Som mange andre forfærdelige service, været kunde der siden de kom ud, og efter de nye priser stiger jeg os, selvom jeg ikke burde. For på min regning står der 129 kr, men når jeg trykker betal, ændre... Se mere
Overholder ikke deres egen terms and conditions for spil, købte et spil og bad om refund samme aften. Fik denied med det samme, måtte gøre alt muligt bare for at få fat i supporten og efter at have ta... Se mere
Bliv ikke hacket! for så er din konto allerede død. Min blev permanent bannet efter et hack, og jeg ejede ikke engang en konsol på tidspunktet. Jeg kan ikke appeal... Support? Fuldstændig li... Se mere
Xbox er ærligt talt det værste jeg nogensinde har oplevet. Jeg ville spille Minecraft efter ikke at have spillet i flere år. Denne proces tog mere end 45 minutter at sætte i stand og jeg var ved at bl... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Xbox.com is your ultimate source for all things Xbox and Xbox 360. Get news updates; game trailers, screens, previews, and strategy; hardware information; community buzz; the latest Xbox LIVE and My Xbox coverage; forums; support; and much more!
USA
- www.xbox.com
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Virkelig anstrengende maskine.
Konstant skal der bekræftes koder.Meget lange opdateringer hele tiden.Nærmest umuligt at spille 2,med mindre at man køber xbox live til en formue,og har 2 maskiner.mega anstrengende maskine på alle områder,fortryder bittert mit køb,og vælger så at spille på min 360,mens one står stand by på hyllen.
Microsoft tyranni
Har købt et spil, men inden man kan få lov at bruge det, skal man have en konto hos Games for Windows Live.
Men inden man kan det skal man have en konto hos X-Box.
Sikken engang tyranni, for at komme mig i deres lomme. NEJ TAK
XBOX support generelt.
Jeg er ikke nogen teknik nørd, så da knægten havde fået en xbox-one i julegave af sin faster i USA, måtte jeg ud og købe en rejse adapter til strømforsyningen, i elektronik forretningen, spurgte jeg til om man "bare" kunne slutte boksen direkte til via denne adapter, hvortil svaret var " detmente de nok". For at være helt sikker på at jeg ikke gjorde noget galt, "worst case" brændte xboxen af, kontaktede jeg xbox support via chat (på engelsk), her spurgte jeg specifikt til om det var et problem at slutte en 110v amerikansk xbox til europæisk strøm på 220v. svaret var "ikke noget problem, bare slut til".
Resultatet var naturligvis at sikringerne i huset røg, sammen med strømforsyningen til boxen, jeg kontaktede straks xbox support igen og fortalt, at det nok ikke var den bedste rådgivning jeg havde fået. Supporteren kunne finde min tidligere chat frem og godt se at det ikke var så heldigt, men kunne ikke rigtig gøre noget, da jeg skulle kontakte den danske support over telefon, men at det ikke ville være et problem. Jeg måtte så vente til mandag, da sådanne ting naturligvis sker i weekenden. Danske support kunne så fortælle at selv skulle betale for en ny strømforsyning, jeg henviste til min chats med support i weekenden, men dem kunne man pludselig ikke finde mere. Løsningen ville være at jeg selv kunne gå ind på xbox hjemmeside og bestille en ny strømforsyning til ca. 30 euro eller support kunne bestille en til ca. 45 euro for mig. Jeg valgt at spare de 15 euro og selv gå på xbox hjemmeside, den brød så ned hver gang jeg skulle bekræfte købet af strømforsyning, hvorefter jeg måtte vende tilbage til xbox support pr. telefon, med en forventning m at når deres hjemmeside nu var nede, så ville de naturligvis tilbyde mig at sælge strømforsynigen til mig for de 30 euro, nej fejl igen jeg måtte købe den til den dyre pris, som forøvrigt ikke var 45 euro, men 54. Med en ivrigt hoppen dreng bag mig måtte jeg opgive min kreditkort oplysninger og punge ud med 54 euro. så lang så godt, så kunne support oplyse at det ville tage op til 14 før strømforsyningen ville dukke op med posten.
Jeg ved godt at, havde jeg fået den rigtige support fra starten, skulle jeg havde været ud og investere i en strømforsyning alligevel, med er forløbet der er helt grotesk og villigheden for at kompensere for fejl fra xbox side. 1. den fejlagtige rådgivning 2. den dyre løsning fordi deres hjemmeside var nede og 3. fejl agtig oplyst pris fra 45 - 54 euro.
Nå ovenstående er sagt, så er support personalen altid flinke og snakke med, og har tidligere været behjælpelig med andre problemer, men denne sag var for dårlig.
Meget dårligt
Jeg købte en XBox og sidenhen en XBOX dvbt-receiver. Receiveren virker ikke så jeg kan ikke se tv-kanaler... Hvad værre er at jeg brugte min gamle xbox 360 til at se Netflix. Og det virker skam. Op XBOX One hænger det bare hele tiden. Jeg genstarter enheden og jeg kan stadig ikke få kontakt med Netflix. Og sådan fortsætter det bare i en strid uendelighed. Enheden spørger også om password hver gang jeg tænder den uagtet jeg har konfigureret den ikke til at gøre det.
Bottomline er at jeg kan ikke se Netflix i 99 ud af 100 tilfælde. Jeg skal altid logge på med password. Som mediacenter er XBOX One en død sild. Jeg kan på ingen måde anbefale dette produkt. Hold jer til jeres Xbox 360 eller find noget andet. XBOX One er nok den største skuffelse jeg nogen sinde har købt..
------------
Nota bene
jeh har så lige talt med deres support som var fremragende. Jeg vil lave et nyt indlæg, hvis det viser sig deres forslag virker
FANTATISK SERVICE
Jeg havde problemer med min kinect til min xbox så kontakede jeg kundeservice jeg skulle bare sende pakken så kommer der en ny
xbox live gold
jeg syntes det er for dårligt at man skal betale penge for at spille online. xbox vil få flere kunder hvis det er gratis at spille online og lave party. det er derfor at jeg sætter det til 3 stjerner men ellers er det fint
Udemærket!
Jeg ville sige, dette er en udemærket side, som giver et udemærket valg af ting.
eneste irritation jeg har ved Xbox, er deres Xbox Music, som ikke fungere til Windows 7, dvs jeg har et musik program på mobilen, jeg betaler for, men kan ikke lave afspillings lister, og deres Zune' virker da overhoved ikke!
Ellers virker det upåklageligt, og venlig kundeservice!
Den værste hjemmeside og selskab jeg nogensinde har haft med at gøre!
Hvis man oplever problemer med sin xbox, findes der ingen telefonnumre eller kontaktmailadresse, som man kan henvende sig til. Når man går ind på hjemmesiden for at få hjælp, crasher denne så snart man når frem til den side, der hedder "vi kontakter dig".
Jeg har nu forsøgt mig i frem i 3 dage - 11 timer (!!!) i alt, uden held. Jeg er nu fuldstændig overbevist om at Microsoft VIL gerne undgå at snakke med sine kunder, og gør ALT for undgå dette!
Man havde ikke de rigtige disk tilbage på lager.
Blandede oplevelse med Xbox support.
Store lyd problemer med deres IP telefoner (De sidder i Irland) så de første par gange blev der "lagt" på.
Jeg havde købt et Forza Motorsport 3 spil i udlandet, men der mangler både disk 2 og så har de lagt en "classic" disk i boxen.
Supporten ville dog gerne sende en disk, men de havde hverken disk 2 eller original disken til spillet og kunne altså kun sende den samme disk som jeg har. Og det kan jeg jo ikke bruge til noget, men de havde da en løsning, som bare ikke lige passede på mig desværre.
lige ved og næsten!
Let repartion - gratis enddag - hentet på min adresse og kørt til tyskland for at blive repareret - og afleveret igen på min addresse ca 1-2 uger efter i fin stand.
Kun Xbox live jeg har problemer med! jeg betaler gerne for Xbox live da det er en fed extra ting og have! Dog syntes jeg det er til grin at de 60 kr trækkes lad os sige den 1. hver mdr og den 2. hver mdr blokkes 60 kr til næste betaling hvilket ville sige de låser mine penge! det syntes jeg ik så godt om ærligtalt.
Hold dine kortoplysninger væk fra den side
Fik indtastet kortoplysninger på et Xbox Live abonnement. Det var fysisk umuligt at stoppe den aftale og slette mine kortoplysninger. Mails til Microsoft hjalp ikke. Jeg skulle ringe til dem og når jeg ringede kunne man ikke hjælpe.
Der blev trukket 60 kr om måneden selv efter jeg havde skrevet til dem og bestilt min konto lukket. Det endte med jeg lukkede mit kort og gjorde dem opmærksom på de ikke fik flere penge. Sjovt nok har de ikke givet lyd fra sig siden.
Gør nogle gode ting, men hold op det er amerikansk på den dårlige måde. At drive forretning på den måde burde ikke være noget man forbinder med et stort firma som Microsoft.
Dårlig lavet!! tar 10000 år bare får at kunne spille GTA4 på pc!!
Jeg købte gta 4 over steam, og henter det tar et pr timer, det jo så ok..
men når man så har hentet det og ville lave en profil.. SKAL MAN oprette en games for windows bruger!, jeg siger ja ok.. og kommer ind på x box live hjemmeside! og skal oprette en bruger, kan jeg bruge min rigtige email? nej det kan jeg ikke! JEG SKAL BRUGE EN HOTMAIL! SOM WINDOWS SJOVT NOK OGSÅ STÅR FÅR!!!!!. og når den er lavet, går jeg ind i spillet igen, og skal indtaste e-mail, og password.. hvor efter den finder profil.. 5 sec efter kommer den op igen hvor jeg skal logge ind igen! hvorefter jeg gør det.. IGEN!.. efterfulgt af at jeg skal genstarte min pc bare fordi den har updateret noget games fra winsows......... efter fulgt af det næste som sker! sammenlagt har det taget omkring 20 min bare får at komme der skal! hvad er mon det næste!!!!!