De laatste levering is slecht verlopen. 2 dagen voor de levering verwittigen ze mij, maar wij konden niet aanwezig zijn. Contact opgenomen met X2O om het uit te stellen, maar was onmogelijk. Daag... Se mere

Vijf sterren voor Pedro en Alessio van x2o Oostakker! Na een inschattingsfoutje bleek onze nieuwe douchedeur fysiek niet te passen. In de winkel werd er direct meegedacht. Geen kleine lettertjes of... Se mere
Goed geholpen in de winkel. Levering perfect op tijd. In de winkel had het fijn geweest indien men de noodzaak van enkele accessoires bij installatie aanhaalde. Dan konden deze in één beweging mee... Se mere
X²O Badkamers, dat is de badkamerspecialist op maat van uw budget én van uw smaak. Doe badkamerinspiratie op in onze showrooms of neem een kijkje op onze website.

Antwerpsesteenweg 735, 9040, Gent, Belgien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Perfect geïnformeerd door een bekwaam man (aAlessio) .
Daags nadien krijg ik een mail dat ik een boete ga moeten betalen als niemand aanwezig is. Onvoorstelbaar.
Dus ik heb hemel en aarde bewogen om toch iemand ter plaatste te krijgen zodat de levering kon ontvangen worden.

Besvarelse fra X²O Badkamers / X²O Salles de bains - X²O - Oostakker
We werden zeer vriendelijk en professioneel geholpen door alessio. Wij waren tevreden over x2o, nu nog meer.
de verkopers waren zeer vriendelijk en bekwaam, ik heb dan ook vandaag de bestelling telefonisch doorgegeven wat eveneens vlot verlopen is.
Vijf sterren voor Pedro en Alessio van x2o Oostakker!
Na een inschattingsfoutje bleek onze nieuwe douchedeur fysiek niet te passen. In de winkel werd er direct meegedacht. Geen kleine lettertjes of gedoe, maar de deur werd meteen kosteloos geannuleerd, terwijl de rest van onze levering gewoon doorgaat. Snel, vriendelijk en super oplossingsgericht. Top geholpen!
Perfecte verkopers in oostakker en goede begeleiding gehad mooie produkten alsook mooi bati bouw korting gekregen
Bedankt top service
Super leuke ontvangst en uitleg gekregen van Alessio niks was hem teveel echt een topper in zijn vak aanwinst voor jullie firma mvg gelukkige klanten
Very efficient, price less than half of competition, very technically skilled sales people, super polite and friendly, ordered 9 bathrooms in less than half an hour. If you go somewhere else, you are simply making a mistake.
wij zijn ontzettend goed ontvangen door een jonge man genoemd Alessio, echt topkerel !
heel geduldig ons echt alles tonen, supervriendelijk,spontaan en sterk in zijn kleurenadvies, top verkoper waar we ons onmiddellijk vertrouwd en ons op ons gemak voelde, chapeau voor zo jongens in de verkoopsector, hoedje af !!!!
Een zeer positieve ervaring van begin tot einde. Heel tevreden met onze aankopen en met de uitstekende service. Alessio gaf professioneel advies en dacht echt mee om de beste keuze te maken. Daarnaast werden we telkens vriendelijk ontvangen en vlot geholpen door het hele team. Topservice!
Dikke merci aan Alessio en het vriendelijke team!
Zeer behulpzaam en meedenkend.
De bediening was héél aangenaam en behulpzaam en correct in zijn advies!!