Hold jer LANG VÆK...
Havde vores indbo opbevaret hos Hjørring depotrum i nogle mdr. Da vi skulle afhente, havde vi desværre smidt nøglen væk. Ejerne ville ikke give os tilladelse til, at hente det. Vi stod derfor uden alt vores indbo i over en mdr. Tiden trak ud, da ejerne ville have 10.000 til helt nyt låsesystem. Vi gjorde dem opmærksom på FLERE gange, at vi ville betale for omkodning, som ville koste under 1500 kr inkl. Nye nøgler til alt. Dette godtog de ikke. Vi manglede efterhånde senge til vores børn og os selv, sofa, borde, stole, legetøj, tøj mm, så vi endte med i samråd med vores advokat, at betale beløbet og kører nu sag mod dem. Ejerne ville gå ned i halv pris, hvis ikke vi omtalte dem på de sociale medier og gjorde os opmærksomme på, at vi så heller ikke kunne gå rettens vej. Derfor betalte vi det fulde beløb... Så hold jer LANGT væk fra Hjørring depotrum, så længe det går godt, går det godt, men opstår der problemer, er de OVERHOVEDET ikke til at snakke med, de er kun ude efter penge. PS. De har endnu ikke udskiftet låsesystemet, som vi har betalt for, her efter flere mdr.
27. september 2020