Lokation
Skift lokationTinnegieterstraat 22, 5232 BM 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, NL
Se, hvad kunderne siger
bestelling was thuis aangekomen en bij openen is deze douch scheiding glas uit elkaar gevallen en ben door de service van deze verholpen met een nieuwe scheiding glas . Superr verholpen bedankt
Aantal weken geleden een wc op donderdag of vrijdag besteld, levering gepland voor zaterdag, door transporteur dynalogic verzet naar maandag. lang verhaal kort 2x verzet door transporteur, 1x doo... Se mere
Virksomheden har svaret
Goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Linie Lado badkamermeubel met Vano wastafel, dubbele uitvoering, mat wit en een hangkast. Het ophangsysteem is iets minder handig dan wat we hadden. Heel... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Waarom X²O Badkamers?
Skrevet af virksomheden
- Dubbel zo blij met korting op jouw badkamer
- Van een badkamer van X²O word je pas écht dubbel zo blij, want dankzij onze aanpak – zonder tussenpartijen en dankzij efficiënte processen – kunnen we je het hele jaar door héél voordelige prijzen bieden. In al onze showrooms én in onze webshop.
- Dubbel zo blij met jouw keuze
- In onze showrooms vind je zo’n 70 inspirerende voorbeeldbadkamers op realistische grootte. Bij ons geen gesjoemel, maar een vrijblijvende en transparante offerte én een laagste prijsgarantie zodat je nooit te veel betaalt.
- Dubbel zo blij met onze service
- Daar bovenop ontvang je tot 10 jaar garantie. Wist je al dat wij 95% van ons assortiment uit voorraad kunnen leveren. Zo kun jij snel aan de slag met jouw project! Niet zoveel haast maar wel profiteren van de beste prijzen? Wij kunnen jouw bestelling tot wel 12 maanden gratis opslag. Dat geeft een goed en georganiseerd gevoel. Jij blij, wij blij.
Kontaktoplysninger
Tinnegieterstraat 22, 5232 BM, 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Holland
Dubbel zo blij mee
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goed en snel geleverd
Geweldige service!
Het bedrijf denkt mee en is oplossing gericht.
Geweldige service! Dank.
Gewoon fijne winkel
zeker een aanrader
Superr verholpen bedankt
Goed en vriendelijk geholpen!
Goed en vriendelijk geholpen!
Hopelijk wordt het ook bezorgd op de afgesproken dag, want daar helaas nog niets over gehoord.
Ervaring van showroom tot levering en…
Ervaring van showroom tot levering en de verwachting van het product was helemaal perfect!
Hele goede service
Hele goede service. Nog wat wisselingen in de bestelling als gevolg van verbouw en nieuwe inzichten. Héél goed en prettig geholpen door X2O.
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Vond de fysieke aflevering traag
Vond de fysieke aflevering traag. Tijd tussen bestelling en produkt thuis, te lang. Voortaan ga ik weer naar een store.

Besvarelse fra X²O Badkamers - X²O - Webshop NL
Supersnelle levering en top qualiteit
Supersnelle levering en top
Qualiteit kraan. We zijn er heel
Blij mee.
Prima service
PostNL leverde de door mij bestelde doucheset af bij een afhaalpunt op een uur reizen bij mij vandaan. X2O heeft vervolgens de moeite genomen om de doucheset, die op mijn verzoek naar de afzender was teruggestuurd, opnieuw te verzenden, zodat hij bij mij thuis kon worden afgeleverd. Prima service dus!
De doucheset is inmiddels geïnstalleerden doet het prima.
Product is mooi!
Product is top, jammer dat je verzendingskosten moeten betalen indien je het product gaat afhalen in de winkel (belgie)!! Product besteld in NL was is iets goedkoper ondanks de verzendingskosten.
Goed website en ruim aanbod
ruim aanbod, duidelijk wat je nog meer nodig hebt om het te installeren en scherpe prijzen.
Goede kwaliteit, maar slechts 1 bezorgmoment in de week mogelijk
Mooiste aanbod van kwalitatief goede sanitair producten en een goede klantenservice. Nadeel: je moet het per se op een donderdag laten bezorgen en ze bezorgen niet verder dan de drempel. Erg onhandig dat daar niet meer flexibiliteit mogelijk is. Heeft onze verbouwing vertraagd.
Goede communicatie en terugkoppeling…
Goede communicatie en terugkoppeling betreffende bestelling productie, afwerking met uitgaanscontrole op de verzending.
Het is fijn dat jullie snel reageren en…
Het is fijn dat jullie snel reageren en oplossingen aandragen, het duurde dan wel even maar we hebben nu wel wat we gekozen hadden.
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Correcte levering en tevreden over bestelde artikel
Prima service en levering.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.