Bliv ikke hacket! for så er din konto allerede død. Min blev permanent bannet efter et hack, og jeg ejede ikke engang en konsol på tidspunktet. Jeg kan ikke appeal... Support? Fuldstændig li... Se mere

Xbox er ærligt talt det værste jeg nogensinde har oplevet. Jeg ville spille Minecraft efter ikke at have spillet i flere år. Denne proces tog mere end 45 minutter at sætte i stand og jeg var ved at bl... Se mere

1. Spiltjeneste
  2. Spilbutik
  3. Hobbyforretning
  4. Videospilbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Xbox.com is your ultimate source for all things Xbox and Xbox 360. Get news updates; game trailers, screens, previews, and strategy; hardware information; community buzz; the latest Xbox LIVE and My Xbox coverage; forums; support; and much more!

1,4

Dårlig

1 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

1,4

(1.439)

Jeg har haft xbox lige siden den…

Jeg har haft xbox lige siden den originale, har stadig 4 forskellige xbox konsoller som fungere til den dag i dag og som ikke har haft brug for reperation i 5-10 år. Jeg havde fornøjelsen af at eje flere xbox 360 som lavede red ring of death. Men jeg fik god hjælp til at få repareret mine konsoller. Har været en del af xbox live siden ca. 2008 og jeg har hovedsageligt kun haft gode oplevelser med deres konsoller, deres service og support når der opstod problemer. Jeg er meget glad for alt den sikkerhed man kan sætte op for at beskytte sin profil og de få gange jeg oplever at folk har prøvet at hacke min profil har de fejlet. Jeg er vild med hvor meget backwards capability konsollerne har, lidt ked af det ikke fortsatte mere. Jeg syntes at Gamepass er dyrt, men hvis man udnytter det fuldt ud med streaming, bonus content og alt andet så føler jeg det er en fair pris. Valget at kunne downloade eller streame nye og gamle releases er et stort plus, jeg ville dog ønske der var mere info omkring hvor længe spil bliver på Gamepass. Jeg håber at Xbox kommer til at forsætte i mange år ud i fremtiden. Jeg har bygget nogle af mine bedste venskaber og minder indenfor gaming igennem deres live service.

21. juni 2026

Synd at xbox gamepass er blevet så…

Synd at xbox gamepass er blevet så dyrt. Der kommer flere og flere spil du kun kan spille som multi player. Jeg vil anbefale spillere til evt. YouTube om spillet er noget for dig og så købe det, for helt ærligt kan du købe mange spil hvis du spare 150 kr om måneden.

23. april 2026

Dårlig oplevelse fra Microsoft/Xbox

Jeg er ærligt talt ret frustreret.
Vi har købt både Crash Bandicoot 4: It's About Time og Crash Team Racing Nitro-Fueled til vores Xbox One for næsten 1000 kr. – og nu virker det simpelthen ikke.
Det er ikke småpenge, og man forventer altså, at spil i den prisklasse bare fungerer. Især når det er gennem en platform som Microsoft / Xbox.
Det her er ikke bare en lille teknisk fejl – det er en virkelig dårlig kundeoplevelse. Vi står med et produkt, vi har betalt for, som ikke kan bruges.
Jeg forventer:
En forklaring på, hvad problemet er
En løsning der virker
Eller pengene tilbage
Det burde ikke være kundens ansvar at fejlsøge på den her måde, når man køber et færdigt produkt.
Lige nu føles det ærligt talt som spild af penge.
Jeg håber, I tager det her seriøst og får det løst hurtigt.

4. april 2026

DU BLIVER STRAFFET FOR AT BLIVE HACKET KØB IKKE EN XBOX!!!

Jeg kan ikke appeal... Support? Fuldstændig ligegyldig som at råbe ind i et sort hul.

Du mister alt: dine spil, dine penge, din konto, og de gør absolut ingenting for at hjælpe dig. Det er ikke bare dårlig service, det er ren ligegyldighed.

Hvis noget går galt, er du alene. De tager dine penge og forsvinder, så snart der er problemer.

LAD VÆR MED AT KØBE EN XBOX.

4. april 2026

Svindel og bedrag

Som mange andre forfærdelige service, været kunde der siden de kom ud, og efter de nye priser stiger jeg os, selvom jeg ikke burde. For på min regning står der 129 kr, men når jeg trykker betal, ændre den sig til 199 svindel og bedrag, håber de går neden under og hjem med det svindel.

29. oktober 2025

Min xbox konsol køre som den skal det…

Min xbox konsol køre som den skal det er kun sky streaming der ikke fungere og købe spil og spilene fungere som de skal ellers er problemet haj tænderne på spillet og at de er lidt bedre over for spille udviklere en sony og at det er en god konsol

7. januar 2025

xbox = dudu

vis man kunne give mindre ville jeg gøre det kan ikke komme ind på min konto da den kode jeg har valgt som jeg skriver flere tusinde gange om ugen og som er den jeg kode jeg altid bruger mener xbob jeg altid skriver forkert

21. januar 2025

Forfærdelig service

Forfærdelig service, og ikke fungerende software.
Forfærdelig service, og ikke fungerende software. Spar dine penge, og find en anden service. Render på error efter error, ingen hjælp at få, og ingen løsning i sigte. Jeg kan ikke installere spillene, de fejler ved 100 procent installeret, og jeg har prøvet alt Microsoft siger man skal gøre, for at løse det, men det nytter intet, og de er ikke til at få hjælp fra.

6. december 2024

Verdens ringeste support

Kundeservice i Danmark er TOTALT UMULIG at komme i kontakt med

Prøver at kontakte dem i fbm spil der forsvinder fra min konsol men det er nærmest umulig at finde nummer eller andet på dem (chat eller lign.)
Da jeg endelig finder et nummer ligger nummeret på automatisk og siger jeg skal finde hjælp selv på deres hjemmeside. Hvis man endelig skal have en konsol så spil da Playstation de har da i det mindste en support der er nemmere at få fat i

Kunne der gives 0 stjener x10 var dette gjort

16. september 2024

Xbox

Xbox. hold da op en omgang l-o-r-t, prøvede at logge ind om og om igen hver gang jeg skrev kode og mail, loadede den, efter det loggede den mig af i 20-25 minutter håber virkelig de får fikset deres l-o-r-t-e firma

26. august 2024

Returnering/refundering er på ingen…

Returnering/refundering er på ingen måde mulig! Man bliver ledt i ring når man følger links. Det er dybt groteskt og på grænsen til ulovligt ville jeg mene! Der er ingen måde at komme i kontakt med dem på, og de links og instrukser de giver ifbm. at man skal registrere en retur virker ikke! Jeg vil bare have returneret et spil jeg har haft åbnet i ikke engang 10 min, og derefter lukket igen fordi man ikke kunne spille multiplayer som forventet!

20. juli 2024

Crap controllers

Er på controller nr. 7 på Xone
som nu også er færdig... Én eneste gang på gulvet (40 cm) og så var der stick drift. (Andre har slet ikke været tabt)
Ingen deadzone muligheder på konsollen, så hvis ikke spillet har det, så er det bare ærgerligt.
Microsoft er udemærket klar over det, men tjener kassen på deres skod produkt, så det bliver nok ikke anderledes.

22. august 2023

Xbox support Grup Danmark yder en helt…

Xbox support Grup Danmark yder en helt eminent service..... fra chat ringede de som ønskede til os og brugt 1 time i opkald med os imens de kæmpede med at fixe vores indstillinger så Forza hurising 5 kom til at virke.... Vi er dybt taknemlig . Service til UG. Nogle virkelig søde og kompetente supporter.

17. marts 2023

Deres refund politik er lige til at lukke op og 💩 i 🤦🏼‍♂️ De overholder den ikke.

Overholder ikke deres egen terms and conditions for spil, købte et spil og bad om refund samme aften. Fik denied med det samme, måtte gøre alt muligt bare for at få fat i supporten og efter at have talt med dem 3 gange, kan de stadig ikke se at jeg overholder terms and conditions. De giver heller ikke noget svar, bare et standard svar og at jeg ikke kan få refunderet beløbet. Brug noget andet end Xbox for din egen skyld, der er ingen service at hente.

26. januar 2023

Forfærdelig service, og ikke fungerende software.

11. december 2022

dårligste support fra xbox…

fik den dårligste support fra xbox denmark.Jeg blev rådet i elgiganten til at det var ok at købe fifa 23 til xbox one og den vil virke til xbox x som var på vej til mig.nar fik min x fandt jeg ud af at det var løgn hvad de sagde til i butikken.
Jeg kontaktede xbox denmark support og ville gerne betale de ekstra for en upgrade eller måske får en refund for den forkerte version så jeg ku købe det rigtige.Fik at vide at det kunne ikke lade sig gøre og at næste gang skal jeg bare undersøge tingene bedre.
For Microsoft ville det ikke koste 1 kr og får mig koster de 700 kr som jeg vil ikke betale..så jeg fortalte til den "flinke" mand at jeg retuner min xbox x og holder mig væk fra microsoft og det var han også ligeglad me...
Flot microsoft

12. oktober 2022