Batwing skulle passe til Intruter 2005 og frem. den var til før 2005 så beslag passede ikke. Så måtte bruge dele, fra gammel vindskærm for at få den på.
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 5 af de 5 bedste virksomheder i Motorcykelforhandler
- nr. 7 af de 9 bedste virksomheder i Motorcykelbutik
XLMOTO er et firma, der stræber efter at levere udstyr og dele til motocross-, enduro-, motorcykel- og pitbikefolket. Vores mål er at give dig en helt ny oplevelse, når du handler hos os, såvel som et produktsortiment i verdensklasse til utrolige priser.
Velkommen til XLMOTO

- Gratis fragt over 1500 kr*
- Alle bestillinger over 1500 kr leveres gratis i Danmark. *Gælder ikke for ordrer indeholdende omfangsrige produkter.
Danmark
- info@xlmoto.dk
- xlmoto.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Hurtingt og nemt
Fandt nogle gode tilbud og fik det…
Fandt nogle gode tilbud og fik det leveret indenfor en uge så jeg er helt tilfreds
Gode produkter og altid hurtig levering.
Fantastisk kvalitet til prisen 💪
Fantastisk kvalitet til prisen 💪
God og let bestilling og hurtig levering.
Delene jeg har købt passer ikke sammen
Delene jeg har købt passer ikke sammen, trods for kundeservice har været inde over ordren
Lige nu afventer jeg kundeservice vender tilbage med en løsning eller en besked på jeg er blevet forkert rådgivet
Rigtig hurtig levering
Super hurtig levering 👍
God kvalitet!
Super hurtig forsendelse. Lidt stive i starten men bliver hurtige rigtig gode og køre og gå i.
Får et par støvler med produktfejl
Får et par støvler med produktfejl, sender retur og beskeden er at XLMOTO ikke længere har modellen i min størrelse til en bytter. Fanger størrelsen på hjemmesiden efter tilbudsperiode og bestiller. Har nu betalt fragt igen og difference, haft bøvlet med retur og manglende påklædning i perioden.
20% tilbud blev til 20% merbetaling og frustrationer.
Det kan XLMOTO sagtens gøre bedre.
Altid gode tilbud
Størrelserne passer lige på
Størrelserne passer lige på, det er rigtig fornuftige priser og forsendelsen var lynhurtig. Det er ikke sidste gang jeg handler! ⭐⭐⭐⭐⭐
Bare nemt, hurtigt og god service!
Nemt, overskuelig, havde det på lageret jeg skulle bruge, hurtigt levering. Super god oplevelse med dem!