Banner for Xpendy

Xpendy Anmeldelser

12.704

2,7

Jeg ville bare opsige mit abonnement på Zetland og lige pludselig var jeg medlem af Xpendy. Det kostede mig 110 kroner og det er helt gratis. Jeg har åbenbart også tilkøbt et månedligt abonnement.... Se mere

Ideen er fin nok, men ikke i orden at man skal betale 110,00 kr for at opsige et abonnement som i automatisk opretter når man bestiller en prøvepakke til nedsat pris.

Jeg ønsker at komme ud af det her med det samme. Ville opsige mit abonnement til Mofibo, og fik en fejl gjort det gennem jer, Xpendy. Og nu har jeg så betalt både til mofibo, for et emdlemsskab so... Se mere

Selv om jeg ikke har haft brug for jer i denne omgang, har jeg været her før hvor havde brug for jer, og der har jeg bestemt ikke noget at klage over. som det er nu har jeg en anden udbyder som er bil... Se mere

1. E-handelsservice

Om Xpendy

Welcome to Xpendy, the smart way to cancel subscriptions and contracts.

At Xpendy, we believe cancelling a subscription should be simple, fast, and stress-free. Since 2019, we’ve helped consumers worldwide easily cancel services they no longer need, all in just a few clicks.

Many companies make cancellations unnecessarily complicated. Hidden contact forms, long phone calls, unclear instructions, or slow responses can make the process frustrating. Xpendy removes that hassle by offering a simple online cancellation service that takes care of the process for you.

How Xpendy works
  • Select the organisation you want to cancel
  • Enter your details
  • We generate and send your cancellation request

Our system automatically creates a legally formatted cancellation letter and sends it to the correct address of the service provider.

Whether you're cancelling a gym membership, streaming service, insurance policy, magazine subscription, or telecom contract, Xpendy helps you handle it quickly and easily.

Our service is secure, reliable, and trusted by thousands of users worldwide.

Need help?

Find answers to common questions in our FAQ:

Still need assistance?
Our support team is happy to help at:
support@xpendy.com
Our mission
Make cancellations effortless and give people back control over their time, subscriptions, and money.

Under middel

13 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(12.704)

1.864 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hurtigt og nemt at opsige aftale

Let og overskuelig måde at opsige abonnement på.

18. juni 2024

Hej,

Super tak for din 5-stjernede anmeldelse! Vi ved, hvor svært det nogle gange kan være at slippe af med et abonnement, og derfor er vi her for at hjælpe med det. Spred budskabet, og fortæl dine venner og familie om Xpendy, vi vil gerne hjælpe så mange som muligt med at opsige abonnementer. 😃

Sara | Team Xpendy

En fin og let måde at kunne afmelde…

En fin og let måde at kunne afmelde Falck abonnement.

23. marts 2024

Hei,

Kiitos arvostelusta.
Hienoa, että lähetit peruutuskirjeesi Xpendyn kautta! 💜 Toivomme, että toivotamme sinut tervetulleeksi takaisin verkkosivustollemme tulevaisuudessa, jos haluat peruuttaa toisen tilauksen.

Sara | Team Xpendy

Har desværre først set de dårlige…

Har desværre først set de dårlige anmeldelser vedr. Xpendy efter at have brugt dem, til at opsige mit abonnement hos Verisure. Det er et ligeså stort svindlerfirma som Verisure. Da det er umuligt, at opsige sit abonnement hos Verisure, har dette Xpendy benyttet sig af det og slår sig op, på at man kan opsige dette, ved at sende et anbefalet brev igennem dem. Når man har betalt dem 100 kr, hører man ikke mere. Hverken fra Verisure eller fra Xpendy. Begge firmaer er de største svindler foretagener, og det er utroligt, at det kan lade sig gøre i Danmark. Hold jer langt væk fra både Verisure samt Xpendy. Det er snylterfirmaer af værste skuffe.
Helle Djurhuus

6. februar 2024

Hej, det er mig,

Hvor er det ærgerligt at høre, at du ikke er tilfreds med Xpendys service. Vi vil gerne hjælpe dig til din tilfredshed. Derfor vil vi gerne bede dig om at sende en e-mal til complaints@xpendy.com med, hvordan vi bedst kan hjælpe dig til din tilfredshed. Baseret på dette vil vi kontakte dig om mulighederne.

Vi håber at høre fra dig, og vi ønsker dig en god dag!

Sara, Team Xpendy

En meget let og hurtig spedition

4. februar 2024

Hej, det er mig,

Tak for din anmeldelse! Hvor dejligt, at du oplevede vores service som positiv, det er det, vi gør vores bedste for! Vi ser frem til at se dig tilbage på vores side i fremtiden. 🤗

Sara | Team Xpendy

Det var dejligt havde besvær med at…

Det var dejligt havde besvær med at opsige et abonnent,men det klarer XPendy med lethed ,tak for hjælpen .

17. november 2023

Hej, det er mig,

Dejligt, at du sendte dit opsigelsesbrev gennem Xpendy! 💜 Vi håber at kunne byde dig velkommen tilbage til vores hjemmeside i fremtiden, hvis du ønsker at opsige et andet abonnement.

Opsigelse

I skrev at I ville sende brevet inden for 5 arbejdsdage. Jeg skrev til jer ca 4 uger senere hvad det blev til så skete der noget. Tak det virker bare, jeg er så tilfreds.😀
Mvh Hans Kjeldsen

21. august 2023

Hi,

Thank you for your review.
Great that you submitted your cancellation letter via Xpendy! 💜 We hope to welcome you back on our website in the future, if you wish to cancel another subscription.

Sara | Team Xpendy

Først troede jeg det var fra Verisure…

Først troede jeg det var fra Verisure vedr. opsigelse men det var fra dette firma som hedder Xpendy som lovede de nok skulle opsige mit abodement med Verisur og efter en 3-4 dage ville jeg modtage en bekræftigelse i postkassen.Det skete aldrig derfor advarer jeg andre at det er et svindel firma.Så jeg går derfor videre med sagen til forbrugerombudsmanden.
Det er skrapt at de kan slå sig op med en flot hjemmeside ( den ser troværdig ud ) og så er det bare et svindelfirma i Holland.Føj for en moral 😠👎

6. februar 2023

Hej, det er mig,

Hvor er det ærgerligt at høre, at du ikke modtog en bekræftelse på aflysningen. Jeg vil gerne kigge i systemet for dig for at se, hvad jeg kan finde om dette. Til det har jeg brug for detaljerne i ordren. Du kan sende dem til complaints@xpendy.com.

Jeg håber at høre fra dig!

Sara, Team Xpendy

Hurtigt og let forståeligt

5. januar 2023

Besvarelse fra Xpendy

Tak for din vurdering! Det er dejligt, at du havde en så positiv oplevelse med vores service, det vil vi gøre vores bedste for! Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage på vores side i fremtiden.🤗

Sarah | Team Xpendy

Vis anmeldelser på alle sprog. (12.704 anmeldelser)