Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Smidigt att beställa/betala väldigt snabb leverans. Fick jag önska något skulle det vara att få leverans via annat ombud än DHL, paketskåp vore toppen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Uppdaterar gärna mina positiva upplevelser här med en otroligt snabb och ”enkel” viktnedgång. Resan börjar dock först när man nått sin målvikt, att äta jämnvikt resten av livet, Det är där jag falle... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Blev lovad att skicka tillbaka 2 oöppnade förpackningar. Skickade dock tillbaka 3 st vilket var halva min beställning för enkelhetens skull tänkte jag. Fick sen bara återbetalning för 2 st trots att j... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bra grejer, snabb leverans, tydlig förklaring om produkterna👍 Men, jag saknar fler produkter att värma till lunch & kvällsmat!!! Förslag ”Tomatsoppa” Grönsakssoppan är mycket god - men blir en... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Helsekostforretning

Skrevet af virksomheden

Vi har produkter för dig som vill gå ner i vikt, behålla vikten och må bra. I vår webbutik kan du lätt och smidigt köpa de produkter du önskar och få varorna skickade till ett ombud nära dig. Målet är att få dig som kund att förverkliga dina drömmar med hjälp av våra produkter. Vi är själva utbildade personliga tränare, nutritionister och coacher. Vi utbildar löpande personal på träningsanläggningar till att bli licensierade viktcoacher och utöver detta bland annat varit ägare till en gymkedja, plats- och regionschef för en annan kedja, jobbat som ekonomiansvarig, som föreläsare, utbildare, hjälpt gym med lönsamhet och utveckling, som copywriter och arrangör för idrottstävlingar samt guldmedaljör i brasiliansk jiu jitsu för att nämna en del av vad vi har i ryggsäcken. Vi har grundat och startat egna verksamheter och framför allt brinner vi för att hjälpa människor till att genomföra positiva förändringar i livet!

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Era smoothies och shakes smakar bra

Era smoothies och shakes smakar bra, men det är näst intill omöjligt att få bort alla klumpar. Er shaker är den sämsta jag nånsin använt, den funkar inte alls och det blir väldigt mycket pulverklumpar kvar trots att man skakat sig trött…

27. maj 2025

Besvarelse fra Xtrabutiken

Hej Cecilia, härligt att du gillar våra smoothies :) Men supertråkigt att du inte uppskattar vår shaker, jag hoppas att det har funkat bra ändå och att du är så pass nöjd med våra produkter att du kommer vilja använda dem igen.

27. maj 2025

Besvarelse fra Xtrabutiken

Hej Petra, tack för recensionen och härligt att du är så nöjd :)

Vänligen, Oscar

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bra rabatt och snabb leverans,det…

Bra rabatt och snabb leverans,det lockade mej! Självklart även lemon barsen som är mitt dagliga godis😍

26. maj 2025

Besvarelse fra Xtrabutiken

Hej Pernilla, vad roligt att du är så pass nöjd med allt! Hoppas att du fortsätter vara det.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Jag gillar era shakes men tycker tyvärr…

Jag gillar era shakes men tycker tyvärr att ni har för lite kaffe smak i den med toffee och kaffe. Ni har nog ändrat lite där och då hör det ull att jag ändå inte dricker kaffe i vanliga fall

26. marts 2025

Besvarelse fra Xtrabutiken

Hej Tina, härligt att du gillar våra shakes :)
Vad vi vet så har Anew samma recept som tidigare, men självklart tycker alla olika. Hoppas att du fortsätter att handla hos oss.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Blandas ej

Köpte smoothies utav smakerna jordgubbe och kaffe. De blandas ej i shakern utan jag får använda mig av stavmixer. Smakerna är sådär. Pasta bolognesen smakar ingenting utan du får krydda den själv men Chiliconcarnen är god. Kommer tyvärr inte bli flera köp.

25. marts 2025

Besvarelse fra Xtrabutiken

Hej Linn, vad tråkigt att du inte är supernöjd med produkterna. Jag hoppas att du vågar testa några fler av våra produkter, barsen är väldigt populära.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Leveransen snabb

Leveransen snabb. Produkterna bra med Strawberry Smoothie riktigt dåliga den här gången. Har hänt förut så nu kommer jag inte att köpa dem fler gånger. Går inte att skak i plastburken då det blir väldigt många klumpar, inte så roligt att tugga i sig en dryck. Har försökt med både handvisp och mixerstav men det hjälper bara lite. Och tar dessutom tid,

Mvh, Ann

23. februar 2025

Besvarelse fra Xtrabutiken

Hej Ann, vad tråkigt att höra att du inte blev nöjd med Strawberry Smoothie, Anew har haft lite problem med just den smaken och klumpar. Däremot så ska det vara löst nu och den ska vara som den var tidigare och jag hoppas att du vågar smaka den igen.

Favorit i repris…

Har provat VLCD produkterna tidigare med bra resultat. Har nu beställt de måltider jag tyckte bäst om, för en ny 10-dagars period. Snabba leveranser, även denna gången.

27. februar 2025

Besvarelse fra Xtrabutiken

Hej Anders, härligt att du är så nöjd :)
Tack för en fin recension.

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.