Zowel verkopers Marianna als Jelke hebben me veel informatie gegeven en meegedacht over wat het beste bij mij past. Heel prettig allemaal.

Se, hvad kunderne siger
Vandaag onwijs goed geholpen door Jamie en Monique. Allebei erg vlotte dames waardoor het contact makkelijk verliep. Jamie weet erg veel van alle beschikbare producten die het bedrijf verkoopt en is... Se mere
Daan en zijn collega's van de klantenservice hebben gemerkt dat mijn bestelling niet ideaal was voor mij, en ze hebben contact met mij opgenomen en meerdere keren met me meegedacht over wat mijn alter... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Waarom X²O Badkamers?
Skrevet af virksomheden
- Dubbel zo blij met korting op jouw badkamer
- Van een badkamer van X²O word je pas écht dubbel zo blij, want dankzij onze aanpak – zonder tussenpartijen en dankzij efficiënte processen – kunnen we je het hele jaar door héél voordelige prijzen bieden. In al onze showrooms én in onze webshop.
- Dubbel zo blij met jouw keuze
- In onze showrooms vind je zo’n 70 inspirerende voorbeeldbadkamers op realistische grootte. Bij ons geen gesjoemel, maar een vrijblijvende en transparante offerte én een laagste prijsgarantie zodat je nooit te veel betaalt.
- Dubbel zo blij met onze service
- Daar bovenop ontvang je tot 10 jaar garantie. Wist je al dat wij 95% van ons assortiment uit voorraad kunnen leveren. Zo kun jij snel aan de slag met jouw project! Niet zoveel haast maar wel profiteren van de beste prijzen? Wij kunnen jouw bestelling tot wel 12 maanden gratis opslag. Dat geeft een goed en georganiseerd gevoel. Jij blij, wij blij.
Kontaktoplysninger
Hoge Rijndijk 291, 2382 AN, Zoeterwoude- Rijndijk, Holland
- 0712034044
Dubbel zo blij mee
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goede klantenservice
Goede klantenservice, binnen 10 minuten reactie met een passende oplossing!
Hele fijne service!
Zeer vriendelijk.
Zeer vriendelijk.
Parate kennis.
Mooie showroom.
Netjes gerangschikt.
Snelle duidelijke offerte.
Offerte makkelijk zelf te wijzigen.
Prima! Houwen zo.
Fijne verkopers
In de winkel advies gekregen en direct…
In de winkel advies gekregen en direct besteld. Levering binnen 3 weken.
Meedenkend en realistisch
De winkemedewerker heeft me rustig, meedenkend en realistisch geholpen. Eerlijk advies over de keuzes die je moet maken voor een nieuwe badkamer. Hele prettige ervaring met goede service!
Bijna op de koffie voor de gezelligheid en service…
Nadat we ideeën op hebben gedaan in de winkel konden we zelf bestellen.
Kort erna wordt ik gebeld.... je loopt een korting mis. Hoe lief!!!!
Dan is de bestelling geleverd en zie ik dat ik zelf een fout heb gemaakt. Meteen gebeld...zelfde telefoniste.... het werd gewoon gezellig met grapjes erbij!!
Maar het belangrijkste...met aandacht en echt inzet alles zo fijn geregeld. Geen verwijt over zelf besteld hebben of zelf fout gemaakt... gewoon respect.
Toffe medewerker.... bestaan de pluimen nog? Zij verdiend er meer dan 1.
Na zo’n anderhalf jaar na aankoop van…
Na zo’n anderhalf jaar na aankoop van een regendouche liet de lak op een van de knoppen los. Na 1 mailtje met een vraag over garantie kreeg ik bericht terug met adviezen over onderhoud en daarbij kreeg ik ook een nieuwe knop voor de douche opgestuurd, dat is pas service!!
Professionel en snel service.
Goed geholpen met duidelijke uitleg en goed meegedacht
Wij zijn zeer tevreden over verkoopmedewerker Jelke.Hij heeft ons uitgebreid geholpen en geadviseerd bij het bepalen van onze evt keuzes voor badkamer en toilet. Dacht goed met ons mee en was zeer geduldig.
De medewerker was kundig
De medewerker was kundig, wist precies wanneer hij de achtergrond moest opzoeken en wanneer hij moest adviseren. Prettig.
Nieuw douchescherm
Ik wilde alleen een nieuw douchescherm, werd goed geadviseerd kreeg rustig de tijd. Werd niets opgedrongen.
Keurig verpakt en op tijd geleverd.
Ben er zeer blij mee.
Goeie uitleg bij zaken als hoogte douchebak, soort afvoer ed
Er werd ruim de tijd genomen, ook voor alle (ook technische) vragen. Ook uitleg bij zaken die de gemiddelde badkamer 'gewoon' in je offerte opneemt, zoals bijvoorbeeld een afvoerdrain.
Zeer correct en vriendelijk geholpen
Veel wastafel meubels in verschillende…
Veel wastafel meubels in verschillende maten en modellen te zien. Aardige medewerker.