1. Herretøjsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Ekspertise siden 1972. I 1972 åbnede Stougaard familien dørene op og har leveret Danmarks bedste herretøj af højeste kvalitet til den mode beviste mand i Nordsjælland lige siden, vi er kendt for at have Danmarks bedste kundeservice og det har vi stadig idag, derfor når du kommer ind hos os bliver du personligt betjent og rådgivet til det helt rigtige tøjvalg som passer til dit arbejde, din hverdag, til DIG. Vi har tøj til alle. Arbejder du i Netto eller skal du til jobsamtale som Bankdirektør, har vi erfaringen så du finder tøjet der passer til dit miljø. På firmatøj/profiltøj er vi leveringsdygtige i alt fra Kansas arbejdstøj til habitter/jakkesæt, her kan man også vælge om man vil have logo/broderi. Hvis i ønsker et firma arrangement med tøj fremvisning f.eks en aften stund, kan dette arrangeres. Vi hjælper selvfølgelig med at tilpasse de ønsker i har til netop jeres virksomhed. Det handler om tøjet. Vores force er det brede udvalg af forskellig typer tøj og store mærkevarer som Tommy Hilfiger, Marlboro Classics MCS, Cottonfield, Matinique, Eterna, Sunwill, Stenströms og mange flere, der kombineres med højt fagligt dygtige uddannede medarbejdere. Dette gør, at vi er med til at hjælpe dig med at finde lige netop det, DU har behov for. Desuden lægger vi dine bukser op hvis de er for lange uden beregning. Perfektion til mindste detalje. Søger du de finere ting i livet så kan vi tilbyde luksus skræddersyet skjorter og eksklusive jakkesæt fra bla. Stenströms og Cavaliere, Perfektion til mindste detalje. Vi glæder os, til at se dig hos Stougaard, hvor vi altid står klar til at guide og rådgive dig. Kontakt oplysninger: Telefon: 4879 4096 Mail: Helsinge@dintojmand.dk Adresse: Vestergade 7, 3200, Helsinge Facebook: facebook.com/stougaardtoj Hjemmeside: stougaardtøj.dk åbningstider: Mandag til Torsdag: 09:30 - 17:30 Fredag: 09:30 - 18:00 Lørdag: 09:00 - 14:00

3,2

Middel

1 anmeldelse

Andre kiggede også på

Thomas Stougaard er en svindler!!

Thomas Stougaard er en svindler!!

Under min søgning efter et elektrisk trommesæt til mit barnebarn, fandt jeg Thomas Stougaards annonce i DBA, hvor han tilbød et…”fedt Roland TD-20 trommesæt, hvor alt virker 100%..” sættet kunne købes for 9000,-kr.
Jeg var på ferierejse, så da sælger via SMS garanterede, at det hele virkede 100%, betalte jeg a´conto og aftalte at afhente sættet, når jeg var tilbage.
Ved afhentning i Helsinge havde jeg mulighed for at afprøve sættet med sælgers in-ear hørepropper, hvilket jeg pænt takkede nej til, når blot sælger garanterede, at det hele virkede 100%; Det lovede han, og da jeg ligeledes havde det på skrift, gik jeg naturligvis ud fra, at det var sandt. Under nedpakning var det dog tydeligt, at sættet var i meget dårligere stand, end jeg havde forventet; modulet var ridset overalt, og en vatpind skulle sættes i spænd før hovedtelefon udgangen virkede; Hér ønskede jeg allerede at springe fra købet, men jeg følte mig lidt presset, da jeg jo allerede havde købt og betalt a´conto, selv om jeg ikke helt forstod, hvorfor jeg havde reageret på en annonce med et så ramponeret trommesæt. Først da jeg kom hjem, så jeg, at sælger havde pakket de mest mishandlede trommepads nederst, og at Hi-Hat trigger var samlet med gaffatape; Da jeg derefter genså annoncen, som jeg havde reageret på, viste det sig, at sælgers foto i annoncen var af et helt andet trommemodul, end det ridsede og ramponerede modul jeg fik med,- modulet på sælgers foto var som nyt, og signalerede at det var et virkeligt velholdt sæt, som jeg kunne glæde mit barnebarn med. Da følte jeg mig virkelig snydt, så jeg kontaktede straks sælger, og bad ham tage sættet retur, da varen jeg havde købt var en helt anden, end den annoncerede;
Dette nægtede han, så jeg må nok acceptere, at jeg ikke finder en løsning med Thomas Stougaard, selv om DBA kundeservice har kontaktet ham og holder øje med hans profil på DBA;
Jeg har i mellemtiden købt et andet trommesæt hos en ærlig sælger, så mit ærinde med ”anmeldelsen” er ene og alene at advare andre mod at blive snydt af Thomas Stougaard.
Jeg kender kun et enkelt dækkende ord for at sætte fotos af nye produkter i sin annonce velvidende, at det er noget defekt skrammel man sælger (ellers havde sælger vel tilbudt at tage det retur) og det er SVINDEL.

20. juni 2022