Batwing skulle passe til Intruter 2005 og frem. den var til før 2005 så beslag passede ikke. Så måtte bruge dele, fra gammel vindskærm for at få den på.
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 4 af de 4 bedste virksomheder i Motorcykelforhandler
- nr. 6 af de 8 bedste virksomheder i Motorcykelbutik
XLMOTO er et firma, der stræber efter at levere udstyr og dele til motocross-, enduro-, motorcykel- og pitbikefolket. Vores mål er at give dig en helt ny oplevelse, når du handler hos os, såvel som et produktsortiment i verdensklasse til utrolige priser.
Velkommen til XLMOTO

- Gratis fragt over 1500 kr*
- Alle bestillinger over 1500 kr leveres gratis i Danmark. *Gælder ikke for ordrer indeholdende omfangsrige produkter.
Danmark
- info@xlmoto.dk
- xlmoto.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har bestilt et par mc bukser hos dem og…
Har bestilt et par mc bukser hos dem og de skal lev i dag d 1. Er bestil d 22 de er ikke sendt og de svare ikke på mail men pengene ja de er selvfølgelig trukket. Meget dårlig stil
Kunde service alt for langsom
Kunde service trænger virkelig til en opgradering de er alt for langsomme til svare. Købte nogen holdere til sidetasker på min mc der ikke kan bruges og åbenbart også er udgået ved producenten nu. Jeg køber ihvertfalde mine vare andre steder fremover selvom prisen er billig hos xlmoto er leveringstiden alt for lang ligsom når man før i tiden bestilte vare hos 24mx der er ejet af samme firma.
handler ofte hos dem.
Fin levering, dog.,,
Fin levering, men sen information om opdatering af systemer, hvilket gav forsinkelse af levering og dermed kunne gave først gives efter fødselsdag.
Grunden til jeg handler er gode vare og…
Grunden til jeg handler er gode vare og vigtisk er man kan altid regne med varen er ok,jeg har aldrig returneret noget aldrig dårlige undskyldninger,altid leveret til tiden
Mvh j mikkelsen
Kundeservice er IKKE eksisterende.....
Jeg har modtaget en vare i god kvalitet til en god pris. Desværre er der fejl på varen. Jeg reklamerer over fejlen, og derefter er der ingen kommunikation.
DET ER EN OMMER.....
================
Du kan læse mere specifikt herunder:
Ordredato: 30/05-2026
MC-Jakke Rusty Stitches Super Neil V2 - 8XL
Jeg modtog min nye MC-jakke 03/06-2026.
Jeg tog den i brug 12/06-2026. Jeg har brugt den en enkelt gang. Den er ikke behagelig at have på. På ryggen lige under stedet hvor ærmerne er syet på jakken går der en elastik fra den ene side til den anden. Det er som om den er twistet. Man kan ikke komme i kontakt med elastikken, da den sidder inde i jakken.
Udfordringen er at jakken er ubrugelig når der er krøller indvendigt, da jeg ikke kan have min vest udover uden ubehag.
Jeg kan ikke tage billeder af den tvistede elastik, da den sidder indvendigt i jakken.
Der er to løsninger som jeg ser det:
1. Varen ombyttes for XL-Moto's regning.
2. Jeg refunderes for udgift til systue. Em lokal systue anslår en pris på 800,00 inkl. 25 % moms.
Jeg bliver bedt om billeder af varen den 16/06-2026. Desværre havner mailen i Spam.
Jeg finder mailen 18/06-2026, og skynder mig at sende de ønskede billeder.
Mandag 22/06-2026 rykker jeg for svar. Jeg har stadig intet hørt…
Jeg har forgæves forsøgt at finde telefonnummer til kundeservice, men det findes ikke.
Hvis du synes der skal være kundeservice hvor du handler, så find et andet sted at handle…
Bestilte 1 stk varer ( rygsæk) d 10…
Bestilte 1 stk varer ( rygsæk) d 10 juni
Under ordre status står den som ikke pakket endnu!
Dårlig kunde service, ikke til at komme i kontakt med
Simpelthen ikke godt nok
Kan ikke anbefales.
Vi har bestilt en hjelm d
Vi har bestilt en hjelm d. 18.6.26 og intet hørt andet end den er bekræftet og under forberedelse. Leveringsdatoen er fra 24.6-1.7.26.
Pengene er trukket uden de sender ordren. Det er dårlig service.
Jeg skal nok handler igen fra xlmoto.
Gode produkter og gode priser , men lidt lang ventetid til aflevering.
12 dage uden bekræftelse..
Lavede 2 bestillinger.
Nr. 2 blev leveret 9 dage efter bestilling.
Nr. 1 er slet ikke pakket eller plukket. Systemet påpeger ordren ikke eksisterer. (12 dage siden ordren blev lagt)
Har kontaktet XLMoto, og tog dem 3 dage for at give et autosvar.
Pt. har de mine 2000 kr som gidsel.
Du kan ikke ringe til dem, og deres svartider på mail er intet-eksisterende...
Køb hos Louis.de...
Min voksne søn ønskede sig motorcykel…
Min voksne søn ønskede sig motorcykel hjelm, støvler og plejemidler derfra.
Det er absolut fine priser, pakket godt ind, og da han desværre.fik flere af en ting, til sin fødselsdag har vi været nødsaget til at prøve refundering. Det var nemt nok, nu er det så spændende hvor hurtigt refundering kommer. Men let og overskuelig side.
Har fået bremseskiver upgrade der efter…
Har fået bremseskiver upgrade der efter foto skulle være med (aluminium
Center lav vægt)
Har altid brugt sbs bremseklodser fantastiske
Men fik stål med høj vægt
Org vægt hjul med 2 skiver 6kg
Upgrade vægt hjul med 2 skiver 7kg har skrevet mail uden svar??
Størrelser passer altid beskrivelsen
Størrelser passer altid beskrivelsen, levering er ofte hurtigt
Jeg har nu skrevet 3 e-mails til…
Jeg har nu skrevet 3 e-mails til XLmoto, og jeg får intet svar. Jeg bestilte nogle regnbukser, og ordren ligger bare der. Jeg vil gerne annullere, men ingen i kundeservice svarer. Det er en skam, for jeg har aldrig haft problemer med XLmoto før. Men det bliver frustrerende nu.
Hurtig levering af en fin vare