varmt anbefales.
Tak for hjælpen. Barndon Samuel.
Klart 5 stjerner herfra.
Jeg fandt Yachtforsikring-Tyskland via et link fra Facebook. Idet jeg skulle have min båd forsikret, rettede jeg henvendelse og blev hurtigt kontaktet af Brandon. Han indhentede et super tilbud i et tysk forsikringsselskab på båden, som han fremsendte meget hurtigt. Jeg kunne se, at det prismæssigt var ca. halv pris af det billigste danske selskab, samtidig med, at dækningen var markant bedre. Win win tror jeg man kalder det. Efterfølgende hjalp Brandon mig - helt omkostningsfrit for mig - til at få tegnet forsikringen. Det hele gik let, hurtigt og professionelt. Super, super behandling hele vejen igennem. Kan kun anbefale Yachtforsikring-Tyskland til alle, der vil tegne en bådeforsikring. Klart 5 stjerner herfra.
Jeg har haft en rigtig god kontakt.
Jeg har haft en rigtig god kontakt til Brandon under hele forløbet med at få lavet en bådforsikring, der har heletiden været hurtig respons og jeg føler mig i trygge hænder. Prisen er også fornuftig sammenlignet med dækningsgraden. Jeg kan varmt anbefale yachtforsikring Tyskland hvis der er andre der har behov for en bådforsikring.
Super nem og snakke med
Very good
Nice and easy! The service is very good and the same is the prices.
Fantastisk respons
Som ny bådejer ejer har jeg undersøgt den store forsikrings jungle. Min valg faldte hurtigt på yachtforsikring Tyskland, hvor Brandon var en rigtig stor hjælp, for at finde det helt rigtig produkt, til mit behov. Branden er god til at forklare og rådgive. Jeg er endt ud med en rigtig god forsikring.
So far so good.
So far so good.
Skarpe priser, gode dækninger og meget hjælpsomme ifm. indtegning. Håber selvfølgelig aldrig på skader, men skulle det ske, må vi håbe at oplevelsen forbliver god.
De bedste anbefalinger til Yachtforsiring-tyskand
Super nemt at få et fyldestgørende tilbud,der er konkurrencen dygtigt.
Har haft en professionelle og konkrete dialog både pr tlf og på mail med Brandon.
Brandon fra Yachtforsiring-tyskand
Taler dansk så det er nemt at forstå tilbudet og få besvaret spørgsmål
De sørger for over flytning fra tidligere forsikring nemt og probleme frit
Vi kan kun anbefale Brandon fra Yachtforsiring-tyskand
Super nemt at få et tilbud
Super nemt at få et tilbud, der er mere end konkurrencedygtigt.
Vi har tegnet forsikring her og anbefaler til dem vi kender.