Vi er to par som både har hygget os der både med juleanretning dec 23 og med smørrebrød ad libitum maj 24. Maden, som der begge gange har været rigeligt af, er helt usandsynlig lækker med super f... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Vi købte 4 Sweetdeal-kuponer og har nu brugt de 2. Desværre var oplevelsen langt under standard. Min fish and chips var iskold og måtte byttes. Da min kone fik sin mad, var hendes fisk også kol... Se mere
Var lidt svært at finde, men vi blev fint modtaget i gården. Dealen blev afleveret og drikkevarerne kom hurtigt. Vi blev introduceret for smørrebrøds kortet og fik besked om at der kunne være venteti... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Øv øv
Jeg var med en veninde til frokost, hvor vi glædede os til smørrebrød. Desværre var maden på ingen måde noget at skrive hjem om. Fiskefilet der var nærmest forkullet, leverpostej der ikke var lun men med tomat og syltede agurk 🤷♂️ og rugbrød der bestemt ikke var friskt. Alt i alt en meget kedelig oplevelse. 1 stjerne for betjeningen, der var i top.
Der var iøvrigt så iskoldt i lokalet, at vi sad med overtøj på - som flere af de øvrige gæster 🙁
Super duper
Vi havde bestilt en platte med 7 anretninger, maden var super god og der var i hvert fald rigeligt, mums.
Hyggeligt sted med rare mennesker, vil til hver en tid anbefale dette sted og vi kommer helt klart tilbage igen. Tak
Dejlig frokostplatte via Sweatdeal
Dejlig frokostplatte via Sweatdeal. Det smagte godt, og frisk. Ikke for meget, men tilpas. Dejlig chokoladekage til kaffen. Det var meget venlig og imødekommende betjening, og vi følte os velkomne. Det vil vi klart anbefale andre. Tak for mad.
Vi har brugt Sweet Deal der 2 gange
Vi har brugt Sweet Deal der 2 gange. Virkelig flot anrettet, sød og høflig betjening. Hjemmebagt kage og kaffe, efter hvad vi ville ha.
Kommer gerne igen :-)
Dejlig 3 stk. frokostmenu
Dejlig frokost, ikke voldsom stor, men meget lækkert. Den en gæst brød sig ikke om Hønsesalat, men fik en ekstra nystegt fiskefilet. Ribbenstegen var også nystegt. Sluttede med en god kop kaffe og nybagt hjemmelavet chokoladekage. Serviceringen var virkelig god, rigtig sød betjening.
Ikke sidste gavn vi kommer i Klaptræet👍
Velgennemført bryllup med meget lækker mad
Fantastisk og velgennemført bryllup for 45 gæster i hyggelige omgivelser med meget lækker mad, som modtog ros fra mange af vores gæster. Indehaverne Søren og Juanita var meget imødekommende og meget fleksible i.f.t. vores ønsker undervejs og helt op til selve festen. Kan klart anbefale Klaptræet som et sted at holde sin fest.
God mad rigeligt med tilbehør
God mad rigeligt med tilbehør
God smilende venlig imødekommende betjening
Fik en flad fadøl som blev byttet med en ny og en undskyldning selv om de selvfølgelig ikke kunne gøre for det
Tør stegt brændt wienersnitsel med tør…
Tør stegt brændt wienersnitsel med tør stegte pomfritter unde kabers og ansioser citron. Fiske filet og bagt kartoffel som vi returnerede mere panering end fisk.Ikke anbefalingsværdig
Man kan ikke klage over servicen
Man kan ikke klage over servicen, for der er ikke nogen.
Havde bestilt 4 frokost menu
Havde bestilt 4 frokost menu, virkelig lækkert og flot anrettet på et stort fad, overrasket over der var sild på det stod ikke på kortet, var det kun for maden 5 stjerner, men betjeningen , 5 gange måtte jeg kalde på en tjener for at få 4 fadøl, og da det lykkedes gik der 25 min før de kom, ikk i orden
Virkeligt lækkert smørrebrød
Virkeligt lækkert smørrebrød. Kunne virkelig smage at det var helt frisksmurt. Både fiskefileten og ribbenstegen var lun. Helt sikkert et sted vi kommer igen når vi en anden gang besøger Helksingør.
God mad til god pris 😉.
Vi havde 5 deals og kom kun 4. Intet problem, den sidste kan bruges senere fik vi at vide 😉.
God betjening og dejlig frokost platte, præcis det der skal være til hver person og vi var velkommen til at få mere hvis der var behov for det.
God kage til dessert, vi gik glade derfra og kommer igen en anden gang.
En blandet fornøjelse
Min mor og jeg besøgte Klaptræet i Helsingør med en Sweet Deal til en frokostplatte.
Det positive 😊
- Meget hyggelig restaurant
- Der var rent og pænt
- Meget venligt og imødekommende personale
- Virkelig god kaffe
- Gode fiskefileter med lækker remoulade
Det negative ☹
- 3 halve æg til 2 personer med en prik mayonaise og 3 rejer
- 1 frikadelle skåret i 3 skiver. Den var i øvrigt kedelig og fabriksfremstillet
- Bacon kold og blød
- Hønsesalat som taget ud af en bakke fra Føtex og med meget lidt fugl
- Agurkesalat, som angiveligt havde stået parat i skålen siden morgenstunden
- Det samme med små syltede agurker, som der i øvrigt kun var 3 af
- 3 meget små skiver groft franskbrød, hvoraf det ene var så tyndt, at det næsten faldt fra hinanden
- Æblekagen var optøet, vandet og smagte af absolut intet. Godt, der var flødeskum på (fra dåse)
Virkelig ærgerligt, at de ikke serverer hjemmelavet mad. Omgivelserne har efter min mening fortjent mad lavet fra bunden med lækre råvarer.
Skrækkeligt sted - tag ikke derhen
Skrækkeligt sted. Betjening - der var ingen. Vi blev overset hele tiden og de havde mere travlt med at rydde- og tørre borde af, ligesom der lige skulle tales med andre.
Efter en 1/2 time uden nogen form for kontakt, valgte vi at forlade stedet.
Mødte ejeren på trappen med vare der lige var hentet. Ej heller der et eneste ord. Tænker at de var glade for, at vi forlod stedet
SWEETDEAL - nok derfor ingen interesse, men håber ikke de får pengene
Kommer ALDRIG der mere
Fantastisk frokostplatte
Helt igennem en fantastisk oplevelse. Skøn mad til prisen og super venlig betjening. Helt sikkert ikke sidste gang vi kommer og spiser der. Meget rimelige priser på drikkevarer.
Deres stegt flæsk var uspiselig
Deres stegt flæsk var uspiselig , gamle kartofler og skrækkelig persillesovs .
Fadøllen vi fik til, var doven .
Det eneste positive var betjeningen .
Elendig mad hos Klaptræet.
Vi var 5 personer, det havde købt en frokostplatte gennem Sweet deal.
Det kan dårligt beskrive, hvor ringe, maden kvalitet og kvantitet var.
Vi var som nævnt 5 personer, og så forventer man vel en anretning til 5 personer.
Da fadet kom ind, så vi, at der kun var æg med rejer 2 rejer på hver æg til 4 personer. Tjeneren sagde, at vi bare kunne bestille mere!!!
Det var kun 1 frikadelle, det var skåret i 4 skiver.
Flæskestegen var så tynd, at det, der var på fadet, svarede til et normalt stykke. Hønsesalaten har aldrig hilst på en høne. Vi kunne heller ikke bestille mere, hvis vi ville, da tjeneren var forsvundet. Jeg ved ikke, hvor Sweet deal har fået taget det billede, de reklamerer med. Det var i hvert fald ikke, det vi fik serveret. ALDRIG mere Klaptræet, og vi vil nok også overveje, om vi vil handle med Sweet deal mere, hvis deres billeder lover det samme. Jeg forstår ikke, hvorfor de ukritisk bliver ved med at sælge sådanne tilbud. De burde måske tage nogle kontroller, på det de sælger.
Ved ikke om vi bare var mega uheldige
Ved ikke om vi bare var mega uheldige, men der var skrigende børn der løb rundt i restauranten, så vi kunne slet ikke snakke sammen, vi skulle råbe til hinanden. Ikke nok med det så begyndte de at spille musik nedenunder, det hjalp bestemt ikke på larmen i lokalet. Har aldrig oplevet så meget larm før, ikke engang i legeafdelingen på mc donalds..
Betjeningen skulle man også lede længe efter, vi manglede både drikkevarer og brød/rugbrød til vores smørrebrøds tallerken..
Vil bestemt ikke anbefale dette sted til nogen..
Det er første og sidste gang jeg har sat mine ben der..
Nye ejere som var super flinke vi fik…
Nye ejere som var super flinke vi fik en dejlig frokost og god betjening.
Maden smagte godt og tjenerne var…
Maden smagte godt og tjenerne var hurtige til at sige hvis mad var forsinket
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.