xel Anmeldelser

4,7

Xel is er écht voor mij—via e-mail of rechtstreeks telefonisch. Geen eindeloze zoektocht naar contactmogelijkheden, maar direct en persoonlijk contact, van mens tot mens. Geen machines! Binnen... Se mere

Keer op keer sta ik versteld van de hulpvaardigheid, de duidelijkheid, en de snelheid waarmee het Xel-team mijn requests beantwoordt en, zeer belangrijk, ook oplost. Ikzelf ben geen IT'er en stel da... Se mere

De service van Xel is buitengewoon goed! Nooit eerder had ik zo'n fijne klantervaring. Het was snel, ontzettend vriendelijk en van hoge kwaliteit. Ik belde voor het koppelen van mijn e-mailadres aan m... Se mere

Wij zijn al een tijd klant bij Xel en zijn telkens tevreden over hun service. Wat ons opvalt, is hoe snel en professioneel ze helpen en altijd met een passende oplossing komen. Vooral Naldo is vri... Se mere

1. Webhostingvirksomhed

xel startte met één droom: zonder gedoe je websites online. Nu maken we die elke dag waar, samen met onze klanten. We dragen met trots bij aan het succes van gepassioneerde bloggers, gedreven webwinkelhouders, ambitieuze ondernemers: iedereen met online dromen en ambities. We weten wat je nodig hebt, we zijn net als jij. xel is de plek waar iedereen een website kan maken, van enthousiaste beginners tot doorgewinterde pro’s. Waar we hoogwaardige technologie toegankelijk voor je maken. Waar we je persoonlijk ondersteunen. Waar we je blijven inspireren om het maximale uit jezelf te halen.

4,7

Ben al een paar jaar klant en tot nu…

Ben al een paar jaar klant en tot nu toe heel tevreden. Vriendelijke, vakkundige service ontvangen. Wat ik ook heel belangrijk vind is het snel telefonisch met een echt persoon en geen 5 tot 20 minuten in een wacht riedeltjes terecht komen.

12. januar 2024

goede helpdesk

Ik vind de helpdesk van Xel goed. Je krijgt snel iemand aan de telefoon en ze lossen dingen meestal snel en altijd goed op.

12. december 2023

Super service, omzetten naar goekoper pakket, zonder gedoe en altijd een zeer plezierige medewerker aan de telefoon die oprecht meedenken, super!

12. december 2023

Goed geholpen

Ik moest wat gegeven overzetten en kreeg hulp van de support van xel totdat het opgelost was. Bedankt, wel!

8. december 2023

De dienstverlening van Xel.nl is top

De dienstverlening van Xel.nl is top. Ze zijn altijd beschikbaar om je vragen te beantwoorden. De vragen worden zo snel mogelijk per mail beantwoord. Ik heb nooit lang op hun antwoorden moeten wachten. Dankzij hun dienstverlening en ondersteuning heb ik mijn eerste website kunnen maken. Ik ben dik tevreden over hun dienstverlening.

7. december 2023

Top!!

De service lijn van xel is altijd snel en behulpzaam. Altijd heel tevreden over xel en heb er enkele jaren gebruik van gemaakt!

6. december 2023

Fantastisch geholpen

Ik vind het heel leuk om alles zelf te doen. Van filmen, monteren, interviewen, schrijven tot een website bijhouden. Maar soms loop ik vast. Dat gebeurde met mijn website. Ik vond mezelf best een beetje lastig. Gelukkig leken jullie daar geen last van te hebben. Ik werd ontzettend goed geholpen. Telefonisch en via de mail. Duidelijk, vriendelijk en alles werkt weer. Super!

4. december 2023

Support vraag snel en goed opgevolgd

Snelle opvolging van support vraag en duidelijke communicatie over oplossingen die ook goed zelf uit te voeren zijn, ook als je niet zoveel verstand hebt van de technische aspecten van een website. Fijn en snel geholpen!

29. november 2023

Persoonlijk en menselijk

Persoonlijke, snelle en vriendelijke service waarbij ze rekening houden met evt. bijzondere omstandigheden en dan zelfs een uitzondering maken.

16. november 2023

Ik vond het heel fijn dat er met mij werd meegedacht.

Ik vond het heel fijn dat ik de registratie van mijn domeinnaam en de hosting van mijn website stop kon zetten, ook al was de opzegtermijn verlopen. De XEL medewerker begreep mijn uitleg waarom ik dit niet op tijd had gedaan. Ook de vlotte reactie op mijn hulpmailtjes waardeerde ik zeer.

12. november 2023

Hele fijne klantenservice!

Xel is een superfijne partner om mee samen te werken. Ik bouw als jonge ondernemer zelf mijn website, terwijl ik daar helemaal geen ervaring mee heb of verstand van heb. Toen ik er eenmaal mee begonnen was zonk de moed me gelijk weer in de schoenen.. veel te moeilijk. Maar toen belde ik Xel. Jimmy heeft me in een halfuur de basics van Wordpress laten zien, waardoor ik nu zelf verder kan. Hoe handig is dat?! En ik mag ook nog eens blijven bellen als ik weer tegen dingen aanloop. 100% recommend!

26. oktober 2023