Xendy Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Na een beetje te hebben aangemodderd met een ander programma, kreeg ik een mail van Joeri of Xendy niets voor ons was. Na een fijne 'intake' om elkaar kort te leren kennen, heeft Xendy ons enor... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Nextmessage heeft ons prima geholpen met de overgaan vanaf Mailchimp. De Nederlandse begeleiding is erg fijn. En de kosten zijn ook lager. Dus win-win.

Virksomhedsoplysninger

Skrevet af virksomheden

Xendy is Nederlandse email marketing software voor organisaties die email serieus nemen, van webshops en B2B-bedrijven tot stichtingen en verenigingen. Nieuwsbrieven, klantopvolging en automations zitten in één overzichtelijk pakket, zonder de complexiteit of de oplopende kosten van de grote internationale platforms. Waar we ons in onderscheiden, is wat eromheen zit. We stappen je gratis over van bijvoorbeeld Mailchimp, richten je account persoonlijk met je in en helpen snel verder in je eigen taal, via chat, mail of een videocall. Alles onbeperkt, eerlijk geprijsd, en je data veilig op Europese servers. De reviews hieronder zijn voor ons de beste graadmeter. We lezen ze allemaal en gebruiken je feedback om Xendy elke dag beter te maken. Heb je zelf ervaring met Xendy? We horen graag wat je vindt, het helpt ons én andere ondernemers die overwegen over te stappen. Benieuwd of Xendy bij je past? Kijk op de website of stuur ons gerust een bericht. We denken graag met je mee.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

13 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik maak met veel plezier gebruik van…

Ik maak met veel plezier gebruik van Xendy voor het versturen van e-mails naar onze klanten. Het platform is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en super eenvoudig om mee te werken. Je kunt snel professionele e-mails en campagnes opzetten zonder dat het ingewikkeld wordt.

Daarnaast vind ik de prijs-kwaliteitverhouding goed en werkt alles prettig en betrouwbaar. Ook de communicatie en service vanuit Xendy heb ik als erg fijn ervaren. Er wordt persoonlijk meegedacht en snel gereageerd wanneer je vragen hebt.

Voor ondernemers die op een eenvoudige en professionele manier e-mails naar hun klanten willen versturen, is Xendy wat mij betreft zeker een aanrader!

20. august 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij gebruiken Xendy nu een tijdje voor…

Wij gebruiken Xendy nu een tijdje voor onze nieuwsbrieven en dat werkt op zich goed. Het is niet te duur en als je eenmaal weet waar alles zit, kom je er wel uit.

12. maj 2026

Besvarelse fra Xendy

Bedankt voor je eerlijke review! Fijn dat de nieuwsbrieven goed lopen. Dat je even moest zoeken voordat alles op z'n plek viel, nemen we serieus, het mag natuurlijk vanaf het begin logisch voelen. Mocht je ergens tegenaan lopen, we denken graag met je mee, en we horen ook graag wat handiger had gekund. Zulke feedback maakt Xendy beter.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bij Mailchimp kreeg ik elke keer een…

Bij Mailchimp kreeg ik elke keer een verhoging. Bij Xendy betaal ik alleen voor opt-ins, waardoor ik bespaar en het maandbedrag niet telkens omhoog gaat.

9. april 2026

Besvarelse fra Xendy

Bedankt voor je review! Fijn dat het zo uitpakt. Geen verrassingen op je factuur en gewoon betalen voor wat je gebruikt: precies zoals we het bedoeld hebben. Blijf ons vooral mailen als er iets is, daar zijn we voor.

Werkt erg gemakkelijk!

Na een fijne 'intake' om elkaar kort te leren kennen, heeft Xendy ons enorm geholpen met het overzetten van de gegevens en het maken van een goede start.

Als je ergens niet uitkomt kan je altijd een kosteloze support-meeting inplannen!

Het is op het begin een beetje zoeken hoe het werkt, en aangezien wij een jong bedrijf zijn werkt het nog niet zo goed in vergelijking tot wanneer er al veel data beschikbaar is. Maar wij zien zeker mogelijkheden om te groeien met Xendy!

15. april 2026

Besvarelse fra Xendy

Bedankt, hier word ik blij van! Leuk dat we elkaar bij de intake even goed hebben leren kennen. Je hebt gelijk dat het met weinig data nog wat zoeken is. Laten we die basis samen opbouwen, dan groeit Xendy mee zodra jullie groeien. Je weet me te vinden voor een support-meeting.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Spam mails

Spam, sturen ongewenst e-mails naar e-mailadressen die nooit achtergelaten zijn...

27. februar 2026

Besvarelse fra Xendy

Bedankt dat je dit meldt, en onze oprechte excuses. Ongevraagde mail sturen naar mensen die zich niet hebben ingeschreven, gaat regelrecht in tegen waar wij voor staan. We zoeken direct uit hoe dit heeft kunnen gebeuren en zorgen dat je van ons geen mail meer ontvangt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Inzichtelijk en eenvoudig in gebruik

Inzichtelijk en eenvoudig in gebruik. Xendy werkt overzichtelijk en betrouwbaar, en bij vragen wordt er prettig meegedacht. Dankzij het platform halen we nu mooie conversies uit onze nieuwsbrief. Een fijne oplossing voor ondernemers.

5. februar 2026

Besvarelse fra Xendy

Bedankt voor deze mooie woorden! Fijn dat het overzichtelijk werkt én dat je er mooie conversies uit haalt, daar doen we het voor. Blijf vooral je vragen stellen als er iets is, dan denken we graag met je mee. Op nog veel mooie nieuwsbrieven!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijne en duidelijke ondersteuning bij nieuwsbrieven

Wij zijn overgestapt van Mailchimp naar Xendy.me en dat bevalt ons ontzettend goed. Mailchimp vonden we onduidelijk, overweldigend en doordat alles in het Engels is werkte het voor ons niet prettig.

Bij Xendy.me kregen we juist persoonlijke en duidelijke begeleiding. Ze dachten goed met ons mee over wat bij ons bedrijf past en hebben ons geholpen om nieuwsbrieven overzichtelijk en makkelijk op te zetten.

Wat we vooral waarderen is hoe toegankelijk ze zijn: als iets niet lukt, wordt het snel opgepakt en geregeld. Voor ons echt een verademing. Zeker een aanrader!

2. februar 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn overgestapt naar Xendy vanwege…

Wij zijn overgestapt naar Xendy vanwege de gebruiksvriendelijkheid en de goede ondersteuning bij het instellen. Joeri heeft ons uitstekend geholpen tijdens de onboarding, waardoor we inmiddels structureel en prettig met Xendy werken. Ook bij aanvullende vragen kun je altijd goed terecht bij de support.

Xendy biedt daarnaast nog veel meer mogelijkheden, zoals e-mailautomatiseringen en andere slimme functies. Daar moet ik mij zelf nog verder in verdiepen, maar ik heb er alle vertrouwen in dat ook dit goed en eenvoudig te gebruiken is.

26. januar 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top pakket voor een zeer goede prijs

Joeri heeft ons zeer goed geholpen met de overgang van Mailchimp naar Xendy. En dat voor een stuk lagere prijs. En goede ondersteuning in Nederlandse taal. Gemakkelijk in gebruik en veel mogelijkheden. Ik wil geen ander pakket meer

24. december 2025

Goede en vriendelijke service

Wat een opluchting om MailChimp te kunnen verlaten en mijn nieuwsbrief bij een Nederlands bedrijf onder te brengen! En dat voor pakweg de helft van de prijs. Ik zag op tegen de verhuizing, digibeet als ik ben, maar Joeri hielp geduldig en vriendelijk. De interface was natuurlijk even wennen, maar inmiddels weet ik niet beter meer. Dat alles in het Nederlands is, is een grote pre.

22. december 2025

Besvarelse fra Xendy

Dankjewel voor je mooie beoordeling. Daar doen we het voor!

Fijn (en Nederlands) alternatief voor Mailchimp

Waar we in Mailchimp vaak tegen systeembeperkingen aanliepen en veel tijd kwijt waren om e-mails er netjes uit te laten zien, werkt Xendy overzichtelijk en intuïtief.

Joeri heeft ons goed geholpen bij het opzetten van de templates en uitgelegd hoe we het systeem optimaal kunnen gebruiken. De Nederlandse support is vriendelijk en goed bereikbaar, wat het werken met Xendy nog prettiger maakt.

Kortom: Xendy biedt een gebruiksvriendelijk en professioneel alternatief voor Mailchimp, met service zoals je die graag ziet.

5. november 2025

Besvarelse fra Xendy

Fijn dat we een mooi Mailchimp alternatief hebben kunnen bieden!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij werken regelmatig samen met Joeri van Nextmessage en zijn hierover zeer tevreden! Nieuwsbrieven versturen is enorm eenvoudig met deze tool. Een mooi product wat betreft email marketing!

16. april 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

NextMessage heeft DE integratie om…

NextMessage heeft DE integratie om emailmarketing naadloos te integreren met een webshop. Doelgerichte emailmarketing, dankzij een systeem dat onze webshop niet vertraagd. Super fijn! Het marketing team achter NextMessage denkt graag mee en blinken daarin echt uit.

11. september 2023

Emailmarketing made easy

Nextmessage is een hele fijne oplossing, maakt geavanceerde email marketing makkelijk. Stel makkelijk e-mailflows in, tag eenvoudig producten in je mail en maak selecties.

Het gebruiksgemak ook zeker te danken aan de (Nederlandse) support. Nieuwe functionaliteiten worden op aanvraag gebouwd. Ook wanneer dat niet het geval is wordt meegedacht naar een oplossing.

Zou Nextmessage zeker aanraden.

11. september 2023

Overstap naar Nextmessage

Wij zaten met onze webshop bij Mailchimp maar hebben afgelopen december de overstap gemaakt naar Nextmessage. Joeri en het team hebben ons erg goed geholpen en meegedacht over de juiste campagnes. Zij regelen alle automations en wij doen zelf de nieuwsbrieven. Een aanrader voor elke webshop die serieus aan de slag wil met email marketing.

12. april 2023
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.