Virksomheden har svaret

Virksomheden har svaret
Prettig meedenkende medewerker Mariska. We hebben een paar jaar terug al eens bij X20 een badkamer gekocht. Nu verhuizen en een soortgelijke badkamer gezocht want de oude beviel goed. Ze weet snel all... Se mere
Goede spullen, snelle levering en uitstekende service. Toen we na installatie (dus buiten de 72 uur) een schade ontdekten aan het doucheframe zorgt Mariska meteen dat er een nieuwe wordt verstuurd zon... Se mere
Ontzettend veel keuze in verschillende prijsklassen. Er werden vanmiddag toen we er waren nieuwe producten uitgepakt maar we konden heel goed nog alles bekijken. We werden goed begeleid door Stan... Se mere
Skrevet af virksomheden
Parallelweg 102, 1948 NM, Beverwijk, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Stan heeft ons fantastisch door de mogelijkheden geholpen met tips&tricks waardoor we op een mooie opstelling zijn gekomen.
De verkoper was professioneel en gaf uitstekend advies en stijlvolle opties!
Super snel geholpen bij een defect aan onze douche. Bleek nog garantie te zijn. Binnen 48 uur was het onderdeel geleverd. Hele fijne service!
Niet volledig de bestelling geleverd
Moest hiervoor diverse malen telefoneren . De niet geleverd artikel zelf op moeten in Den Bosch

Besvarelse fra X²O Badkamers - X²O - Beverwijk
Enorm leuk geholpen door Stan , de jonge medewerker vandaag, hij heeft door zijn vriendelijkheid ervoor gezorgd ons daar vast te houden en een mooie douchecabine uitgezocht😊
Eindelijk een bedrijf dat een prima kwaliteit-prijs verhouding hanteert. Lekker no-nonsens en ze doen wat ze beloven. Echt een goeie ervaring met X2O. Hoort, zegt het voort!
Netjes en goed geinformeerd. Ruim aanbod en gevarieerde prijzen.
De ontvangst bij x2o Beverwijk was heel prettig. Stan denkt goed met je mee en geeft direct advies over wat je nodig hebt. Eerlijk en transparant over kwaliteit en wat je wel en beter niet kunt doen. Al met al een hele fijne ervaring!
Geen commercieel gehijg, 'gewoon' meedenken over wat past goed in jouw situatie. Mariska is vriendelijk, deskundig en geeft informatie en ruimte om je eigen keuze te bepalen.
Mooie showroom,en prima geholpen door de medewerker !
Perfect kastje, perfect ingepakt maar heel triest dat de regel van jullie die zegt : wij leveren tot de drempel, geïnterpreteerd wordt als zijnde beneden aan de straat en niet op driehoog in een flatgebouw. Zou een heel kleine moeite geweest zijn.
Sta je dan met een lomp pakket van een bij een meter en tientallen kilo’s zonder verdere transportmogelijkheden ‘s ochtends om zeven uur in de regen.
Zie die maar omhoog te krijgen en over een zestig meter lange galerij te halen. Enfin, kastje is wel perfect.
28/2 : Kreeg naderhand een uiterst voorkomende en begripvolle reactie van X2O

Besvarelse fra X²O Badkamers - X²O - Beverwijk
Werd op het juiste moment geholpen, vriendelijk, deskundig, niet opdringerig en met eerlijke informatie.
Er werd ook goed meegedacht bij het afwegen van de opties.
Super fijn. Jullie hebben mooie producten van goede kwaliteit. Ook een hele fijne klantenservice. Je wordt snel geholpen en er wordt meegedacht. Mede dankzij jullie hebben we nu een prachtige badkamer.
Læs mere om andre typer anmeldelser.