- Butik med cykeltilbehør
- Cykelbutik
- E-handelsservice
- Butik med motorcykelreservedele
- Butik med udstyr til udendørssport
Welcome to XOD Brakes! We are a premier destination for high-performance hydraulic brake upgrades, dedicated to the global electric scooter, e-bike, Electric Tricycle, and e-moto community. Our mission is simple: to transform your daily riding experience by delivering ultimate stopping power, uncompromising safety, and premium build quality. For too long, riders of high-speed electric scooters have had to settle for standard mechanical brakes that suffer from severe heat fade, constant adjustments, and limited braking force. At XOD Brakes, we solve this critical problem by offering official, precision-engineered dual-piston hydraulic brake systems. Our flagship H-Series kits are meticulously designed to offer a direct, plug-and-play fit for some of the most popular scooter brands on the market, including Kukirin, Joyor, Ausom, Kugoo, and more. What sets us apart is not just the quality of our forged aluminum alloy calipers or our all-weather waterproof designs. It is our unwavering commitment to customer success. We understand that modifying your scooter can feel daunting, which is why we provide comprehensive technical specifications, detailed installation manuals, and dedicated customer support to guide you through your upgrade journey. We take immense pride in our global community of riders. We ensure that every kit shipped meets strict quality control standards, backed by reliable shipping and responsive after-sales service. Whether you are a daily commuter navigating rainy city streets or an off-road enthusiast demanding extreme performance, XOD Brakes is here to keep you safe. Your honest feedback fuels our continuous innovation. We warmly invite you to share your experience with us on Trustpilot. Your reviews help us improve our products and assist other riders in making informed decisions. Thank you for choosing XOD Brakes — ride fast, stop faster!
Kina
- xodbrakes.com