Heb al verschillende artikelen de afgelopen 10 jaar of zo gekocht bij xl moto, ben er altijd goed mee geweest en zeer voordelig in prijzen. Veel handelaren in de buurt hebben wij hier niet en dat zie... Se mere
Excellent on time delivery (even during a strike period by the delivery company). Good, safe decent packaging. The product itself was most satisfactory. I actually ordered it for a friend and he was... Se mere
Ik ben van dit bedrijf zeker te vrede, ondanks je niet echt een klanten profiel kunt aanmaken wat ik wat vervelend vindt (opvolging eerdere bestellingen enz.) Wat me wel stoort is dat als je iets i... Se mere
Service rapide et produit conforme a mes attentes(veste moto alpinestars textile) Merci Xl moto
XLMOTO is een bedrijf dat ernaar streeft uitrusting en onderdelen te leveren voor de motorcross, enduro, motorfiets en pit bike. Wij streven ernaar om een heel nieuwe ervaring te bieden tijdens het winkelen, evenals een niet te evenaren assortiment tegen ongelooflijke prijzen.
XLMOTO

- Is de waarde van uw bestelling boven de €150 dan staan wij voor de verzendkosten. Natuurlijk zijn alle bestellingen verzekerd en traceerbaar.
- De producten moeten ongebruikt zijn, in de originele verpakking zitten en voorzien zijn van labels.
- Gratis verzending
Belgien
- info@xlmoto.be
- xlmoto.be
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
J'attends toujours des nouvelles pour…
J'attends toujours des nouvelles pour mon colis non reçu
Goed materiaal en snelle levering
Service rapide et produit conforme a…
Snel geleverd en is zoals verwacht..
Commande conforme livraison un peu…
Commande conforme livraison un peu longue mais marchandise de bonne qualité.
Goed respons op vragen van producten
Goed respons op vragen van producten. Ben zeer tevreden over de klantendienst. Ook prachtige producten.
Goede service
Heb 3 stoelen gekocht 2 stoelen na 1…
Heb 3 stoelen gekocht 2 stoelen na 1 dag gebruik direct gescheurd
Duurt soms nogal lang
Had 3 dingen besteld en het duurde wat langer door updates van het magazijn ofzoiets stuurde ze netjes in een mail. Dus netjes gewacht toch wel lang vind ik maar had het niet dringend nodig. Nu is er 1 van de 3 dingen die ik besteld had niet bij mijn levering. Heb er al vaker besteld en vorige keer duurde het ook wel lang voor een busje olie. Vroeger was het voor mijn gevoel toch wel beter maar het komt wel aan uiteindelijk en prijzen zijn oke.
Af te raden
Kwamen datum van levering niet na. Geen verzending van het product, alhoewel de order al 7 dagen geplaatst was en het product op stock was.
Klantendienst reageerde niet
Was 24MX via XLMoto. Triest
Af te raden
Aan te raden!
Snelle levering, goed verpakt, mooie, degelijke spullen ,... top prijzen!
Zeker en vast aan te raden!!
Delivery and quality fine.
Schandelijk en verachtelijk
Als ik u geld vraag voor een dienst en deze lever wanneer het mij uitkomt, ondanks de belofte van een vast moment van uitvoering welk ik overigens als handelsmerk promoot, zou u dit zomaar pikken?!?
Misschien is die belofte wel net de reden waarom iemand voor jullie kiest.
Hier bestaat een gerechtelijke term voor, valselijk voorwendsel, dat is exact jullie werkwijze.
Natuurlijk is het makkelijk mensen bedriegen als je onaantastbaar achter wat AI verscholen zit!
Schandelijk en verachtelijk ...