Top product (USB-C Dockingstation XR-Dockr-100) & top service. Product doet wat die moet doen en een degelijk product. Snel geleverd en ook snel gereageerd op de extra vragen die ik had.

Superhandige USB stick. Heel wat opslag voor een correcte prijs. Snelle levering. Extra info per mail met goede tips om de stick te gebruiken. Blij met deze aankoop!

Handige stick waar mijn bestanden snel opstonden! Onderin mijn telefoon en even later stonden ze er al op. Ook handig dat hij ook een aansluiting voor de laptop heeft en er een handig bewaardoos bij z... Se mere

Fijne USB stick, zit er solide uit en wordt geleverd met een opbergdoosje. De reden voor aanschaf (wat ook fijn is) aan deze USB stick is de mogelijk om hem zowel met USB A als USB C te kunnen gebrui... Se mere

1. Butik med computertilbehør

Wij bieden via onze webshop kwalitatieve producten aan tegen een scherpe prijs

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

Stick werkt perfect

Stick werkt perfect. De 128gb is in de praktijk ongeveer 118gb, maar dat is prima. Schrijfsnelheid ongeveer 53mb/s. Werkt stabiel, geen klachten.

27. marts 2026

Super

Super! Klein en veel opslag. Mijn telefoon heeft in één keer weer opslagruimte. Zooooo blij mee....
En lekker snel ontvangen....

25. marts 2026

Prima backups!

Prima backups!
Radsman • 60-69 jaar • Amsterdam • Heeft dit artikel gekocht
Heel snel de bestelde usb stick ontvangen, op mijn verzoek geleverd via Budbee kluisje. De stick ziet er fraai uit, is van metaal. Wordt geleverd in metalen doosje dat helaas gedeukt aankwam. De stick werkt, voor lightning is een Chinese app nodig. De app is Engelstalig en werkt goed, ik moest wel even wennen. De stick is niet goedkoop, maar dan heb je ook wat (512 GB!). Daar kunnen heel wat foto's op.

14. marts 2026

Usb met dubbele poort en grote…

Usb met dubbele poort en grote opslagruimte

Dubbele poort voor zowel gsm als laptop.
Geen beschermkapje aanwezig.
Usb met dubbele poort, voor zowel de gsm als de
laptop. Snel en makkelijk foto's verplaatsen om
ruimte op de gsm te besparen en vervolgens
eenvoudig weer te bewerken op de laptop. Snelle
en correcte levering. In een mooi bewaardoosje.

13. marts 2026

Super snel geleverd

Super snel geleverd. De USB stick is super snel en voelt zeer stevig door het materiaal waarvan hij is gemaakt en erg handig de USB C en A aansluiting.
Mooi opbergdoosje erbij. Al met al blij met deze aankoop

10. marts 2026

Geweldige service en geweldige stick

Ik heb vandaag mijn stick ontvangen. Ik heb deze gekocht als harde schijf voor mijn dochter. Ze wordt ieder moment geboren en zo heeft ze in ieder geval een betrouwbare opslag voor alle foto's en video's die gaan komen. Ik heb 128 gig besteld dus daar kunnen we even mee vooruit. Wordt ook geleverd in een super mooi doosje dus ik ben echt blij.

3. marts 2026

Mooi design, metalen opbergbox

Eindelijk is de stick binnengekomen, dat mocht even duren dankzij PostNL.

De stick zelf ziet er strak uit en wordt in een handig metalen doosje geleverd.
De werking van de stick is zoals verwacht, snel , zeker en efficient

25. februar 2026