Se, hvad kunderne siger
Niet opdringerig, vriendelijk ontvangen ook al waren we er zonder afspraak. We hadden op voorhand al zaken opgezocht over wat we nodig hadden in de badkamer. Dit werd ons getoond alsook mogelijke al... Se mere
Nous sommes allés deux fois chez X2O pour choisir une cabine de douche complète avec tous les accessoires. À chaque visite, nous avons été accueillis par une équipe professionnelle, bien inspi... Se mere
We werden geholpen door iemand die goed luisterde, antwoord had op onze vragen en eerlijk antwoord gaf. Bovendien zagen we ook wat van onze gading. We gaan waarschijnlijk ook kopen. Nog even nadenken.... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
X²O Badkamers, dat is de badkamerspecialist op maat van uw budget én van uw smaak. Doe badkamerinspiratie op in onze showrooms of neem een kijkje op onze website.
Waarom X²O Badkamers?
Skrevet af virksomheden

- Dubbel zo blij met korting op jouw badkamer
- Dubbel zo blij met jouw badkamer, da’s ook gaan voor de scherpe prijs. Voor elk budget vind je bij X²O een badkamer waarvan je gaat watertanden. Bovendien profiteer je bij X²O Badkamers steeds van deals op het volledige assortiment.
- Dubbel zo blij met jouw keuze
- Voor elk budget en voor elke smaak hebben wij een badkamer. Doe inspiratie op in onze (interactieve) showrooms of neem een kijkje op de website.
- Dubbel zo blij met onze service
- Onze gepassioneerde badkamerspecialisten met grondige productkennis helpen je graag om een badkamer samen te stellen, op basis van jouw specifieke situatie. Omdat we zo overtuigd zijn van onze kwaliteit en service bieden we tot 10 jaar garantie op verschillende items. Ook onze klantendienst staat altijd met een glimlach voor je klaar. Voor de aankoop van je badkamer, tijdens de aankoop, maar vooral ook na de aankoop van je badkamer. Tot jij 100% tevreden bent!
Kontaktoplysninger
Ninoofsesteenweg 95, 1760, Roosdaal, Belgien
- +32 54 33 89 22
Dubbel zo blij mee
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
X2O badkamers hebben een uitgebreide…
X2O badkamers hebben een uitgebreide collectie en veel keus. Het personeel is ook erg vriendelijk. Ze hebben ook iemand die het bij jou kan komen plaatsen maar daar zou ik niet mee inzee gaan want noch de afwerking noch de afgesproken deadlines behalen een aanvaardbaar niveau. Ik zou voorstellen om daar wel je materiaal te kopen en zelf een aannemer te zoeken die het plaatsen op zich kan nemen
Super goed geholpen in de winkel
Super goed geholpen in de winkel. Ze hadden juist de voorkant plaat vergeten te melden of we dit ook wouden of niet anders had ik deze ook aangekocht daar voor de rest super vriendelijk en behulpzaam. Wel spijtig dat je zelf niet achter je grief kan gaan en dat je transport kosten zo moet betalen had deze anders zelf gaan halen met de camionette maar ook de chauffeur zeer vriendelijk en behulpzaam.
Onze ervaring met X2O Badkamers was…
Onze ervaring met X2O Badkamers was over het algemeen positief. De toonzaal is ruim opgezet en biedt enorm veel keuze, waardoor je volop inspiratie kunt opdoen. De medewerker die ons hielp was bijzonder vriendelijk, behulpzaam en dacht actief mee om een badkamer samen te stellen die binnen ons budget paste. Dat maakte het bezoek zeer aangenaam.
De levering was daarentegen een stuk minder positief. De chauffeurs spraken geen Nederlands, wat de communicatie bemoeilijkte. Daarnaast lieten ze de dozen tot twee keer toe bijna vallen. Er was voldoende plaats om vlak voor de deur te parkeren en uit te laden, maar toch kozen ze ervoor om ongeveer 50 meter verder te parkeren, tussen geparkeerde auto’s. Hierdoor werd het uitladen onnodig moeilijk.
Al bij al zijn we zeer tevreden over de service in de toonzaal, maar de levering kan zeker beter.
Vriendelijk
Van in het begin heel erg vriendelijk onthaal gehad, goede uitleg en vlotte afhandeling.
Het kwaliteit van het product was goed…
Het kwaliteit van het product was goed veel vriendelijke personeel
Heel behulpzame mensen in de showroom
Heel behulpzame mensen in de showroom, veel keuze en mooie prijzen.
Grote
Grote, overzichtelijke showroom met veel keuze. Alison heeft ons heel goed geholpen en gaf handige tips. Wij zijn met een goed gevoel buitengegaan.
Behulpzaam en heel vriendelijke…
Behulpzaam en heel vriendelijke verkoopster, snelle offerte
Super ervaring
Super ervaring! Heel vriendelijk personeel, hou ook rekening met je stijl en budget. Perfect!
Heel goede uitleg van alles.
Heel goede uitleg van alles.
Brent was zeer vriendelijk!
Hij gaf ons ruim de tijd om keuzes te herbekijken enzovoort.
X2O denkt mee met de klant.
De medewerker, Stijn, denkt mee met de klant om tot een goed voorstel te komen.
Super service van Yannick en Raquel
Super service van Yannick en Raquel. Goede service en samenwerking!!
Niet opdringerig en vriendelijk ontvangen
Niet opdringerig, vriendelijk ontvangen ook al waren we er zonder afspraak.
We hadden op voorhand al zaken opgezocht over wat we nodig hadden in de badkamer. Dit werd ons getoond alsook mogelijke alternatieven... Op geen enkele moment werd enige druk vertoont om onmiddellijk te beslissen.
Une expérience impeccable chez X2O
À chaque visite, nous avons été accueillis par une équipe professionnelle, bien inspirée dans ses conseils et vraiment très gentille.
Un service agréable, compétent et rassurant du début à la fin.
Je recommande sans hésiter.
Behulpzaam en vriendelijk
Vroeger geleverd dan aangegeven
Vroeger geleverd dan aangegeven, goed verloop van zaken, goede en snelle hulp in de winkel.
Super dienst na verkoop !
douchecabine
Onze douchecabine werd snel geleverd! De instructie filmpjes met alle stappen zijn een grote meerwaarde!